|
Post by Nattie on Feb 28, 2006 21:58:19 GMT 1
Co ja tu pisa³am zanim mi siê komputer zawiesi³? [klnie] Ano og³asza³am powstanie strony. Zbijecie, nie zbijecie? Ju¿ kiedyœ o tym rozmawia³yœmy i tak siê przymierza³am do budowy. Na razie mikrutkie informacje i siermiê¿ny wystrój, ale pracujê nad tym Bedê was wykorzystywaæ, a co, oczywiœcie za indywidualn¹ zgod¹ ka¿dego poszkodowanego. Kaja ju¿ wessana w prace, je¿eli mogê siê tak wyraziæ. Mam nadziejê, ¿e chocia¿ domena siê spodoba. Wszelkie uwagi proszê, proszê, dawajcie, to siê czegoœ nauczê! Aha, adresu zapomnia³abym podaæ... www.phantom.info.pl
|
|
|
Post by fidelio on Oct 31, 2008 11:11:01 GMT 1
Omatkobosko, a CO TO JEST ??
Reklamy, nie daj Boże? U nas, reklamy, w naszym loszku? To juz tak się wylansowaliśmy? Nie wierzę... Administracjo, co Wy na to?
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 31, 2008 12:36:32 GMT 1
Cokolwiek to było już nie ma, pozwoliłam sobie usunąć. Jak się okaże że ma tylko takie wiadomości to wywalę użytkownika.
|
|
|
Post by fidelio on Oct 31, 2008 17:07:39 GMT 1
Merci, padam do nóg Waśćki. Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy. To chyba pierwszy taki przypadek, prawda? Najbardziej zastanawia mnie, czy tacy spamiarze naprawdę sądzą, że ktoś będzie kupował te ich "skarby". Co takim kieruje? Raz jeszcze, dzięki serdeczne za błyskawiczną interwencję.
|
|