Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Dec 11, 2005 19:01:34 GMT 1
Czasrelaksuralaksuralaksutoczas zasady charaktery odchyły to miejsce dla was zaufajcie mi a zajdziemy daleko daleko tak czasami jednak blisko hej hej hej sokoły no! To specjalne miejsce na wszystko co jest doszczętnie pozbawione sensu czy nasi najdrożsi moderatorzy wyrażają zgodę? ;D
|
|
|
Post by Nattie on Dec 11, 2005 23:15:36 GMT 1
Niech siê zbierze konsylium moderatorstwa nad opêtan¹ odchylon¹ Fanti... Omijajcie góry, lasy, do³y. Howk!
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 12, 2005 16:27:03 GMT 1
[wyje] Nadszed³ czaaaaaaas! O tak, ja jestem za!!! "W zatraceniu wolnoœæ jest i tak daaaleeeej" ;D Chyba mi odbi³o. Tak, a Kwizar jako wampir ³yka skondensowan¹ krew w tabletkach ;D (czyt. NeoAngin, ale motyw sam w sobie bardzo mi siê podoba)
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Dec 12, 2005 20:44:30 GMT 1
Nie ³yka, tylko wysyssssa... a to jest du¿a ró¿nica ...dzwooñ, dzwooñ, dzwoñ dzwoneczku...
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 12, 2005 21:17:35 GMT 1
Kurde, spali³am taki piêkny tekst o wysysaniu... [za³amuje siê]
Tak jest, wysysa do bia³ego!!! [œmiech]
Hej, hej, wampiry zapraszaj¹ wiêc tañcz, chyba mi siê piosenki pomyli³y, ale czy to wa¿ne, w koñcu to jest miejsce na odchy³y...
No i jeszcze mi siê zrymowa³o ;D Wiecie, ten temat jest piêkny i bardzo potrzebny, ale bojê siê, ¿e on siê odbije na naszym zdrowiu psychicznym...
|
|
Bazylia niezalogowana
Guest
|
Post by Bazylia niezalogowana on Dec 13, 2005 11:24:50 GMT 1
"Zachowujê jasny umys³, bo studiujê œwiat realny, i zagl¹dam pod podszewkê zjawisk paranaturalnych, wszystko sprawdzam empirycznie, a motywy moje proste..." [próbuje œpiewaæ, ale jêzorek odmawia jej wspó³pracy przy "zjawiskach paranaturalnych"; odpl¹tuje zapl¹tany jêzorek] (na melodiê jak w ww. piosence) Chyba lekkie mam odchy³y ale komu to przeszkadza... ;D
[g³upawka na maksa, hehhe, w³aœnie zmieni³am tapetê na moim kompie w informatycznej, hehhehe, zgadnijcie na jak¹, hihhihi]
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Dec 13, 2005 12:23:14 GMT 1
o! ~lol~ tak tak o lala kambodża bamba u lala kokodżamba chciałam powiedzieć znaczy się ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 23, 2006 20:56:07 GMT 1
Ja mam ju¿ taki odchy³ ¿e muszê wróciæ do tego tematu ale kto ceni swoj¹ psychikê niech nie czyta...
No wiêc dajciemijakiegoœwampiranajlepiejsamiwieciektóregoimo¿estryczekPend¿abualetoniekoniecznieniejestema¿takwymagaj¹canowiêcdajciemijakiegoœwampirainaszsiedleckiZalewiurz¹dzêtopienieMarzannyiprzynajmniejtylebêdêmia³aswojego¿esiêwy¿yjêdziêkujêzauwagêskoñczy³am ;D
|
|
|
Post by Kaja on Jan 25, 2007 21:33:03 GMT 1
|
|