|
Post by fidelio on Mar 14, 2008 23:53:15 GMT 1
Serdeczności, Vesper! A to Ci prezent zrobili w tej Romie...
|
|
|
Post by Vesper on Mar 15, 2008 9:47:04 GMT 1
dziêkujê :* prezent w Romie jak wymarzony, do pe³ni szczêœcia tylko darmowego biletu brakuje
|
|
|
Post by Bazylia on Mar 15, 2008 11:13:28 GMT 1
Wszystkiego najlepszego, Vesper! I jak Najbardziej wielow¹tkowego Napisz petycjê do Romy ¿e chcesz bilet darmowy xD
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Mar 15, 2008 22:36:03 GMT 1
Vesper: Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i wytrwałości :* I żeby Ci ten romowy prezent psychiki nie skrzywdził (OK, może aż TAK źle nie jest W sumie nigdy nie wiadomo.)
|
|
|
Post by Kaja on Mar 15, 2008 23:07:31 GMT 1
Też wszystkiego najlepszego Ves :* Co do dzisiejszej premiery to ja się nie wypowiem. Ogólnie to zamilknę dopóki nie bedzie coś więcej wiadomo, albo nie zobacze tego.
|
|
|
Post by Vesper on Mar 16, 2008 13:29:08 GMT 1
PhAnnie, nie wydaje mi siê ¿eby mojej psychice cokolwiek by³o w stanie jeszcze zaszkodziæ a wiêc wreszcie polska premiera Upiora za nami, teraz trzeba tylko cierpliwie doczekaæ do zlotu... po drodze pocieszaj¹c siê lub pogr¹¿aj¹c w rozpaczy s³uchaj¹c/czytaj¹c cudze wra¿enia hmm, tak mnie kusi ¿eby spróbowaæ siê zakraœæ na wejœciówkê jeszcze przed zlotem... kto chce ze mn¹?
|
|
|
Post by fidelio on Mar 20, 2008 23:21:04 GMT 1
Sto lat i wiecznej wiosny, Kocie! Prezentów tylko takich, jakie sama chcesz, a pomruków tylko z zadowolenia.
Spełnienia marzeń - i następnych marzeń - i spełnienia następnych marzeń - i tak bez końca. I jeszcze... ech, długo by można...
A dla całej reszty Koleżeństwa póki co ciepłych i lekkostrawnych Świąt.
|
|
|
Post by Kaja on Mar 21, 2008 16:08:17 GMT 1
Sto lat sto lat !!! Dla Kota. Wszystkiego co najlepsze i spełnienia tego czego pragniesz. A przede wszystkim optymizmu. No i jutro szeroko pojętych kulturalny doznań Zmeczona, ale akurta świąteczne przygotowania są mi bardzo miłe zatem nie narzekam. Juz pachnuie serniczek i babeczka i robi sie naprawde światecznie. Oby tak dalej.
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Mar 21, 2008 22:49:41 GMT 1
|
|
|
Post by Aniolek on Mar 21, 2008 23:06:36 GMT 1
Wszystkiego najlepszego nasz Kotku forumowy, dużo radości, zacięcia literackiego i pociechy z Kiciątka i Kocura A dla wszystkich przyjemnych, smacznych (dla pań niekoniecznie mokrych ) świąt wielkanocnych :*
|
|
|
Post by Kaja on Mar 22, 2008 10:17:39 GMT 1
A tutaj dla wszystkich rodzina babek. Wczorajszy wypiek.
|
|
|
Post by Bazylia on Mar 22, 2008 14:03:47 GMT 1
Kocie, spóźnione życzenia urodzinowe Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z Natalisa A dla wszystkich wielkanocna kartka. Tradycyjna.
|
|
|
Post by Nattie on Mar 22, 2008 22:29:29 GMT 1
Ja to dopiero mam zaległości W związku z zakupywaniem własnego mieszkania Nat spędza czas przy ofertach, kalkulatorach i inkszych cudach... Serdeczne życzenia, Ves! 100 upiornych lat!!! Teraz datę urodzin zapamiętają wszyscy phani. Na szczęście do Kota zadzwoniłam, to się liczy. Właśnie pewnie siedzi w Operze albo już się świątecznie wyoperował. Ja również życzę wszystkim WAM kochani, aby te Święta były pełne radości i pokoju w Waszych sercach i domach! Kaju, Twoje babki tuczą mi szerokość strony forumowej Ależ apetyczne! U mnie też baba, ale cytrynowa i mazurek kajmakowy i oczywiście serniczek. Smacznego, tylko na brzuszki uważajcie żeby nie bolały!
|
|
|
Post by Vesper on Mar 22, 2008 22:59:48 GMT 1
najlepsze (spóŸnione) ¿yczenia dla Kota! wszystkiego najlepszego i 100 lat w Operze Spokojnych i radosnych Œwi¹t, wszystkim forumowym wampirkom i upiorom
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Mar 25, 2008 16:08:42 GMT 1
Kot pięknie dziękuje za życzenia (-; Kot był w Berlinie na Rigoleccie z Babilasami i sie odfrunął ( muzycznie). Recenzja się pisze. Tu są zdjęcia www.babilas.user.icpnet.pl/index.htmlA i widzę że coś eufemistyczne recenzje Upiora. Że świetna mechanika sceniczna. Hmmm, to tak jakby powiedzieć że obraz ma ładną ramę.
|
|