|
Post by ania727 on Oct 28, 2008 12:26:31 GMT 1
Witam wszystkich! Trafi³am na to forum przez przypadek, ale moje zainteresowanie, mo¿na nawet powiedzieæ fascynacja, upiorem zaczê³a siê jakiœ miesi¹c temu po obejrzeniu musicalu z 2004 roku. Mam nadziejê, ¿e przyjmiecie mnie tutaj i wkrótce siê tu zadomowiê
|
|
|
Post by fidelio on Oct 28, 2008 18:45:29 GMT 1
Witaj, zapraszamy serdecznie! Zadomawiaj się i baw się dobrze. Bywa tu u nas inteligentnie i "głupawkowo", a nawet nieco złośliwie (ale tym się nie przejmuj, a najlepiej od razu się odgryzaj ) Zaledwie miesiąc z Upiorem... jak pomyślę, ile pięknych i ciekawych rzeczy przed Tobą, to zaczynam zazdrościć tej świeżości spojrzenia. Musical Webbera w wydaniu filmowym (Schumacher 2004) nie jest moją ulubioną wersją tej historii - chociaż na scenie (byle nie warszawskiej) go wielbię prawie bezkrytycznie - ale swoje niezaprzeczalne zalety posiada. Zresztą, co ja Ci tu będę truć... pomyszkujesz trochę po naszym pięknym loszku, to znajdziesz te wszystkie dyskusje Raz jeszcze zapraszamy do kompanii - świeża krew bardzo się przyda, bo nam tu trochę ostatnio nastrój i zapał siada. Aluzja do podwątku wampirycznego niezamierzona oczywiście... ;D
|
|
|
Post by Kaja on Oct 29, 2008 15:49:20 GMT 1
Witam witam. Świeża krew nam tu potrzebna (bez skojarzeń oczywiście od ssania bardziej preferujemy czosnek). Większośc z nas zaczynała od tego musicalu a powstały różne przemyślenia na temat upiora. Miłej lektury na forum i zapraszamy do dyskusji w wątkach.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Oct 31, 2008 20:54:41 GMT 1
Jeszcze raz ( tym razem oficjalnie) witaj serdecznie. (-; Czuj się jak u siebie w lochu.
|
|