Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on May 3, 2006 21:14:32 GMT 1
Obrazek bardzo ³adny teraz.
Co do czatów, to jestem za. Choæ bêdzie ciê¿ko pewnie...
|
|
|
Post by Bazylia on May 3, 2006 21:16:36 GMT 1
No jasne ¿e obrazek ³adny, w koñcu tam hrabia jest ;D (wybaczcie, g³upawka) Co do czatów równie¿ jestem jak najbardziej za Tylko... nie da³oby siê tego prze³o¿yæ np. na sobotê?
|
|
|
Post by fankaklaudia on May 7, 2006 18:28:43 GMT 1
witam... jestem tu nowa.... zarejestrowlaam sie juz jakis czas temu ale nic nie pisalam. Czesto was odwiedzam i patrze co u was slychac. A propos czatow, ktore nie odbywaja sie u was jak wyczytalam. Jestesmy sasiadami i dlatego zapraszam na sobotnie czaty o godzinie 19:00 na stronie www.thephantom.freehost.pl lub pod adresem www.thephantom.freehost.pl/czat.html oraz do odwiedzenia forum www.maskarada.chechlo.com.pl . Pozdrawiam i zycze dalszej owocnej pracy z Upiorem.
|
|
|
Post by Nattie on May 8, 2006 21:23:41 GMT 1
Cieszê siê, ¿e zagl¹dasz, w koñcu Upiór nas ³¹czy! Tak siê z³o¿y³o, ¿e mamy cztery fora upiorowe, nie licz¹c dyskusji na innych forach, np. na filmwebie. Trudno siê udzielaæ wszêdzie, echhh. Ja siê przyznam, ¿e zagl¹dam, oczywiœcie, na stronê i forum te¿ czasami Mo¿e mi siê uda kiedyœ na czat wpaœæ, choæ sobota to termin nienajlepszy - rodzina domaga siê swego... Pozdrowienia upiorne!
|
|
|
Post by Bazylia on May 29, 2006 12:13:11 GMT 1
W zwi¹zku z propozycj¹ Kai, coby napisaæ streszczenie TW, Kotów, pisz¹cym siê streszczeniem Draculi i tym podobnymi... mo¿e by tak otworzyæ nowy dzia³: "Musicale"? Co Wy na to, upiory i wampiry moje drogie?
|
|