|
Post by Bazylia on Jun 19, 2006 22:14:08 GMT 1
Z serii "Zrób to sam": ksi¹¿ê von Krolock. Taaak... to by by³o mniej wiêcej na tyle... na razie, jutro bêdzie wiêcej... jedno wiêcej P.S. Nie musicie nam mówiæ ¿e jesteœmy nienormalni. Sami to wiemy. (mówiê o sobie i o... no na razie niewa¿ne, jutro zapytam czy mogê ujawniæ dane osobowe ) I ja siê dobrowolnie chcê z tym rozstaæ... a tyle godzin nad tym spêdzi³am... bu, smutno mi...
|
|
|
Post by Aniolek on Jun 20, 2006 13:31:39 GMT 1
Bazyl one są śliczne czy będziesz je robić hurtowo? Bo chętnie bym zamówiła jedną
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 20, 2006 18:17:35 GMT 1
Dziêkujê Jest tylko jedno moje i jedno szyte przez kogoœ innego... Na razie nie planujê dalszego szycia bo nie mogê patrzeæ na ig³ê, nitkê i materia³y, ale je¿eli zamówisz to mogê spróbowaæ Zrobiliœmy dzisiaj Sarce i Kroloczkowi sesjê zdjêciow¹, to by³o och urocze Pami¹tki z sesji: Nie pytajcie jakim cudem by³o ustawiane gryzienie... Na dwie szpilki plus jedna osoba trzyma³a obiema rêkami. T³o odpalane z kompjutera P.S. Kaju, niestety bez ró¿y w zêbach, ale za to z czerwon¹ kokard¹ ;D
|
|
|
Post by Kaja on Jun 20, 2006 19:19:10 GMT 1
WOW Wspaniała ta Sara. Brawa dla twórcy i dla Bazyla z Kroloczka (czyżbym na płaszczyku widziała made in...?) Jeśli przejdziesz na hurt to ja sobie życze te parkę a jak się orginały nie spodobają to obiecuję osobiście jechać do Warszawy i wygarnąć komu trzeba:)
|
|
|
Post by Nattie on Jun 20, 2006 20:10:51 GMT 1
OoO OoO Piêkni s¹, co tu gadaæ! Wiesz co, na tym zdjêciu z Kroloczkiem to wygl¹dasz, jakbyœ siê NIE chcia³a z nim rozstawaæ... mo¿e jednak rozwa¿ysz produkcjê seryjn¹? [ma³e zmiany i by³by Ericzek...]
|
|
|
Post by Vesper on Jun 20, 2006 21:12:36 GMT 1
jeœli ruszy sprzeda¿ hurtowa, to ja te¿ zamawiam!
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 22, 2006 12:34:34 GMT 1
Bo nie chcia³am w pewnym sensie... a pan ksi¹¿ê utwierdza³ mnie w tej decyzji jak tylko potrafi³ Ale w koñcu chyba wysz³o na moje Kaju, tam nie jest "made in..." tylko "made by Bazylia". Nie mog³am siê przecie¿ nie podpisaæ. P.S. Malwina zachwycona Sark¹
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jun 22, 2006 20:32:36 GMT 1
Ktoœ cos mówi³ o produkcji hurtowej... o nie nie ma mowy . No chyba, ¿e bêdê w tej manufakurze mia³ jakieœ kierownicze stanowisko i tylko paluchem pokazywa³ 'kto i co i gdzie i z kim i jak' ma zrobiæ ;D A teraz... Producent Filmów Parodiowych Kwizar&CO oraz Dom Mody Wempajer Faszyn przedstawia Sarê made by Kwizar Nocna droga do zamku von Krolocka O pe³ni ksiê¿yca Sara ko³o zamku Krolocka - ju¿ dzieñ ;D Na dziedziñcu przed zamkiem Gdzieœ w zamku ;D Oczekiwanie na Krolocka
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 23, 2006 8:41:19 GMT 1
Niestety nie wpad³am na to ¿eby pod³o¿yæ t³o z komputera i Kroloczek ma sesjê tylko na schodach... I takie tam... zdjêcia z planu etc. Zszywam pelerynê, a Kroloczek siedzi u mych stóp... ... a¿ siê prosi by dopisaæ: "tam gdzie jego miejsce", ale nie tam jego miejsce Ksi¹¿ê zaraz odleci, ju¿ rozk³ada pelerynê... Portrecik Kroloczka: "Zapraszam pod pelerynê"? Ró¿a ju¿ by³a, teraz kokarda: I jak, Kaju, usatysfakcjonowana?
|
|
|
Post by sternkind on Jun 24, 2006 16:37:10 GMT 1
Ooooch, cudna sesja jeszcze cudniejszych Kroloczka i Sarki
|
|
|
Post by Gato Nephist on Jun 26, 2006 18:04:22 GMT 1
Oh myyyyyyy, jakie cudne laleczki! *_*
|
|
|
Post by Bazylia on Jun 27, 2006 14:13:04 GMT 1
Gato, dziêki w imieniu Kwizara i moim:) a jak się orginały nie spodobają to obiecuję osobiście jechać do Warszawy i wygarnąć komu trzeba:) Kaju, nie musisz Spodoba³y siê
|
|
Kitty
Nowo Przybyły
|
Post by Kitty on Jul 11, 2006 20:08:30 GMT 1
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 11, 2006 21:13:03 GMT 1
Sara jak siê patrzy Hehhe, jeszcze trochê a za³o¿ymy kó³ko szyj¹co-hafciarskie
|