|
Post by fidelio on Apr 22, 2008 10:12:25 GMT 1
Ja to dałam w innym wątku, ale powtórzę:
PODANIE:
ADMINISTRACJO SZANOWNA!! Jaki, na litość wszelką, "Wielbiciel Upiora"?? Powie człowiek parę razy (no dobra, 500 razy) co myśli, to go zaraz od Wielbicieli wyzwą... Ja protestuję!! Ja proszę o natychmiastową degradację do Domownika. Choćby w charakterze pajączka na ścianie Demeure du Lac. Proszę...
Z poważaniem,
Fidelio
|
|
|
Post by fidelio on Apr 24, 2008 12:11:03 GMT 1
Dzięki, Dyrekcjo Skrzydlata! Od razu lepszy humor. Ale widzę, że ten Wielbiciel straszy dalej, z odroczeniem do 1500+ - może i dobrze, żeby się nie rozgadywać... Uściski serdeczne, Stały Gość Fidelio
|
|
|
Post by Aniolek on Apr 24, 2008 18:44:45 GMT 1
Prosze uzasadnij mi dlaczego ta ranga aż tak Ci nie przypada do gustu i jednocześnie w takim razie obarczam Ciebie odpowiedzialnością wymyślenia odpowiedniej nazwy dla tej rangi, która miałaby wystarczająco mocno podkreślać oddanie temu forum i tej postaci
|
|
|
Post by fidelio on Apr 24, 2008 20:45:14 GMT 1
Trudne pytanie... Dlaczego Wielbiciel mi się nie podoba? Bo kojarzy mi się z rozpiszczaną nastolatką, która kocha się w idolu. Gość, Domownik itp mają znacznie lepsze skojarzenia - z Palais Garnier, z czymś swojskim miłym i zacisznym. Zwłaszcza ten Domownik - to trochę więcej niż gość, stały bywalec, coś na kształt pracownika tej szanownej instytucji kulturalnej, nie będącego jednakże Dyrekcją. Wielbiciel przy tym wszystkim wydaje się płytki i powierzchowny - niewiele wie, jeszcze mniej rozumie, ale piiiiiiszczyyyyy! No dobra, może i ja sobie od czasu do czasu popiszczę, ale żeby mi to tak zaraz na statusie wywieszać... Nie bardzo mam pomysł na zamiennik - ten Domownik był chyba najbliższy tego, co uznałabym za status docelowy. Jeśli wpadnę na jakiś inny pomysł to się zgłoszę.
|
|