|
Post by Bazylia on Nov 2, 2006 22:33:07 GMT 1
Nieuprasowany to jak ciê moge, ale niewyprany w wybielaczu?
|
|
|
Post by Vesper on Nov 2, 2006 22:42:07 GMT 1
hmm... <wizja p³askich bia³ych nietoperzy - nowy gatunek vespertilio aequus candefactus? > <g³upawka> ;D to co, kiedy idziemy zapolowaæ na nietoperki? widzia³am zdjêcie na stronie Ikei, trochê sie ró¿ni od tamtego, ale nie a¿ tak bardzo i jest dostêpny w sklepie na Targówku ;D
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Nov 3, 2006 22:48:06 GMT 1
Chyba pójdê i sobie kupiê. Gdzie ³atwiej dojechaæ, do której Ikei?? Ta w Jankach jest dla mnie bli¿ej, ale to ju¿ chyba II strefa biletowa, wiêc siê pojedzie na Targówek. To co, kiedy jedziemy?
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 3, 2006 22:56:55 GMT 1
Hm... co powiecie na... hm... wtorek po po³udniu? <przed oczami majaczy jej wizja bia³ych, p³askich nietoperków...> <gleba> xD Jak nazwiecie swoje nietopyrki?
|
|
|
Post by Vesper on Nov 3, 2006 22:59:42 GMT 1
a co rozumiesz przez 'po po³udniu'? ja jestem wolna od 13.35. zreszt¹ we wtorek bêdê mia³a traumê i wyprawa po nietoperki bedzie mi³ym odstresowaniem jak nazwaæ... Baaazyyyl! ;D <czub> to s³ówko czepnê³o siê mnie ostatnio...
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 3, 2006 23:29:46 GMT 1
"Po po³udniu" rozumiem jako "po 15.30, bo wtedy koñczê wf Zauwa¿y³am ¿e siê czepnê³o Vesper, mog³abyœ wyjaœniæ o co chodzi z tym Bazylem? Ja swojego... Steve von Krolock... a na drugie Juliusz <czub>
|
|
|
Post by Vesper on Nov 3, 2006 23:49:59 GMT 1
Zauwa¿y³am ¿e siê czepnê³o Vesper, mog³abyœ wyjaœniæ o co chodzi z tym Bazylem? nie moja s³odka tajemnica na wyprawê po nietoperze musimy sie jeszcze umówiæ dok³adniej, mo¿e tak ¿ebym jeszcze zd¹¿y³a w miêdzyczasie wróciæ na chwilê do domu... to jedziemy na Targówek?
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 4, 2006 0:11:51 GMT 1
To jeszcze siê dogadamy w ³ikend Jeœli nietopyrz cudem nie trafi w moje rêce do tego czasu to oczywiœcie ¿e TAK a oto i nasz ma³y pluszowy przyjaciel Propozycja na wyprawê: przysz³y wtorek, czyli bodaj¿e 14 listopada, godzina do ustalenia. Ja koñczê wf o 15.30 i z wf raczej wola³abym siê nie urywaæ... Tylko niech mi ktoœ powie jeszcze jak tam dojechaæ do tej Ikei?
|
|
|
Post by Vesper on Nov 5, 2006 11:31:39 GMT 1
wedle mojej wiedzy i doœwiadczenia - autobusem 112 z mostu toruñskiego albo 190 z Placu Bankowego jeszcze 126 i 140 tam doje¿d¿aj¹ chyba jakby co mogê byæ za przewodnika :] co prawda w samej Ikei nie by³am, ale w innych pobliskich sklepach owszem i myœlê ¿e trafiê
|
|