|
Post by Bazylia on Jul 2, 2007 17:29:51 GMT 1
Macie mo¿e jakieœ ksi¹¿ki, które nie s¹ Wam ju¿ potrzebne/chcielibyœcie wymieniæ/sprzedaæ/etc.? S¹ ksi¹¿ki, które bardzo chcecie przeczytaæ, a nie ma ich gdzie wypo¿yczyæ? Mo¿e znajd¹ siê tu dobrzy ludzie którzy rozwi¹¿¹ te problemy *** Oddam w dobre rêcê (sprzedam, wymieniê, oddam, whatever) "Samotnoœæ bogów" Terakowskiej oraz "Journey to the centre of the Earth" Verne'a (t³umaczenie angielskie). Wzglêdnie jeœli ktoœ czuje piln¹ potrzebê wyszperam gdzieœ 4 pierwsze czêœci HP.
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jul 2, 2007 20:17:02 GMT 1
No có¿ ja chyba nie mam siê czego pozbywaæ, ale bardzo chêtnie przyjmê Diunê w t³um. Marszala wyd. Phantom Press, egzemplarz bezcenny i trudny do zdobycia. Jakby komuœ siê rzuci³o to niech da znaæ, bêdê wdziêczny.
|
|
|
Post by Vesper on Jul 2, 2007 20:26:07 GMT 1
o, zdaje siê ¿e w³aœnie to bezcenne wydanie czytam ;D ale nie pomogê bo to z biblioteki ~*~ pozbêdê siê dwóch pierwszych czêœci "Louisa Barnavelta" Johna Bellairsa i "Czekolady" Joanne Harris
|
|
|
Post by fidelio on Jul 2, 2007 21:01:45 GMT 1
Ja mam do oddania w dobre ręce zdublowany film "Nieustraszeni Pogromcy Wampirów" Polańskiego. Jak ktoś chce, proszę się zgłaszać. Wampiry mi się rozmnożyły, rozdaję jak koty.
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 2, 2007 21:25:18 GMT 1
"Diunê" Marszala równie¿ chêtnie przygarnê (towar deficytowy najwyraŸniej), przygarniê tak¿e chêtnie dowoln¹ powieœæ Verne'a (zapl¹ta³o siê mo¿e komuœ "20 000 mil podmorskiej ¿eglugi" t³umaczenie z 2005r, by³o bodaj¿e z Wyborcz¹?). Mogê oddaæ w dobre ³apki jeszcze jakieœ dalsze czêœci "Ani z Zielonego Wzgórza", ale czêœæ ilustracji jest pokolorowana. A, jeszcze mam "Czarnoksiê¿nika z Archipelagu" Ursuli K. le Guin, ale to wydruk z kompa. Aczkolwiek równie¿ oddam Ves a o czym s¹ te twoje?
|
|
|
Post by Vesper on Jul 2, 2007 21:48:05 GMT 1
jakie dalsze czêœci "Ani" masz? "Czarnoksiê¿nika" mogê przygarn¹æ, dawno juz chcia³m sprawdziæ co to w³aœciwie jest a te moje... "Louisa Barnavelta" okreœla zwykle jako mroczniejsz¹ wersjê Harry'ego Pottera na podstawie "Czekolady" powsta³ film pod tym samym tytu³em z Johnnym Deppem ( ;D ), nie chce mi siê teraz pisac streszczenia
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 2, 2007 22:12:31 GMT 1
Wszystkie, w dwóch egzemplarzach, z czego jedne bardzo rozpadniête ale jeszcze siê jakoœ trzymaj¹, jak Ci nie przeszkadza to mogê oddaæ. Hm mo¿e przygarnê coœ twojego... Wiesz co, to daj znaæ mailem co chcesz
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Jul 3, 2007 9:42:48 GMT 1
Dobrze, coś mi się przypomniało nawet teraz. Mam do oddania Pianistę Jedlinek. Nie mogę się zdobyć na polecenie tej książki, ale jest więc jak ktoś łakinie ekstremalnych wrażeń to proszę się zgłaszać.
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 3, 2007 21:42:33 GMT 1
Czyta³am fragmenty jak kole¿anka mia³a na wycieczce, ja jednak podziêkujê I ma³a poprawka, "Aniê" mam tylko do wypo¿yczenia.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Jul 25, 2007 21:54:23 GMT 1
Ja poszukuję nie ksiażki a filmu ale moze zapytamw tym temacie. Wszystkie Poranki Świata na płytce przygranę. (-; Jak toś ma mogę wysłać płytę do odegrania.
Żona dla zuchwałych też mile widzian jak ktoś ma...
|
|
|
Post by Kaja on Oct 5, 2007 21:07:55 GMT 1
Mam na zbyciu wydrukowanego i zbindowanego "Upiora Manhattanu" Jakby ktoś chciał moge odstąpić.
|
|
|
Post by Vesper on Oct 7, 2007 21:18:16 GMT 1
jeœli oferta jest nadal aktualna to ja mogê przygarn¹æ
|
|
|
Post by Kaja on Oct 9, 2007 20:21:55 GMT 1
Przekaże przy najbliższej okazji Bazylii.
|
|