Arien
Nowo Przybyły
|
Post by Arien on Mar 16, 2006 17:44:52 GMT 1
Ave Phanki (Phanie?) i Phanowie. Dziêki bardziej ni¿ ³askawemu zaproszeniu znajomej damy i tutejszego Moderatorstwa, zjawi³am siê wœród Was ze zgo³a innego fandomu. Skoro jednak i Upiór zawsze by³ bliski mojemu sercu - im bardziej udana aran¿acja, tym bardziej - i przepadam za ró¿nymi rasami fanfiction, chcia³amym siê zaphandomowiæ i tutaj. Ze swojej strony, piszê fanfiki raczej humorystyczne, zajmujê siê literatur¹ greck¹ i ³aciñska - pó³tora roku do magisterium - i przygotowaniem do ostatnich egzaminów z pedagogiki i metodyki ³aciñsko -grecko-klasycznej. Ponadto wyznajê teorie spiskowe, ró¿ne. W wiêkszoœci dotycz¹ jamników. Wierzê, ¿e ¿ycie jest piêkne, Phantom wenogenny, a wiadoma pieœñ œpiewana przez Banderasa z tym hiszpañskim akcentem bezbrze¿nie rozczulaj¹ca. Czytam g³ównie fantastykê, ale i mnóstwo innych rzeczy, ogl¹dam - ogl¹dam g³ównie mnóstwo ró¿nych rzeczy, s³ucham muzyki filmowej, musicali, takich rzeczy. No, to, tego, dzieñ dobry. Arienek (ja).
|
|
|
Post by Nattie on Mar 16, 2006 17:56:17 GMT 1
Narescie mo¿na Ciê oficjalni prziwitiæ! [to nie s¹ literówki!] Zaphandomowiaj siê ile wlezie, humoru u nas raczej nie brakuje, a ka¿dy nowy przejaw jest bardzo mile widziany. W ramach humoru mo¿e jednak pisz po polsku, nie po grecku [dopiero by by³y krzaczki!]... No to dobry popo³udni, Arienku
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Mar 16, 2006 20:06:41 GMT 1
Dziń Dybry Arienku! Miło mi cię spotkać w naszych skromnych podziemniach! Życzymy upiornej zabawy, weny i dużo czasu na pisanie. (-: Oj jak to fandomy zbliżają ludzi. I dobrze.
A kiedi możemi się spodziwać słinnegotektu o chłopcu któri przeżił (z upiorem to i owo). (-:
Jeszcze raz witam i accio butelka wina na powitane.
|
|
|
Post by Kaja on Mar 16, 2006 20:36:10 GMT 1
I ja też witam w tych skromnych progach. Uwaga na mały bałaganik, czosnek na podłodze, pewnego wampira i inne cuda. Ja też oczekuje na opowiadanie to "Tym" chłopcu. Głupawka tutaj rządzi i różne języki (chinski, perski, łaciński) Nie będziesz się nudzić
|
|
|
Post by Bazylia on Mar 16, 2006 21:48:05 GMT 1
Witam serdecznie i ¿yczê upiornej zabawy i du¿o du¿o g³upawki I uwaga na szyjê bo wampiry siê tu pl¹cz¹
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Mar 16, 2006 22:05:39 GMT 1
Witamy, witamy i zapraszamy do publikowania wszystkiego. Weso³o u nas zawsze by³o, jest i bêdzie, wiêc dobra zabawa gwarantowana.
|
|