|
Post by Bazylia on Oct 24, 2006 15:31:45 GMT 1
Dobra, nowy temat, ploteczki s¹ o wszystkim, ale poniewa¿ jak podejrzewam w tym temacie parê ustaleñ jeszcze zapadnie, zas³u¿y³ na oddzielne miejsce. Co do tego ¿e zlot odbyæ siê musi to chyba nie mamy najmniejszych w¹tpliwoœci ;D Opcje s¹ nastêpuj¹ce: 1. nie przebieramy siê 2. przebieramy siê za postaci z musicalu 3. robimy Maskaradê 4. mieszanka postaci i maskarady Decyzja nale¿y do nas
|
|
|
Post by Kaja on Oct 25, 2006 10:17:51 GMT 1
Zatem jak widzę sprawa nabiera rumieńców. Bardzo sie cieszę bo po wyczynach pewnego aktora, który nie chciał grać spektakli w soboty (wrrr...) jest to moja jedyna szansa zobaczenia tego przedstawienia. Bardzo szkoda, że śląska część forum nie będzie. Jednak w Nattie będzie sie działo coś ciekawszego i oczywiście na spektaklu będę trzymała kciuki o szybkie rozwiązanie. Co do reszty to studenci muszą dać mi znać jak tam z sesją ( niestety moje wolne tj 13-28 stycznia przypada na kampanie zimową). No i jeszcze pozostaje moja kwestia noclegowa. Uch troszkę sie tego zebrało. Mam nadzieję, że wszystko sie uda jakoś poukładać. Co do kwestii przebrania to jednak pozostane w cywilu.
|
|
|
Post by Vesper on Oct 25, 2006 13:56:21 GMT 1
ha, zlot w Warszawie, nareszcie! no jak mnie tam nie bêdzie to znaczy ¿e umar³am ja siê bym siê chêtnie przebra³a jeœli inni te¿, nie bêdê z siebie robi³a idiotki sama np po¿ycze sukniê œlubn¹ od siostry i mogê Chris udawaæ ;D (ale ja Upiora nie zostawiê, o nie... ) PS a wrêczenie jakiegoœ prezenciku Upiorowi po spektaklu planowane jest mo¿e? Bazylio, ja tam obstajê przy pomyœle jaki podalam ci na gg... ;D < >
|
|
|
Post by Nattie on Oct 25, 2006 20:46:37 GMT 1
Buuu... Za to niegranie w soboty to siê nale¿y No niestety, mnie nie bêdzie cia³em.. Chocia¿ tak dziœ czyta³am, ¿e jedna pani urodzi³a w tramwaju i ma dostaæ bezp³atne przejazdy do koñca ¿ycia. Czy to znaczy, ¿e gdybym urodzi³a w teatrze na spektaklu "Upiór..." to mia³bym do koñca ¿ycia bezp³atne bilety na to przedstawienie? Kusz¹ca perspektywa... Ale liczê, ¿e godnie bêdziecie reprezentowaæ upiorny fandom i nasze forum. Ju¿ to widzê, haha! Albo taka opcja: mafia na spektaklu, Nat na porodówce. Prawdopodobieñstwo oko³o 23.01 bêdzie bardzo du¿e ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 26, 2006 15:40:06 GMT 1
Bêdziemy za Ciebie 3maæ kciuki, Natt! A co do zlotu... no w styczniu kampania zimowa, fakt, ale zawsze zostaje jeszcze luty. Wszystko zale¿y od rozk³adu sesji i od obsady. Kto jest za opcj¹ Masakrady? Strój dowolny, oczywiœcie im bardziej nieszablonowy tym lepiej, i obowi¹zkowo maseczki - dowolne Oczywiœcie po spektaklu próba dorwania artystów Noo... co tam jeszcze to siê na bie¿¹co ustali. Na razie tylko jak ktoœ wyœledzi oficjaln¹ informacjê o Upiorze albo jeszcze lepiej grafik z "Komedii" to niech siê podzieli
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Oct 27, 2006 20:52:09 GMT 1
Ja jestem za. Sesjê zaczynam 25 stycznia, ale dok³adny harmonogram w styczniu :] Z noclegiem dla Kai nie ma problemu - Akademik du¿y Przebrania jak najbardziej, ale... albo wszyscy albo nikt :]
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 27, 2006 22:25:40 GMT 1
Kwizar, spóŸni³eœ siê Kaja ju¿ ma miejscówkê u nas. Oczywiœcie ¿e wszyscy!!! Ka¿dy dowolnie oczywiœcie Ale, wszyscy, nie ma innej opcji A propos - mam do po¿yczenia rêcznie robion¹ maskê (damsk¹, bia³¹, z ró¿ow¹ ró¿¹).
|
|
|
Post by Vesper on Oct 28, 2006 12:04:04 GMT 1
ja nie mam ¿adnej maski a suknie mojej siostry bêd¹ chyba na mnie za ma³e ale, mo¿e jak bêdê kupowaæ coœ na studniówkê to rozejrzê siê za czymœ odpowiednim studniówka jest pod has³em 'bal wiedeñski', wiêc kreacja powinna pasowaæ i na upiorn¹ Maskaradê... w³aœnie! tylko ¿eby ten zlot nie wypad³ czasem w mój wieczór studniówkowy! coœ w okolicach 26 stycznia planowana jest...
|
|
|
Post by Kaja on Oct 28, 2006 12:51:29 GMT 1
Dzięki mafi za nocleg. Czuję sie rozrywana. Jak miło. Co do terminu 26 to słyszałam, że niektórzy zaczynają wtedy sesję. Jakoś jeszcze sie zastanowimy ale na pewno to bedzie styczen.
|
|
|
Post by sternkind on Nov 7, 2006 11:20:06 GMT 1
Zg³aszam siê na zlot i zg³aszam jeszcze parê innych nafazowanych osób. Z noclegiem bêdziemy siê sami martwiæ, tylko mam pytanie - kiedy?? I jakie sa ostateczne ustalenia co do strojów? Takie, jak Bazylia poda³a?:>
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 7, 2006 12:46:27 GMT 1
Kiedy to na dobr¹ sprawê jeszcze nie wiadomo, czekamy na rozpiskê w 'Komedii'. No Maskaradê chyba bêdzie najproœciej zorrganizowaæ, zak³adasz co chcesz oby maskê mieæ
|
|
|
Post by Vesper on Nov 11, 2006 20:33:47 GMT 1
styczniowy wyjœcie na "Upiora" chyba siê jednak nie odbêdzie... najœwie¿sze wiadomoœci z Grona: " Z ostatniej chwili.
Jednak premiera wznowieniowa Upiora odbêdzie siê nie w styczniu a na jesieni. Pozwoli to nam lepiej siê przygotowaæ. Nie marudŸcie, ¿e d³ugo czekaæ bo bêdzie warto. " za to podobno ma to byæ rozszerzona wersja po polsku...
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 11, 2006 21:39:28 GMT 1
Zawsze jak siê coœ planuje za wczeœnie to tak wychodzi :/ Ves, a kto umieœci³ tego posta?
|
|
|
Post by Vesper on Nov 11, 2006 21:48:50 GMT 1
niejaka Dev - Kosiarz Umys³ów, a ona jest bardzo wiarygodnym Ÿród³em informacji...
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 11, 2006 21:57:27 GMT 1
Fakt... Jednym s³owem UPS...
|
|