Satine
Nowo Przybyły
|
Post by Satine on May 29, 2013 19:32:42 GMT 1
Dobry wieczór wszystkim Forumowiczom! Od bardzo dawna odwiedzam to miejsce, z zainteresowaniem czytaj±c Wasze recenzje i teksty. Znalaz³am tu wiele inspiracji i cennych refleksji. Wpad³ mi w oko dzia³ Foyer i postanowi³am przedstawiæ siê w koñcu, by by³o wiadomo, kto Was podczytuje. Z histori±, która wszystkich tutaj sprowadza, spotka³am po raz pierwszy osiem lat temu, w stylu, którego nie powstydzi³by siê GL - gdzie¶ w sieci, w tle jakiej¶ strony bez ostrze¿enia zabrzmia³ g³os Michaela Crawforda, ¶piewaj±cego "Music of the Night". Zachwyci³o mnie totalnie i ostatecznie, czyni±c z MC g³os mojego Anio³a Muzyki ju¿ chyba na zawsze. Dopiero rok pó¼niej widzia³am film Schumachera, i siê zaczê³o. Na co dzieñ studiujê anglistykê i historiê. Kilka lat temu aktywnie udziela³am siê na forum Teatru Roma, ale Upiór tak bardzo mnie zabola³, ¿e mój entuzjazm dla tego teatru praktycznie wyparowa³. Z tych czasów pozosta³a mi jednak garstka dobrych znajomych i, có¿, internetowo-forumowe imiê, którym i tu siê podpisujê .
|
|
|
Post by fidelio on May 30, 2013 18:33:49 GMT 1
Cze¶æ Satine! Witaj w upiornym loszku. Dzi¶ to ju¿ raczej ruina tego, czym to miejsce kiedy¶ by³o, ale przynajmniej jest to do¶æ malownicza ruina. Mam podobne, tylko znacznie starsze, wspomnienia o Michaelu Crawfordzie, którego g³os do dzi¶ uwa¿am za g³os Anio³a Muzyki. Czuj siê tu dobrze i pisz jak masz ochotê. BTW, ¶wietny awatar. Fidelio
|
|
Satine
Nowo Przybyły
|
Post by Satine on May 30, 2013 19:59:07 GMT 1
Dziêkujê za wiadomo¶æ, Fidelio, a co do awatara - czasem role siê odwracaj± Pozdrowienia
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on May 30, 2013 20:37:45 GMT 1
Dobry wieczór! Jak na ruinki przystano lewituj± siê po nich upiorne duchy. Na przyk³ad duch kota, który ciê wita. Mia³! Ps. Awatar rzeczywi¶cie bosski.
|
|
|
Post by fidelio on May 30, 2013 21:42:00 GMT 1
Dziêkujê za wiadomo¶æ, Fidelio, a co do awatara - czasem role siê odwracaj± Pozdrowienia Koniecznie! To tylko w ten sposób działa.
|
|
|
Post by Mlle_Empsychora on May 30, 2013 21:51:06 GMT 1
Witam i ja! Kojarzê Ciê z forum Tañca Wampirów, ale chyba siê minê³y¶my, je¶li chodzi o udzielanie siê tam.
|
|
Satine
Nowo Przybyły
|
Post by Satine on May 30, 2013 22:48:27 GMT 1
Dobry wieczór Paniom, duchom i kotom, dziêkujê za mi³e przyjêcie spó¼nionego o piêæ lat powitania Mlle_Empsychora, zgadza siê, w pewnym momencie to forum zaczê³o siê rozrastaæ znacznie, przez co nie umia³am siê tam odnale¼æ. Choæ ostatnio, zagl±daj±c na TW po relacjê z Bia³egostoku zauwa¿y³am, ¿e i tam zrobi³o siê ju¿ ciszej. A tutaj jeszcze w temacie zamiany ról... (Jak mi³o nie pisaæ pracy dyplomowej )
|
|
|
Post by Mlle_Empsychora on May 30, 2013 22:58:45 GMT 1
Z tego, co wywnioskowa³am, to ono faktycznie siê rozros³o i to sporo, gdy w Romie grali UwO, ale potem wszystko przycich³o do tego stopnia, ¿e nie dzia³o siê zupe³nie nic. Teraz mo¿e byæ znowu ruch, bo pewnie pojawi siê sporo osób zachwyconych bia³ostockim UwO. A tak swoj± drog±, to zastanawia mnie, dlaczego je¶li kto¶ szuka forum upiornego, to l±duje na forum Tañca Wampirów, a nie tutaj. Czy¿by to wina google?
|
|