|
Post by Kaja on Feb 16, 2006 22:51:58 GMT 1
Zakładam ten temat, zeby to upamiętnić no i z proźbą. Wszędzie mówione jest, że jakaś para azjatycka tańczyła swój pokaz do muzyki z upiora ( "Uwertura" i "Music of the night"). Zajeli on 3 miejsce. Niiestety nie wiem dlaczego ja to przegapiłam. Jak pech to pech. Mam pytanie czy ktoś to nagrywał?? Jeśli tak to ja będę się do tego kogoś bardzo uśmiechać.
|
|
|
Post by Nattie on Feb 16, 2006 23:03:57 GMT 1
Ja tez przegapi³am... Jak zajêli trzecie miejsc, to bêd¹ na pokazach mistrzów?
Bazyl, ratuj!
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Feb 17, 2006 16:08:50 GMT 1
No w³aœnie... ja te¿ dowiedzia³am siê o 12 godzin za póŸno :/ Ale musia³o byæ urocze
|
|
|
Post by Bazylia on Feb 17, 2006 22:39:00 GMT 1
B³¹d, Nuin, nie by³o urocze, akurat ogl¹da³am. By³o jedynie poprawne. Natomiast do muzyki z Upiora (Point of no return) jechali na mistrzostwach Europy swój program dowolny Margarita Drobiazko i Povilas Vanagas i to by³o COŒ. Lepsze ni¿ wersje filmowe i musicalowe razem wziête jak dla mnie. Mniam. Jak powtórz¹ to mogê nagraæ (dla tych co maj¹ Eurosport: w poniedzia³ek od 19.00) ale ja mogê to nagraæ tylko na kasetê video i nie mam mo¿liwoœci przegrania na CDka A tak btw. to do Upiora w zesz³ym roku jakiœ solista jecha³, i to mia³am akurat nagrane gdzieœ (kaseta...), i w ogóle obserwujê przerzut z mody na Edvina Martona na modê na A. L. Webbera, bo dwie pary taneczne w zesz³ym roku mia³y dowolny do sk³adanki z "Kotów". Czekam na "Wampiry" P.S. Nattie, na pokazach s¹ od 5. miejsca wiêc bêd¹, problem ¿e nie wiem czy bêd¹ pokazy i kiedy. Jak obczajê to dam znaæ
|
|
|
Post by Nattie on Feb 21, 2006 21:57:09 GMT 1
A mnie siê uda³o przez zupe³ny przypadek zobaczyæ wczoraj kawa³ek tañca do "PONR", ale ta litewska para taneczna zajê³a siódme miejsce, wiêc na pokazach mistrzów jej chyba nie bêdzie. A pokazy s¹ w pi¹tek (24.02), mo¿e choæ raz uda mi siê obejrzeæ spokojnie jedn¹ relacjê z igrzysk... Rezerwujê czas! Kiedyœ mia³am hopla na punkcie tego sportu, podobnie¿ jak Bazylia. :*
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Mar 4, 2006 19:16:04 GMT 1
|
|