ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Jan 18, 2006 15:53:03 GMT 1
Witajcie!
Ciesze się że w Końcu Was znalazłam. Byłam przez jakiś czas na starym forum jako AdivinaRoja – ale atmosfera nie do końca mi odpowiadała. Na razie jeszcze obwąchuje teraz i nadrabiam zaległości, ale mam nadzieję że będę miała czas żeby sie troszkę podzielać. Niestety musze coś naprawić w ustawianiach bo przy niektórych postach mam jeszcze krzaczki. )-:
Kilka słów o sobie? Dobrze. Poza tam Upiora fascynuje mnie już bardzo długo, a od kilku lat dodatkowo po uszy siedzę w zjawisku fanfiction. Chwilowo siedzę sobie w domku z malutka córeczką, czytam, piszę i lenie sie niepomiernie. Z zawodu jestem psychologiem -a nie pracowałam w zawodzie – przez pewien czas z dużą pasją zajmowałam sie rekrutacją. Mimo złośliwych postów czasami nie jestem taka straszliwa i nie pożeram ludzi w całości. Oprócz córeczki na której punkcie mam bzika absolutnego, interesuje się filmem, kotami, językiem hiszpańskim, fanfiction pochłanianiem książek, muzyką, mrocznymi mężczyznami ( nie, nie ciemnymi – mrocznymi), kawą z cynamonem lub wanilią, rozwiązywaniem zagadek i kilkoma innymi rzeczami.
Na razie strasznie mi sie tu podoba i dziękuje Niattie za zaproszenie. I za sernika. (-:
Pozdrawiam ciepło.
|
|
|
Post by PrzeBoski on Jan 18, 2006 16:04:19 GMT 1
Witaj mi serdecznie ladyvaljean mam nadzieje ze bedziesz dobrze sie tu czuc tak jak i ja sie czuje pozdrawiam
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 18, 2006 16:15:33 GMT 1
Hej Adivino Witam ponownie, jak zwykle ¿yczê upiornej zabawy... i uwaga na szyjê
|
|
|
Post by Kaja on Jan 18, 2006 17:33:24 GMT 1
Witam!!! Upiornych inspiracji w pisaniu postów i uważaj na czosnek i na szyję bo od jakiegoś czasu w podziemiach gości tu jeden wampir
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jan 18, 2006 20:27:24 GMT 1
Witam serdecznie kolejna osobê. Kr¹g znajomych sie nam poszerza
|
|
|
Post by Nattie on Jan 18, 2006 21:37:58 GMT 1
Ha, a jak ja siê cieszê, ¿e mogê Ciebie powitaæ! Jeszcze bardziej, ¿e podoba siê nasze forum. Smacznego serniczka ¿yczê i... czekam nieœmia³o na nowy ff Twego autorstwa, bêdê mêczy³a, oj, bêdê...
|
|
|
Post by Aniolek on Jan 19, 2006 13:49:31 GMT 1
Witaj Advino ciesze się że do nas wróciłaś Jeszcze pamiętam jak na starym forum wszystkie składałyśmy Ci gratulacje i cieszyłyśmy się, że to będzie nasze pierwsze "forumowe dziecko" Mam nadzieję, że mała sprawuje się dobrze i nie daje zbyt dużego wycisku mamusi
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Jan 20, 2006 22:02:21 GMT 1
Ha dziękuje za miłe powitanie. Już sie zadomawiam. A i wampiry widzę? A wampiry to z Jamajki pochodzą? Na ostatnim notowaniu Radiowej Trójki VAMPIRE - Sinead O'Connor ( czyli wampir z Jamajki) na 35 miejscu. Pozdrawiam wampiry, I nie tylko.
|
|
Arien
Nowo Przybyły
|
Post by Arien on Mar 16, 2006 17:25:48 GMT 1
O, proszê. Od razu trafi³am na Ciebie Jeszcze raz piêkne dziêki, ¿eœ mnie zwabi³a w progi upiorowego królestwa. K³aniam siê i przesy³am ca³usy WiedŸmi¹tku.
|
|