|
Post by Nattie on Dec 18, 2005 23:01:00 GMT 1
Oj, wizerunek Herberta broadwayowskiego nie pozostawia ju¿ na pierwszy rzut oka co do sk³onnoœci tego wampira [chichot]. Wydaje siê bardziej komediowy, nie s¹dzicie? Taka "drag queen"... ;D I maturzystom palma odbija wampirycznie, ech
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 19, 2005 13:28:59 GMT 1
Eee.... yyy... ale znajomi znaj¹ mojego eee... ma³¿onka ;D (...) [g³upawka: 200%](...) Almea, ale ta rundka po sklepie z pelerynami to w celu?... Aaaa, ju¿ wiem! Ach, jesteœ taka kochana, dziêkujê, chcia³aœ mi zrobiæ piêkny prezent, naprawdê dziekujê, ale ja ju¿ mam pelerynkê ;D [g³upawka: 300% i nadal roœnie] Wybaczcie moj¹ niemo¿liw¹ g³upawkê, ale niedawno wróci³am do domu po próbnej z historii, ju¿ mam to nareszcie za sob¹ (o³ jesSsSs!), na opisówce raz ¿e nie by³o minimum, a dwa ¿e dali temat o koncepcjach polskiej polityki wzglêdem Litwy i Ukrainy w latach 1918-1921, wiêc w ogóle coœ mog³am napisaæ... A teraz fundujê sobie odprê¿enie po próbnej pod podstaci¹ dobrego drugiego œniadania, muzyki z Wampirów oraz malowania pazurków (no ¿ebym ja malowa³a pazurki tak bez okazji to naprawdê chyba mi zaszkodzi³o na g³owê... aaaa! zaraz... no jak bez okazji, obieca³am Almei poprawiny... no dobrze, to wobec tego zapraszam w œrodê na godzinê 21.00 na herbatkê www.polchat.pl/chat/?room=von-krolock-castle jak g³upawka to g³upawka na ca³ego... ostrzegam te¿, ¿e je¿eli impreza siê odbêdzie... to bêdzie g³upawka, g³upawka i jeszcze raz g³upawka ;D)
|
|
|
Post by Nattie on Dec 19, 2005 16:36:44 GMT 1
To piêknie, ulga, nie? Na pazurkach g³upawka, ciekawe, jaki kolorek ma... O, herbatka poprawinowa? Nie ma sprawy, dostarczê serniczek Czy mam go polaæ czymœ krwistoczerwonym na wierzchu? [Oj, znowu przynudza o Upiorze...] A ja jadê, moi drodzy, jadê w kwietniu do Oxfordu i musi mi siê udaæ zobaczyæ Upiora w Her Majesty Theater. [wieeelki uœmieeeechhhhh]
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 19, 2005 16:53:10 GMT 1
Ja zamawiam kartkê z Oxfordu!!!!!!!!!!! ;D I... nie, Upiora przywoziæ nie musisz, ani Raoula ani w ogóle nikogo... Tylko ¿ebyœ sama wróci³a, bo jeszcze siê zupiorzysz jeszcze bardziej ni¿ jesteœ i ju¿ tam zostaniesz i co my wtedy zrobimy? Kolorek ¿aden, bezbarwno + naklejki z bia³o-niebieskimi kwiatkami (nie lubiê na kolor, bo nie umiem równo prawej rêki pomalowaæ nigdy). Ale byæ mo¿e na "Wampiry" odstrzelê sobie na brokatowo-krwist¹ czerwieñ (niestety nie maj¹ nalepek w kszta³cie wampirzych szczêk... [œmiech]) Hmm... mo¿e z galaretk¹ truskawkow¹ na wierzchu? No to oficjalnie zapraszam wszystkich na poprawinow¹ herbatkê ;D
|
|
|
Post by Kaja on Dec 19, 2005 17:37:25 GMT 1
Ja też poproszę kartkę. Bazylia kiedy ty zmieniłaś stan...? I dopiero zapraszasz nas na poprawiny? Ale oczywiście przyjdę i przyniosę herbatkę miętową. Dobra na zgagę i trawienię. [ciekawę czy wampiry maja zgagę?] A na "Wampiry.." proponuje makijaż na trupa. Przynajmniej nie zostaniemy pokąsane:)
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 19, 2005 18:54:50 GMT 1
Ee... w³aœciwie to sama nie wiem kiedy. W pi¹tek chyba, w trakcie naszego czatu Poza tym muszê to utrzymywaæ w tajemnicy (no wiecie, te rzesze fanek... ;D) Na "Wampiry" najchêtniej ustroi³abym siê w moj¹ kreacjê z balu na zakoñczenie gimnazjum. No, pod warunkiem, ¿e jeszcze bym siê w ni¹ zmieœci³a
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 20, 2005 13:56:30 GMT 1
ale ta rundka po sklepie z pelerynami to w celu?... Aaaa, ju¿ wiem! Ach, jesteœ taka kochana, dziêkujê, chcia³aœ mi zrobiæ piêkny prezent, naprawdê dziekujê, ale ja ju¿ mam pelerynkê ;D [g³upawka: 300% i nadal roœnie] Eee... no, ten tego... No też, a jakże <promienny uśmiech> w końcu nie wypada przychodzić z pustymi rękami [nawet mi przez myśl nie przeszło coś podobnego ]. Miałabyś na zmianę ;D - ileż można chodzić w jednej i tej samej! A przy okazji, będąc w temacie odzieżowym... Moja znajoma była kilka dni temu na spektaklu - i... wampir jej się "nieco" zahaczył o torebkę XD <chichot> Kurcze, jakby kto był ciekawy, jak do czegoś takiego może dojść, to odsyłam tuImpresssska! Jeśli będzie tak jak mówisz, to... będzie super <schodzi na Ziemię> No, teraz to już tylko odliczać godziny do piątku... i wolności Nattie... do Oxfordu, ahh... moja znajoma wyjechała tam na stypendium na studiach - opowieść niebiańską mi zafundowała, aż chciało się tam być... No i oczywiście życzę udanego wypadu do Her Majesty Theater ;D [ja dziś rano oglądałam sobie Upiora na DVD - chora jestem, jakby się kto pytał...<kicha>... ahh, do pięknej muzyki zawsze miło się wraca] PS. Bazylio, a można przyjść na tą stypę ;D z osobą towarzyszącą? <diabelski chichot>
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 20, 2005 15:06:34 GMT 1
PS. Bazylio, a mo¿na przyjœæ na t¹ stypê ;D z osob¹ towarzysz¹c¹? <diabelski chichot> Czemu nie Czy¿byœ zabiera³a ma³¿onka? ;D A teraz, skoro dalej jest a propos Wampirów... AAA, bêdê mia³a wampirz¹ szczêkê!!! Helen mi po¿yczy, widzia³am dzisiaj, jest bossska, taka sama jak ta reklamuj¹ca musical ;D Dobra, lecê robiæ remont na blogu, przecie¿ nie mo¿e tak dalej zostaæ jak jest, ludzie, litoœci, tam teraz wampiry mieszkaj¹ przecie
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Dec 20, 2005 15:16:54 GMT 1
Bazylia kiedy ty zmieniłaś stan...? Ona wziê³a œlub i nikt o tym nie wiedzia³. I nie by³o wesela a poprawiny s¹ ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 20, 2005 15:46:27 GMT 1
Oj, czepiacie siê... No wziê³a œlub, ale wesela nie by³o i nie bêdzie, gruntowny remont zamku sporo kosztuje, rozumiecie... A poprawiny bêd¹, no skoro ju¿ obieca³am... ;D Hehhe, mam zdjêcie* z moim ma³¿onkiem, jest s³odkie, zobaczycie jutro *w roli mnie - Malwina Kusior, wybaczcie, ale wklejanie jeszcze w to mojej twarzy to by³by zbytek kombinacji, nie chcia³o mi siê... Uznajmy, ¿e to efektem ubocznym dodania do bazyliszka "odrobiny" wampiryzmu jest taka "lekka" zmiana wygl¹du
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 20, 2005 15:50:40 GMT 1
Spokojnie, spokojnie... z tego co ją skłoniło do podjęcia TAKICH, a nie INNYCH decyzji [nie robić wesela, no wiesz!] wytłumaczy się sama... JUTRO ]:-> , sesese...
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 20, 2005 16:14:17 GMT 1
Z braku innego wyjœcia... wyt³umaczy siê ;D Jednak nie mog³am siê powtrzymaæ i na moim avatarku mo¿ecie pañstwo podziwiaæ moje zdjêcie œlubne [œmiech]
|
|
|
Post by Kaja on Dec 20, 2005 22:16:04 GMT 1
Avatarek vel zdjęcie ślubne udane. Ja jeszcze gdzieś widziałam takie ładne zdjęcie z balu. Muszę je poszukać. Obecnie siedzę i chyba planuje dłuższe posiedzenie (czytaj po północy) nad dziennikiem. Niech żyje biurokracja przez którą marnujemy lasy tropikalne!!!! Takie straty czasu i bezcennego drzewca umilam sobie składanką z musicali: "Romeo i Julia" "Upiorek" "Wampiry" "Dzwonnik". Postaram się jutro przybyć na herbatkę ale nie obiecuje że będę przytomna.
|
|
|
Post by Nattie on Dec 20, 2005 23:33:21 GMT 1
Co za dobrana para... ;D Kaja, trzymaj siê z dziennikami! Mnie zakoñczenie semestru czeka w styczniu, strach siê baæ! A na razie to muszê sprawozdawaæ co tam nie narobi³am w tym roku. Jakoœ na upiorne pasje nie ma miejsca w formularzu...
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 21, 2005 22:43:30 GMT 1
Dziêkujê wszystkim którzy wpadli na herbatkê za obecnoœæ ;D Nastêpna herbatka bêdzie lepsza, wiecie, remont etc... Wybaczcie drobne uchybienia. Kaju, nie daj siê koñcowi semestru!!! Na pocieszenie powiem Wam (Kaju i Nattie), ¿e za miesi¹c... Piêkne, prawda? Lecê dalej remontowaæ zamek, potwornie czasoch³onne zajêcie, siedzê nad nim od poniedzia³ku ( tylko nad nim), ale mam nadziejê ¿e by³o warto. Zostawiam ma³¹ pami¹tkê poprawinow¹: pelerynki dla wszystkich oraz , hyhy, zdjêcie ze œlubu ;D Znikam, buŸka
|
|