|
Post by Bazylia on May 31, 2006 10:40:38 GMT 1
Bo jak dziecku coœ zaszkodzi na g³ówkê to takie s¹ tego efekty... Pierwsza próba czegokolwiek w PS, zrobiona wed³ug umieszczonego w necie tutoriala: Druga próba: Dalsze próby w postaci avatarów: Smacznego: Jak by to powiedzia³a Kaja wszystkie dzieci nasze s¹ (tak, to z tego zdjêcia): Avatar zastrze¿ony, tylko do u¿ytku prywatnego (mojego . Zrobione chyba z wrodzonej z³oœliwoœci, ale nie mog³am siê powstrzymaæ (to by³o silniejsze ode mnie ): Hrabia pomyli³ krew z czerwonym winem? I ostatnie, zrobione z dedykacj¹ dla niejakiej Sternkind Technicznie najlepszy, a resztê sobie sami oceñcie:
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on May 31, 2006 16:08:26 GMT 1
Oho, Bazylia dorwa³a Photoshopa ;D Manipy bardzo udane, podoba mi siê zw³aszcza ten drugi. Avatarki te¿ œliczne, najbardziej przypad³ mi do gustu pierwszy i ostatni. Czekam na twoje kolejne prace!!!
|
|
|
Post by Kaja on May 31, 2006 17:37:58 GMT 1
Całkiem ładne te prace. Przy trzecim avatarze powinien być napis "Wzorowy tatuś" a co do czwartego to zastanawiam się nad teorią z "Wiedzmina", że krew dla wampirów to wcale nie pokarm, ale napój wyskokowy. Chyba, że hrabia rzeczywiście przesadził z nalewką (babuni?)
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 1, 2006 10:02:03 GMT 1
Cieszê siê ¿e siê podobaj¹ Powiedzmy ¿e trzeci avatar jest dla wszystkich którzy czuj¹ siê jeszcze dzieæmi z dedykacj¹ na Dzieñ Dziecka Kaju, to nie by³a nalewka tylko czerwone wino, co do tego nie ma ¿adnych w¹tpliwoœci ;D
|
|
|
Post by Nattie on Jun 6, 2006 20:45:03 GMT 1
Bazyl, to Ci bardzo ³adnie wychodzi! Tak na oko to w Corelu chyba takich efektów nie ma albo i s¹, ale ja nie wiem gdzie. Wyœlê Ci co trzeba, ale nie porzucaj raczej Photoshopa!
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 6, 2006 21:26:41 GMT 1
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Jun 7, 2006 14:16:26 GMT 1
Obawiam siê ¿e to Photoshop mnie porzuci, jeszcze 21 dni tylko... A co, koñczy Ci siê tryout? Zawsze mo¿esz zacrackowaæ Niefortunnie, ta niezbyt legalna droga to chyba jedyny sposób (a przynajmniej najprostszy, jeœli ma siê zainstalowany tryout) by zdobyæ ten program nie p³ac¹c kilkuset dolarów.....
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 7, 2006 22:33:27 GMT 1
Teoretycznie mogê ale nie mam sk¹d wzi¹æ tego cracka nawet jakbym chcia³a... No ale tam. 20 dni, cieszmy siê
|
|
|
Post by sternkind on Jun 24, 2006 16:31:38 GMT 1
Sternkind œlicznie dziêkuje za avatar z dedykacj¹ Hihi, czy¿by panu ksiêciu zbiera³o siê na kichanie ??
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 24, 2006 18:27:08 GMT 1
Nie... <radocha> to jest z fotki z konferencji prasowej, pan ksi¹¿ê œpiewa ... kichanie...
|
|