|
Post by fidelio on Jun 23, 2013 22:57:09 GMT 1
Te¿ za pierwszym razem by³am zachwycona, teraz widzê sporo wad. Ale wci±¿ uwa¿am, ¿e jest to bardzo dobra odtrutka na seriê pora¿ek pod tytu³em film Schumachera, spektakl Romy i LND.
S³uchaj±c ju¿ parê lat temu nagrañ Sary B. pop³aka³am siê z ¿alu jak mo¿na by³o tak zniszczyæ taki g³os. Swoj± drog±, ciekawie wypada porównianie gali jubileuszowej POTO i LesMis, na korzy¶æ tych ostatnich niestety. Chyba chodzi o to, ¿e "Upiór" jest tak trudny do wzbudzenia jakichkolwiek instynktów stadnych. Nikt nie prowadzi t³umu na barykady - maskarada pe³na poprzebieranych hipokrytów to zdecydowanie nie to samo. Nie ma problemów spo³ecznych, wyzysku, biedy - tylko sztuka, cierpienie i mi³o¶æ, wszystko tak strasznie indywidualistyczne. Dlatego w³a¶nie "WE have brought you" rani uszy i zakrawa niemal na gwa³t. Tam nie przewidziano miejsca na ¿adne WE.
A da³oby siê umie¶ciæ link do wersji z napisami do DVD na gryzoniu? Pretty pliz.
|
|
|
Post by Mlle_Empsychora on Jun 23, 2013 23:13:52 GMT 1
Chodzi o wrzucenie wersji video, która pasuje do napisów, tak? Jest to bez problemu dostêpne w formie torrenta (s³u¿ê linkiem), ale mogê wrzuciæ. Tylko, czy na pewno na chomika? Bo ten plik jest okropnie du¿y (ponad 6,5 GB) i chyba lepiej by³oby go wrzuciæ na jaki¶ serwis typu 4shared.
|
|
|
Post by fidelio on Jun 24, 2013 21:18:31 GMT 1
Ok, jakoś to wyczaję. Dzięki. Miałam na myśli same napisy do dostępnej wersji (mam nagranie z kina i DVD), lub wersję wideo z napisami. Ale 4shared też rozpracuję.
|
|