PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Jul 24, 2006 11:32:16 GMT 1
6 klasa.... hmm ;D A ja okazuje sie trochê swój wiek pomiesza³am, bo mia³am wtedy 6 i 7 lat. I nie jestem wcale pewna czy nie ci¹gnê³o siê to a¿ do 2 klasy W ka¿dym razie by³a to ju¿ w³aœciwie mania, bior¹c pod uwagê, ¿e wydawa³am na przeró¿ne plakaty (mia³am 5 po 20 z³ ka¿dy!), kalendarze i pocztówki z "Leo" wszyskie moje pieni¹dze (co dziwne i wielce podejrzane zdaje mi siê jakoœ, ¿e mia³am ich wtedy wiêcej ni¿ teraz ) Efekt jest taki, ¿e rodzina do dziœ nabija siê ze mnie jak im siê coœ przypomni Teraz sama siê z tego œmiejê, ale kiedyœ naprawdê mnie to rozwœciecza³o
|
|
|
Post by mrs Jones on Jul 24, 2006 13:24:46 GMT 1
U mnie siê to ci¹gne³o te¿ chyba ze 2 lata. Mia³am manie przegl¹dania wszystkich gazet w poszukiwaniu fotek Leo i z Titanica. Jak tylko coœ znalaz³am zaraz wycina³am i wiesza³am nad biurkiem. Normalnie a¿ mi wstyd:-p Co takiego widzia³yœmy w nim, hihihihi??
|
|
|
Post by marien on Jul 29, 2006 18:56:57 GMT 1
moja lista wygl¹da tak:(kolejnosc nie jest wazna) Johnny Depp,Kajol,Shahrukh Khan,Julia Roberts,Richard Gere,Orlando Bloom(momentami),Brad Pitt(z odpowiedni¹ charakteryzacj¹),Gerard Butler
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 30, 2006 16:01:12 GMT 1
Lista uaktualniona i skompilowana w 1 posta. I wyedytowana po raz kolejny. Takie 'edit' to fajna opcja Aktorki: - Renee Zellweger (gł. za "Miss Potter") - Natalie Portman - Meryl Streep Aktorzy: - Russel Crowe (za "Gladiatora", "Dobry rok" i "Piękny umysł") - Robin Williams (zwłaszcza za "Stowarzyszenie Umarłych Poetów") - Christopher Lee (za GŁOS pratchettowskiego Śmierci, za SW i za Drzewca na płycie Tolkien Ensemble) - Liam Neeson (pomijając "Gangi Nowego Jorku", które były beyond imagination jako całokształt... ) - Clint Eastwood - Sean Connery I polscy: - Janusz Gajos - Franciszek Pieczka I trochę mniej, ale też: Harrison Ford (Indiany Jonesy oraz SW), Ewan McGregor ("Miss Potter" oraz SW), Eric Bana, Susan Sarandon. Sporo jest też takich których lubię tylko i wyłącznie w jednej roli. Tu na specjalną wzmiankę zasługuje Jodie Foster za rolę w "Nell", gdzie była fenomenalna.
|
|
mafia
Nowo Przybyły
|
Post by mafia on May 31, 2008 11:40:50 GMT 1
Ja to, z polskich aktorów, bardzo lubię: Borysa Szyca, Marcina Dorocińskiego, Macieja Stuhra, Marka Konrada, Jerzego Gajosa, Andrzeja Chyrę, Olafa Lubaszenko, Radosława Pazurę, zaś z zagranicznych lubię: Roberta Redforda, Gerarda Butlera, Richarada Gere, Steven Seagala zaś z polskich aktorek bardzo lubię: Maję Ostaszewska, Magdalenę Różczkę, Magdalenę Cielecką zaś z zagranicznych bardzo lubię oglądać Jessicę Albę oraz Julię Roberts.
|
|