|
Post by Aniolek on Dec 18, 2005 14:38:49 GMT 1
Chciałabym zaproponować wam i poddać pod dyskusję mój mały szatański plan . Jak widzicie forum powstało z uwagii na przywiązanie do Upiora, ale ostatnio i świat się zmienia i nasze gusta. Dalej większość z nas ma pociąg do naszego wspaniałego Upiorka, ale na scenie pojawiają się także choćby tylko Wampiry . Więc przechodzę do sedna sprawy moja propozycja brzmi następująco, aby troche zmienić forum, żeby nie było ono już domeną wyłącznie Upiora, ale wszystkich musicali, które odkryliśmy lub odkrywamy. Tak więc swój kącik miałby tu Upiór, Wampiry, Notre Dame, Koty i jakikolwiek inny musical jaki przypadł wam do gustu. Czekam na wasze zdanie, jeśli zgodzicie się na tą propozycję to razem z dziewczynami postaramy się jak najszybciej zmienić forum
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 18, 2005 14:43:09 GMT 1
Ajjj... Aniołku - macie moje poparcie;) jest takie fajne forum - poświęcone oólnie mrocznym musicalom... Lubię sobie na nie zajrzeć - chianaq.conforums3.com/index.cgi - są różne działy, dla każdego coś dobrego Ale wolałabym, żeby było po polsku ;D Jestem za!
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 18, 2005 21:47:05 GMT 1
Wielki, zielony, g³upawkowo-bazyliszkowo-wampirzy g³os za!!! ;D O³ jesSsSsSs...
|
|
|
Post by Nattie on Dec 18, 2005 23:17:57 GMT 1
Tajemnic¹ nie jest, ¿e Upiór nas tu zebra³ po ró¿nych takich zawirowaniach, ale jak widaæ jest to przede wszystkim po prostu NASZE miejsce i powinno byc takie, jakim sobie ¿yczymy. Nie s¹dzê, ¿eby mnie inny musical tak... hmmm... dotkn¹³, ale jest o czym pogadaæ, wiêc jeœli wiêkszoœæ wyrazi zgodê to ja równie¿
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 19, 2005 13:15:53 GMT 1
Tylko czy przy zmianach na forum jest opcja umieszczenia gdzieœ wszystkich dotychczasowych postów? Szkoda by by³o, ¿eby ot tak po prostu przepad³y...
|
|
|
Post by Nattie on Dec 19, 2005 16:28:43 GMT 1
No nie, ja z ¿adnym kasowaniem siê nie zgadzam!!! Myœlê, ¿e chodzi raczej o przereformowanie pod-forów (ale brzmi... ) i przenoszenie tematów w ca³oœci, czy dobrze myœlê, Anio³ku? Mo¿e trzeba by siê zebraæ na szczegó³ow¹ bardziej rozmowê. Chcia³abym jednak znaæ opinie wiêkszej liczby osób, a mo¿e ktoœ jest przeciw? Jak komus wszystko jedno, to tez uprasza siê o napisanie
|
|
|
Post by Kaja on Dec 19, 2005 17:29:07 GMT 1
Ja nie wyobrażam sobie aby to miejsce nazywało się inaczej niż podziemia. To dzięki upiorkowi jesteśmy razem. Jednak jakieś zmiany są potrzebne. Żadnego kasowania postów nie będzie. Żle mi się to kojarzy. Coś trzeba będzie zreorganizować (pomysłów jednak nie mam). Może stworzymy podziemia musicalowe. Omówienie tej sprawy jest bardzo potrzebne tylko nie wiem czy dam radę przed świętami.
|
|
|
Post by Aniolek on Dec 19, 2005 18:12:39 GMT 1
Oczywiście, że żadnego kasowanie nie będzie. NIE i koniec. Ale fakt na razie tylko rzuciłam pomysł przeredagowania forum, co do szczegółów to będzie trzeba jeszcze ustalić.
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Dec 19, 2005 23:53:06 GMT 1
Ja jestem ZA!!! (odezwała się ta, która ostatnio praktycznie wcale się nie odzywa). Tylko bez kasowania, oczywiście...
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Dec 20, 2005 15:10:36 GMT 1
Macie moje poparcie. Jestem ZA
|
|
|
Post by Aniolek on Jan 26, 2006 18:15:35 GMT 1
Nie wypowiedzieli się wszyscy, tylko 7 osób i dlatego wciąż się wstrzymuje z ostateczną decyzją. Powiedzmy przedłużam tutaj czas o mniej więcej tydzień, powiedzmy do 7 lutego, wtedy jeśli nie będzie większości głosów ja, Kaja i Nattie zadecydujemy ostatecznie. Jednocześnie miło byłoby spotkać się w tym tygodniu na czacie i przedyskutowac ogólny zarys projektu, więc zapraszam do dyskusji i proszę o ewentualną obecność jutro na czacie I jeszcze jedna sprawa jeśli macie jakieś pomysły co do wyglądu, chcielibyście zmienić to górne logo (co jest mile widziane) to piszcie wszystko tutaj, mam nadzieję, że jakoś wspólnymi siłami coś z tym zrobimy
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 26, 2006 21:54:43 GMT 1
Ee... jeœli ktoœ ma pomys³ na logo to ja je mogê zrobiæ =) Jak¹œ ogólnomusicalow¹ kompilacjê. Wygl¹d to z jednej strony przyda³aby siê zmiana z tej czerni, ale czerñ ma to do siebie ¿e nie wali po oczach
|
|
|
Post by Nattie on May 3, 2006 0:51:24 GMT 1
Zgodnie z zaleceniem powiêkszy³am nieco obrazek naszych braciszków Zmieni³am te¿ tekst wygasaj¹cy na górze (samowolnie, wybaczcie, ale jak gadam z wami to zapominam sie zapytaæ po prostu, a zapraszaæ na czat, który siê nie odbywa... ?). Jakby co to siê pokajam...
|
|
|
Post by Bazylia on May 3, 2006 12:07:05 GMT 1
Niskie uk³ony dla Ciebie Nattie w imieniu hrabiego
|
|
|
Post by Kaja on May 3, 2006 20:58:47 GMT 1
Teraz to ma właściwy rozmiar Co zaś do czatów to szkoda, że teraz się nie odbywają, ale czasem do tradycji można powrócić
|
|