|
Post by Nattie on Jan 12, 2006 16:18:33 GMT 1
Dobra, coœ o ostatniej phantomowej imprezie: Na Broadwayu wystawiono POTO po raz 7486-ty i tym samym sta³ siê najd³u¿ej wystawianym tam musicalem, pokonuj¹c „Koty” (muzyka równie¿ autorstwa A. L. Webera). W celu obejrzenia fotek z tej imprezy polecam udanie siê na stronê: www.nytimes.com/pages/theater/index.html?excamp=GGTHlondontheaterTam po lewej stronie znajduje siê link do pokazu slajdów. Dostali bardzo ³adne maski, poœciskali siê wszyscy, a kobieta ubrana w strój kota przekaza³a symboliczn¹ pa³eczkê Upiorowi, którego tam w tej chwili gra Howard McGillin. Powini go ukoronowaæ i posadziæ na Tronie Muzyki! Wiecie co, ale Michael Crawford to ju¿ chyba lepiej, ¿e Upiora nie gra… Aha i st¹d w³aœnie Upiór w Panoramie siê pojawi³ ;D PS. Jest te¿ artyku³ (po angielsku niestety…) Jakby ktoœ nie móg³ znaleŸæ, to mogê przes³aæ.
|
|
|
Post by Kaja on Jan 13, 2006 13:44:36 GMT 1
Gratulacje dla upiora!!! Właśnie to pokazali w telewizji. Publiczność wyglądała świetnie w tych maseczkach(widziałam krótka relację w wiadomościach) a do tego cudowna dekaoracja. Oj chciałabym to zobaczyć choćby w telewizji.
|
|
|
Post by Nattie on Jan 17, 2006 23:04:10 GMT 1
Tak to ju¿ jest, ¿e dziœ news, a jutro w przesz³oœci cieñ odchodzi... Wobec tego postanowi³am tu powklejaæ zdjêcia z New York Timesa. Na przyk³ad teraz mi siê nie chce strona tamta za³adowaæ, a i dla leniwców bêdzie jak znalaz³ Tadam tadam! Œwiêtuj¹ tryumf, chyba nie trzeba przedstawiaæ bohaterów? Reklama przed teatrem Majestic Theater, gdzie odegrano Upiora po raz 7486-ty. Choreograf Gillian Lynne, producent Cameron Mackintosh (w œrodku) i kompozytor Andrew Lloyd Webber pojawili siê razem na scenie na koñcowej owacji. Bohater wieczoru... ALW znaczy siê. A tu Harold Prince, re¿yser. Te¿ siê cieszy ch³op! Howard McGillin, aktuanie wcielaj¹cy siê w rolê Upiora. Ukoronowaæ! Michael Crawford siê pokaza³, tym razem w oryginale. S³ynne prezenty dla publicznoœci I przekazanie pa³eczki Upiory siê œciskaj¹ na scenie, czyli Crawford i McGillin. Hmmm, to chyba poza scenariuszem?
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 18, 2006 15:16:35 GMT 1
Gratulacje, ale bynajmniej nie dla Upiora, ale dla twórcy, ALW. Prezenty dla publicznoœci rzeczywiœcie fajne. Ja proponujê podobn¹ akcjê u nas w Romie. Leniwce dziêkuj¹ za zdjêcia Najbardziej mi siê podoba to ostatnie... hihhi... Wiecie co, ale Michael Crawford to ju¿ chyba lepiej, ¿e Upiora nie gra… Oooo, œwiête s³owa!...
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jan 18, 2006 20:35:04 GMT 1
Ja normalnie sobie go jako upiora nie wyobra¿am. A te krêcone z ty³u w³osy to mi bardziej Lockharta z HPiKT przypomina <hihi>
|
|