atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Jun 18, 2006 16:36:14 GMT 1
Bardzo interesujące dzieło filmowe. Co prawda nie grozi mu Statuetka Oscara, ale rzecz warta obejrzenia. Zdradzę tylko tyle, że to współcześnie nakręcona wersja historii Erika utrzymana w klimacie dawnego, niemego kina. Wielkie brawa dla autorek za pomysł i wykonanie! youtube.com/watch?v=iXTYmAHBLdg
|
|
|
Post by Aniolek on Jun 18, 2006 18:40:46 GMT 1
Bardzo przyjemnie mi się to oglądało (jak w końcu się załadowało , ciekawy koncept, niby robione w domku, a jednak na wszystko znaleźli miejsce. Wielkie brawa dla wykonawców, filmik warty obejrzenia.
|
|
|
Post by Vesper on Jun 18, 2006 19:02:55 GMT 1
niez³e ciekawie zrobione, chocia¿ z pewnymi mankamentami, ale pomys³ niez³y i wykonanie te¿ nienajgorsze najbardziej mi sie podoba³y sceny w mieszkaniu Upiora. Upiór te¿ œwietnie zagrany brawa za scenografiê i kostiumy!
|
|
|
Post by Nattie on Jun 19, 2006 20:47:37 GMT 1
Oo, ja te¿ obejrza³am G³upawkowo mój m¹¿ stwierdzi³, ¿e to wersja lesbijska PotO... no bo tam same baby graj¹... A ten Raoul! Ale na powa¿nie to rzeczywiœcie trzeba przyznaæ, ¿e jak na amatorski film to naprawdê fajny. Mnie szczególnie przypad³a do gustu Christine. I jak zwykle ¿e³ujê, ¿e Persa nie ma...
|
|
|
Post by Aniolek on Jun 19, 2006 21:13:07 GMT 1
Taa role Persa jak zwykle ktoś inny przejął, tu madam Giry tam mała Meg Przypuszczam, że nie mieli juz na stanie więcej aktorów a w dodatku wątki musieliby zbyt rozbudować. Dobrze jest jak jest, chociaż ten Raoul, strach się bać
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 19, 2006 21:55:56 GMT 1
Ciekawe, ciekawe... choæ muszê przyznaæ ¿e grobowiec w ogrodzie mnie rozbroi³, podobnie¿ Upiór biegaj¹cy po dachu. No i Raoul za ca³okszta³t Ale bardzo fajna inicjatywa Pogratulowaæ autorkom
|
|
|
Post by Kaja on Jun 20, 2006 5:48:34 GMT 1
Raoul jest...Brak mi słów poprostu dziewczyny przeszły same siebie. Jedna scena jest boska jak nagle Raoul jest chyba w białych adidasach. Sceny na dachu i w ogrodzie świetne zwłaszcza upiór w kapturze. A nie mogę jeszcze pominąc lochów z kominkiem i komory tortur na balkonie
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 20, 2006 9:11:26 GMT 1
Achh, no tak, tortury na balkonie s¹ œwietne
|
|
|
Post by Vesper on Jun 20, 2006 15:58:07 GMT 1
mi sie kominek bardzo spodoba³ a balkon to œwietne miejsce do torturowania, muszê kiedyœ wypróbowaæ natomiast Raoul... hihihihi... dobry by³
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Jun 20, 2006 21:00:01 GMT 1
Mnie ubawiła scena na "cmentarzu" - kiedy Raul otwiera bramę i wchodzi, widać zwiniętego węża do podlewania Ja to się wcale nie dziwię, że same baby tam grały. Mało który facet dałby się namówić na taką zabawę...
|
|
|
Post by Vesper on Jun 20, 2006 21:09:52 GMT 1
có¿, z tym trudno siê nie zgodziæ ale dziewczyny nieŸle sobie poradzi³y Upiór by³ bardzo dobrze zagrany. ciekawe, sk¹d mieli tê maskê...
|
|
|
Post by Nattie on Jun 25, 2006 12:23:17 GMT 1
Maskê mo¿an ponoæ kupiæ w sklepie z kostiumami - s³ysza³¹m jak dwie dziewczyny siê pyta³y w HMT i pan je skierowa³ tam¿e. Dobrze, ¿e ja tam nie zagl¹dnê³am, bo popadlibyœmy w ruinê... A tak w ogóle to my siê czepiamy, drogie panie! Na pewno dziewczny siê stara³y oddaæ klimat Leroux i jak tak kkolejny raz obejrza³am to naprawdê podziwim zaanga¿owanie!
|
|