|
Post by PrzeBoski on Jan 14, 2006 12:09:42 GMT 1
Witam wszystkich. Jestem nowy i mam nadzieje ze z mala pomoca "starych wyjadaczy", poznam przyjemnosc z ogladania musicali bardziej niz teraz gdy jestem raczkujacy w tym temacie pozdrawiam
|
|
|
Post by Kaja on Jan 14, 2006 12:24:40 GMT 1
Witam Cię w skromnych upiornych progach tego miejsca. Mam nadzieję, że miło tu spędzisz czas na dyskusjach. PS. Męska część forum powiększyła się dwukrotnie
|
|
|
Post by Aniolek on Jan 14, 2006 12:31:15 GMT 1
Witaj w naszym małym skrawku podziemi Ostrzegam, że możesz tu zastać nie tylko Upiora, ale także wampiry, dlatego ....hmmm... lepiej uważaj na szyje
|
|
|
Post by PrzeBoski on Jan 14, 2006 13:22:06 GMT 1
Dziekuje za przywitanie Kaju, meska czesc forum powiekszyla sie 2krotnie ? czyli bedziemy wprowadzac urozmaicenie Aniolku, moja szyja zaden wampir by sie nie zainteresowal, chyba ze jakis desperat a raczej desperatka
|
|
|
Post by Nattie on Jan 14, 2006 13:43:25 GMT 1
Witam w Królestwie Upiora, który ostatnio tronem musi siê dzieliæ z niejakim von Krolockiem. [Chyba siê jednak dogaduj¹, przynajmniej siê nie pogryŸli jeszcze ] Co do szyi to nie b¹dŸ taki pewien, nikt siê nie spodziewa Hiszpañskiej Inkwizycji, a co dopiero k³ów wampira wampirzycy
|
|
|
Post by PrzeBoski on Jan 14, 2006 14:08:46 GMT 1
Nattie mam nadzieje ze tutaj nie ma zadnego stomatologa bo moglby oszalec na widok takich klow wampira zreszta to zalezy czy gore by wziely jego doznania estetyczne czy strach a moze perspektywa zycia nieumarlego byla by az tak kuszaca?
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 14, 2006 15:29:03 GMT 1
"Seid wilkommen im diesen Saal" albo po prostu witam na forum i ¿yczê upiornej zabawy. I uwaga na szyjê.
P.S. A "desperat" te¿ nie jest wykluczony, w koñcu mamy Herberta, prawda?
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jan 17, 2006 10:30:23 GMT 1
O drugi facet na tym forum... Witam serdecznie.
Co do musicali, to zapewniam Ciê, ¿e zostaniesz wkrêcony, a w zasadzie wessany ca³kowicie ]:->
|
|
ann12
Nowo Przybyły
|
Post by ann12 on Oct 20, 2007 11:02:06 GMT 1
Hej ja równie¿ jestem nowa
|
|
|
Post by fidelio on Oct 21, 2007 8:40:19 GMT 1
Ave! Witam i baw się dobrze. A kim jesteś, nowy duszku w lochach? Uchylisz rąbka tajemnicy? Numerek przy imieniu jak się zorientowałam o wieku nie stanowi, o roku urodzenia też raczej nie.
|
|
|
Post by Kaja on Oct 21, 2007 11:37:30 GMT 1
Ja tez witam, ale prosiłabym cię abyś założyła w foyer nowy temat gdzie wszyscy mogliby cie przywitać i jeśli byś chciała napisac pare słów o sobie.
|
|
juana
Odwiedzający Operę
Forumowe Szyjątko Lochowe
|
Post by juana on Oct 22, 2007 13:53:47 GMT 1
Bienvenue... I witaj. I powiedz coś więcej o sobie. Najlepiej, jak sugeruje Kaja, w nowym temacie. Uważaj na Upiory i Wampiry, na złośliwe Lemury, forumowe Koty, biologów i... W ogóle, uważaj. Ale nic się nie martw, nie ma presji A tak poważnie, to witaj i baw się dobrze.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Oct 22, 2007 21:28:11 GMT 1
Również witam i zapraszam do przedstawienia się. Ostrzegam też że jest to straszliwe miejsce: upiornie złośliwe, pełne tajemniczych zapadni sarkazmu. Z czająca się po katach Kulturą. Można tu spotkać zue Koty, szyjątak lochowe, tajemniczych biologów, krukońskich fizyków, wiktoriańskich czarownic ze smykałka do pióra i całe stada wampirów ( pachnących bazylią nie czosnkiem). Tak wiec trafiłaś w bardzo specyficzne miejsce. Szanuj jego zasady i czuj się jak u siebie w domu! Ps. Przeboski tak przy okazji to ja cię chyba oficjalnie nie witałam. To jak tak można niedopatrzenie.
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 24, 2007 23:05:23 GMT 1
Jako ¿em przelotem tylko i wszystko ju¿ zosta³o powiedziane, to po prostu: cieplutko witam w naszych podziemiach i ¿yczê upiornej zabawy i kosmicznej g³upawki, która nam wiernie towarzyszy
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Oct 25, 2007 23:05:22 GMT 1
I ja witam serdecznie
|
|