|
Post by Nattie on Nov 21, 2005 0:01:10 GMT 1
Przepraszam bardzo, ale nast¹pi³ tak zwany update. Nie, nic nie skasowane, wszystko na innym koncie po prostu, a to co by³o i nawet wiêcej znajduje sie tu: www.phantom.info.pl/POTO1943.html
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 21, 2005 17:11:27 GMT 1
Umh... jakiœ nieupiorowaty ten upiór. Aczkolwiek film mo¿e byæ ca³kiem ciekawy... Poproszê o wiêcej
|
|
|
Post by Kaja on Nov 22, 2005 13:03:59 GMT 1
Kolejna wariacja naszego upiorka. Raoul policjantem? To się nazywa degradacja :)Obsada jakaś taka stara. No może w kwiecie wieku. Czekam na tego prawie tatusia i poproszę więcej.
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Nov 22, 2005 21:25:23 GMT 1
Fryzury mają boskie ;D A gdzie zdeformowana twarz Erique'a (bo domyślam się, że to on ma być upiorem)
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 22, 2005 21:56:10 GMT 1
Hmm, ja myœlê, ¿e mo¿e z t¹ deformacj¹ to chodzi o fryzurê (zabójcza) ;D
|
|
|
Post by Nattie on Nov 22, 2005 23:20:37 GMT 1
Och, Bazylio, bynajmniej nie o fryzurê... Przypominam, ¿e to film z 1943 - czyli tamtejsze idea³y piêkna Oto dalszy ci¹g, czyli jak Upiór sta³ siê szpetny i szalony!******** Przepraszam bardzo, ale nast¹pi³ tak zwany update. Nie, nic nie skasowane, wszystko na innym koncie po prostu, a to co by³o i nawet wiêcej znajduje sie tu: www.phantom.info.pl/POTO1943.html
|
|
|
Post by Nattie on Nov 27, 2005 20:58:56 GMT 1
Przepraszam za przerwê w nadawaniu, ale okaza³o siê, ¿e mój brat potrzebuje laptopa - bo to jest laptop familijny. Nied³ugo odzyskam i wtedy c.d.n.
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 1, 2005 22:14:33 GMT 1
Carrramba ;D No nie, jeœli Upiór naprawdê tak wygl¹da to ju¿ kocham ten film [œmiech]
|
|
|
Post by Nattie on Jan 28, 2006 0:12:48 GMT 1
Ups, I did it again... Przepraszam bardzo, ale nast¹pi³ tak zwany update. Nie, nic nie skasowane, wszystko na innym koncie po prostu, a to co by³o i nawet wiêcej znajduje sie tu: www.phantom.info.pl/POTO1943.html
|
|
|
Post by Kaja on Jan 28, 2006 18:21:54 GMT 1
Już mi się ten film podoba a zwłaszcza zakończenie Czyli kolejna wariacja o apsztyfikantach nasze Christine, ale ta scena z pilnikiem to na prawde bez komentarza. To tak jakby wziął pilnik do paznokci i zaczął piłować Widać że dyrektorom opery nigdy nie zależało aby żyrandol dobrze przymocować. PS Upiór tatusiem. Dobre.
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Jan 28, 2006 23:06:00 GMT 1
Ale się uśmiałam! Z pilnika i z czarno-kolorowych pelerynek ganiających się panów, ale przede wszystkim z komentarzy Nattie! [ bije z zapałem brawo ] Jak będę miała okazję, to kidyś obejrzę.
No, ale te wąsiki głównych amantów... Boki zrywać!
|
|
|
Post by Gato Nephist on Mar 16, 2006 23:04:09 GMT 1
Zakończenie jest powalające XD Ten film jakoś zawsze mnie bawił, a to dlatego, że krótkie opisy, które miałam przyjemność czytać, były takie... nie wiem... może jestem dziwna, ale kiedy czytam, że np. "pewnego dnia bohater wpada w szał, morduje krytyka muzycznego i wypala sobie twarz kwasem. Od tej pory w operze zaczynają dziać się dziwne rzeczy", to nie mogę się nie śmiać _^_
A swoją drogą gdzieś kiedyś czytałam o książce, która miała jakiś związek z tym filmem - czy to była nim inspirowana, czy po prostu przedstawiała historię w podobny sposób albo coś, nie pamiętam... W każdym razie w tej książce było to, z czego w filmie zrezygnowano, tzn. Upiór okazywał się być ojcem Christine.
|
|