|
Post by Aniolek on Aug 17, 2005 14:28:36 GMT 1
Tutaj będą podawane drobne ogłoszenia. Pierwsze z nich to infrormacja o nowym czacie. Możecie go znaleść pod adresem www.polchat.pl/chat/?room=Kingdom+of+the+Phantom serdecznie zapraszamy w piątki od godziny 20.00 Skopiujcie cały link do waszych przeglądarek bo jak widzicie nie podświetla się cały. Jeśli klikniecie na link to przeniesiecie się do innego pokoju.
|
|
|
Post by Aniolek on Oct 15, 2005 9:35:42 GMT 1
Jak widzicie moi mili zaszły pewne zmiany na forum. Jestem szczęśliwa mogąc powitać dwie nowe administratorki, są to osoby które jak narazie najbardziej zasłużyły się w karierze tego forum. Decyzja o uzupełnieniu grona administratorów wynika głównie z strasznego braku czasu mojego i Miss. Żeby pozbyć się jakichkolwiek wątpliwości - my zostajemy, nie mamy zamiaru was opuszczać, tylko obowiązki wyższych rzędów zmuszają nas do znalezienia kogoś na nasze miejsce. Natti, Kaju życze wam miłego czasu spędzonego jako administratorki
|
|
|
Post by Mlle Nathalie on Nov 25, 2005 12:30:47 GMT 1
Wpadłam ogłosić, iż niedługo mam wymieniany sprzęt komputerowy i wejdę w posiadanie skanera, bądź coś na rodzaj kserokopiarki. Dla chętnych, których nie stać na kupno powieści Leorux, jestem w stanie zeskanować całą książkę, łącznie z okładką. Będzie to najnowsze wydanie, bo tegoroczne, pełne. Miałam zamiar także zeskanować ten mój antyk wygrany na aukcji - tłumaczenie z 1945, ale jest ono niepełne w porównaniu z najnowszym i raczej nie ma to sensu. Chętni niech podadzą tu swoje e-maile. Przekażcie znajomym. Pozdrowienia!
|
|
|
Post by Nattie on Nov 25, 2005 22:33:41 GMT 1
Hej, dziêkujê za ofertê! Ja akurat nie skorzystam, bo jestem szczêœliw¹ posiadaczk¹ wersji pe³nej (Emka), jak i wczeœniejszej, okrojonej, jak i angielskiej - jak jeszcze nie by³o polskiej to czymœ siê musia³am po¿ywiæ. Ale jakbyœ jednak skanowa³a ten "antyk" albo choæby jego fragmenty, to ja bardzo chêtnie reflektujê na powiêkszenie upiornej kolekcji Pozdrownam zwrotnie!
|
|
|
Post by ahinoor on Dec 17, 2005 14:17:53 GMT 1
A ja jeœli mogê chcia³abym zareklamowaæ forum powsta³e w podobnych okolicznoœciach jak wasze - pod wp³ywem impulsu, lekkiej irytacji po stracie swojego ''dorobku'' na pewnym forum i chêci posiadania czegos w³asnego. Zapraszam serdecznie, mam nadzeje, ze nie potraktujecie nas jako konkurencjê ;p www.upioropery.fora.pl/
|
|
|
Post by Kaja on Dec 17, 2005 17:26:44 GMT 1
Rozumiem jak to jest kiedy ktoś skasuje tyle ciężkiej pracy. Cieszę się, że to nie zniecheciło was w tworzeniu czegoś nowego. Życze wytrwałosci i dużo upiornych pomysłów.
|
|
|
Post by ahinoor on Dec 17, 2005 18:30:19 GMT 1
dziêki ;p
|
|
|
Post by Green Eyes on Feb 25, 2006 11:28:58 GMT 1
Witam! Zapraszam na nową powstałą strone związaną z Upiorem www.thephantom.freehost.pl/, strona jest nadal w budowie, powoli sie rozbudowuje jednak serdecznie zapraszam na odwiedzenie jej, jest tez tam forum, kolejne o Upiorze forum służy do spotkania sie wszystkich phanów, nie odbierajcie tego jako rywalizowanie z innymi forami, każdy z nas miał swój powód żeby dane forum powstało. Phani powinni się jednoczyć i pomagać sobie wzajemnie, tak więc zapraszam w odwiedziny! !
|
|
|
Post by Aniolek on Feb 25, 2006 13:24:25 GMT 1
Oczywiście nie przyjmujemy tego jako konkurencji wszyscy jesteśmy połączeni jednym zainteresowaniem i tylko to się liczy Przypuszczam, że też będziemy odwiedzali wasze forum, jednocześnie serdecznie zapraszamy na nasze
|
|
|
Post by Nattie on Feb 25, 2006 15:42:24 GMT 1
Od przybytku g³owa nie boli Pewnie, ¿e zajrzê. No i mamy czwarte forum. Tak sobie myœlê - przecie¿ ka¿de z nich ma swoj¹ specyfikê, i dobrze, zgromadzi³o ró¿nych ludzi, i dobrze. Ciekawam w jak¹ stronê wasze pójdzie. Si³¹ rzeczy niektóre tematy s¹ podobne, ale przede wszystkim Upiór jest, by³ i bêdzie!
|
|
|
Post by Kaja on Feb 25, 2006 20:58:07 GMT 1
Phani upiora trzymaj się razem. Świetnie, że ogłaszasz tu reklamę swojej strony. Zawsze można będzie zajrzeć i wymienić poglądy. Życzę sukcesów w jej tworzeniu.
|
|
|
Post by Green Eyes on Feb 25, 2006 21:12:41 GMT 1
Sprostuje zeby nie bylo niedomówień. Stronę założyła Klaudia i ona się nią opiekuje, a Ja i Ena zajmujemy się forum.
|
|
|
Post by Bazylia on Mar 17, 2006 15:17:05 GMT 1
Niniejszym oznajmiam powstanie klubu "Ja psychicznie zwariujê" czyli innymi s³owy Psychiatryk reloaded Zapraszam serdecznie, obiecujê jutro do koñca posprz¹taæ i... na pewno bêdzie weso³o helensmadhouse.proboards19.com/index.cgiWszelkie pomys³y mile widziane, im bardziej zwariowane tym lepsze.
|
|
|
Post by ahinoor on Mar 31, 2006 14:03:48 GMT 1
|
|
hesperyda
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Naczelny Polonistyczny Pedant Forum
|
Post by hesperyda on Jan 3, 2007 21:43:24 GMT 1
toriamos.bee.pl/Link podany w ramach akcji rozpowszechniania dobrej muzyki przez internet.
|
|