|
Post by Aniolek on Jun 15, 2007 21:02:43 GMT 1
Właściwie to nie wiem gdzie mam dzisiaj moją głowe Sesja zdecydowanie nie ma na mnie dobrego wpływu.... na szczęście już bliżej końca niz początku Ale o czym to ja miałam..... aaha chciałam się pochwalić moim nowym znaleziskiem Udało mi się z innego forum wyszperać stronkę, gdzie można ładując swoje zdjęcie sprawdzić do jakiej znanej osobistości jest się najbardziej podobnym A oto stronka ( niestety trzeba się logować ): www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.phpA tu przedstawie mój wynik : - Denise Richards (86%) - Julianne Moore (83%, 60%) - Reese Withersthingye (78%) - Monica Bellucci (78%) - Jessica Alba (78%) - Jolene Blalock (70%) - Bonnie Wright (63%) - Katie Holmes (67%, 59%, 56%) - Emmy Rossum (53%) Ogólnie próba była robiona na kilku zdjęciach i najczęściej wypadało mi podobieństwo do Katie Holmes i Julianne Moore
|
|
juana
Odwiedzający Operę
Forumowe Szyjątko Lochowe
|
Post by juana on Jun 17, 2007 21:28:03 GMT 1
Jeśli ty się źle czujesz, to ja prawdopodobnie też. Też sprawdzałam na kilku zdjęciach. Ale niektóre wyniki były zabójcze. Podobno jestem podobna do: - Penelope Cruz (80% 72% 54%) - nie ma problemu, jak najbardziej mogę być do niej podobna - Sally Field (76%) - Rachel McAdams (76%) - Jennifer Lopez (73%) - też się nie obrażę - Claudia Schiffer (73%) - Mischa Barton (74% 66%) - Josie Maran (73%) - Diane Keaton (73% 66%) - Q'Orianka Kilcher (72% 62%) - Anette Benning (71%, 56%) To najwyższe wyniki. Najwięcej razy wypadły z kolei: - Janeane Garofalo (58%, 64% 56% 53%) - Penelope Cruz (80% 72% 54%) - Sofia Coppola (60%, 68% 54%) - Christie Binkley (61%, 59% 49%) - Nicole Kidman (52% 51% 61%) A najfajniej było, jak wyskoczył Daniel Radcliff, Tom Felton, Tom Cruise, Juan Pablo Montoya i Garry Oldman. Garry wypadł chyba trzy razy. Ale tak w ogóle to ja mogę być podobna do Penelope. Nie mam nic przeciwko temu...
|
|
|
Post by fidelio on Jun 18, 2007 8:50:33 GMT 1
Wyszło: Susan Sarandon 68% Katie Holmes 68% Reese Witherspon 67% plus troche z jakis innych, nie znanych mi pań. To pewnie zależy od zdjęcia. Osobiście sytuowałabym swój fenotyp gdzieś bliżej Charlize Theron (parę obób mi mówiło, żem podobna ), z domieszkami Kate Winslet, Claudii Schiffer i może Nicole Kidman. Ale ten cały glamur celebrytów to oni i tak wszyscy na fotoshopie robią
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 6, 2007 0:47:27 GMT 1
Fi, twój fenotyp sytuowa³abym gdzieœ niezbyt daleko Kai Dobra, wreszcie zrobi³am - Calista Flockhart 76% chyba oprócz twarz porównuje równie¿ ogóln¹ szkieletowatoœæ xD - Emmy Rossum 73% - Katie Holmes 71% - Kate Winslet 71% Z innego zdjêcia: - Scarlett Johanson 74% - Hale Berry 64% - <za³amka> Britney Spears 64% od dziœ nie wychodzê z domu xD I ostatnie: - Audrey Hepburn 60% - Shania Twain 57% - Keira Knightley 56% (...)
|
|