Kitty
Nowo Przybyły
|
Post by Kitty on Jul 10, 2006 9:08:25 GMT 1
Dzieñ dobry wszystkim, wpad³am tutaj przypadkiem, ale chyba jednak zostanê. ;D Mam na imiê Kasia, interesujê siê czytaniem ksi¹¿ek fantasy i horrorów, czasem coœ napiszê (wiêcej na kasia_mank.w.interia.pl ), a ostatnio tak¿e haftujê. Kocham musicale, w szczególnoœci TW, Upiora dopiero poznajê ksi¹¿ka mi siê spodoba³a (co prawda mam do niej jedno drobne "ale"...), na film (którykolwiek) polujê. Ach, zapomnia³abym. Czy móg³by mnie ktoœ poinstruowaæ, jak tutaj wstawia siê avatary? Z góry dziêkujê.
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 10, 2006 10:17:40 GMT 1
Witam serdecznie i ¿yczê upiornej zabawy Kitty, te rysunki ze strony to twoje? Koty s¹ œwietne P.S. ¯eby wstawiæ avatar wchodzisz w "profile", dalej "modify profile", przewijasz w dó³ do "personal information" i tam jest miejsce na avatara. Musisz mieæ avatar na serwerze bo na tym forum nie da siê wgraæ z dysku. Wpisujesz adres obrazka w "avatar url" i poni¿ej ustalasz mu szerokoœæ i wysokoœæ (maksymalna to 100x100).
|
|
Kitty
Nowo Przybyły
|
Post by Kitty on Jul 10, 2006 10:59:42 GMT 1
Wielkie dziêki, Bazylio, za instrukcjê. A rysunki nie moje, tylko Agnieszki. Ja talentu rysowniczego nie mam za grosz.
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Jul 10, 2006 11:07:42 GMT 1
oooo œwie¿a krew ;D Witaj Kitty i ja tak¿e ¿yczê Ci upiornej zabawy w naszych podziemiach
|
|
|
Post by Aniolek on Jul 10, 2006 19:21:50 GMT 1
Witam w naszych skromnych progach Co do avatara już Ci nie potrzeba pomocy jak widze Mam nadzieję, że zadomowisz się tu jak inni z nas i będziesz myślała o tym miejscu jako o takiej przyjemnej przystani, gdzie możesz znaleść ludzi podzielających Twoje pasje
|
|
|
Post by Nattie on Jul 10, 2006 19:50:41 GMT 1
Ha, ja tam myœlê, ¿e do nas siê przypadkiem nie trafia, a podobno im bardziej ktoœ szuka tym trudniej nas znaleŸæ Cieszê siê, ¿e do³¹czy³aœ do nas i ¿yczê rych³ego zupioryzowania! A DVD z ostatnim "Upiorem" Schumachera (2004) to nawet w mojej niewielkiej wypo¿yczalni jest - na kasetê nie ma co liczyæ, w ogóle nie wysz³a. Powodzenia!
|
|
|
Post by Kaja on Jul 11, 2006 8:01:36 GMT 1
I ja witam w naszych upiorno wampirycznych progach. Mam nadzieję że z nami poznasz upiora ale też i inne musicale.
Życze dobrej zabawy.
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jul 11, 2006 21:35:02 GMT 1
Mi³o widzieæ kolejn¹ osobê. Mi³ego upioro-wampirzenia.
|
|