|
Post by lusi on Dec 23, 2005 20:07:26 GMT 1
no to na początek witam wszystkich Szanownych Państwo!!!! ;D w sumie tak już bytowałam na tym forum wcześniej, ale teraz w sumie się postanowiłam zarejestrować.......co więcej mogę napisać? bardzo bardzo bardzo się cieszę że pomimo tych zawirowań forum dalej jest mimo że w trochę innej postaci!!! chyba to tyle ode mnie
|
|
|
Post by Nattie on Dec 23, 2005 20:30:53 GMT 1
Ja tam te¿ siê bardzo cieszê, œwie¿a krew, œwie¿a krew... [hm, efekt lekkiego skrolockowania? nieee!] Witaj i baw siê dobrze PS. Ale masz piêkny avatar, mmm!
|
|
|
Post by ahinoor on Dec 23, 2005 20:36:57 GMT 1
witaj !! widze ze tutaj ju¿ ¹ cie krwi pozbawiæ uciekaj, albo szykuj siê do walki !! czosnek obowiazuje jejku... jak ja kiedys lubi³am czosnek, ale juz mi przsz³o... to te¿ chyba efekt lekkiego skrolockowania
|
|
|
Post by Kaja on Dec 23, 2005 20:55:45 GMT 1
Witaj!!! Wprawdzie jest tu siedziba upiora ale niech cię nie dziwi jak spotkasz tu wampira. Wszędzie czosnek ostatnio znalazłam go nawet w jeziorze
|
|
|
Post by lusi on Dec 23, 2005 21:16:12 GMT 1
wampir upiór...wszystko fajne fajne!!! hehe dzięki aaaa czosnek...cóż w zdrowym ciele zdrowy chuch <zalatujący czosnkiem> ;D
|
|
|
Post by Aniolek on Dec 23, 2005 21:56:31 GMT 1
Witaj serdecznie, bardzo mnie to cieszy że jednak zdecydowałaś się do nas dołączyć czuj się jak u siebie.... w podziemiach??? Bynajmniej baw się dobrze
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 23, 2005 23:15:51 GMT 1
Witam serdecznie No taak, œwie¿a krew... ;D Niech g³upawka zawsze bêdzie z Tob¹! P.S. Wy siê tak nie krolockujcie, to mo¿e groziæ konsekwencjami z mojej strony ;D
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 24, 2005 1:33:55 GMT 1
Ja również witam nową forumowiczkę. ;D "Uwierz w noc, to ona Cię przywiodła tu..."<ups... efekt lekkiego skrol... ee...tzn. oólnego zwampirzenia ;D Bazylio, nie strasz >
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Dec 25, 2005 22:30:06 GMT 1
Witam, witam.
Ja tam siê wgryzaæ nie bêdê. Ja pijê tylko krew skondensowan¹ ;D
|
|