|
Post by Aniolek on Sept 10, 2006 10:12:09 GMT 1
W sumie... wciąż przynajmniej odnosi się do tematu przewodniego więc to offtopic kontrolowany
|
|
|
Post by Vesper on Sept 15, 2006 20:47:40 GMT 1
Bilety zostały zarezerwowane i 7 października osobiście przedstawiciele forum (tj ja, Nattie i Ladyvaljean) obejrzymy ten spektakl. Mam nadzieję, że siedlecka mafia pojawi się, aby zorganizować mały phanmeeting. Jedno zdanie: wypatrujcie krasnoludka z zielon¹ torb¹ wypatrujcie te¿ drugiego krasnoludka ;D dzisiaj jak by³am na Smolnej dowiedzieæ siê o ceny biletów to w teatrze mi powiedzieli ¿e trzeba je rezerwowaæ przez telefon, mimo ¿e jest informacja ¿e mo¿na je kupiæ w kasie :/ w koñcu zarezerwowa³am bilet przez Internet i mam nadziejê ¿e nie bêdzie ¿adnych g³upich niespodzianek kiedy przyjdê go odebraæ (a jak wchodzi³am do budynku to w drzwiach prawie wpad³am na Kubê i tak mnie to zaszokowa³o ¿e nawet nie poprosi³am go o autograf... ) [EDIT] przed chwil¹ mi to przes³ali: Z przykroœci¹ zawiadamiamy, ¿e spektakl w dniu 07.10.2006 zosta³ odwo³any. Spektakl ten zosta³ przeniesiony na dzieñ 08.10.2006 godz. 20.30. Prosimy o szybka odpowiedŸ czy ten termin Pañstwu pasuje.
Palladium Stage wrrr nic mi nie wychodzi :/ jedyny termin jaki mi pasuje i odwo³ali i oczywiœcie jak by³am wczoraj na Smolnej to nigdzie nie by³o ¿adnej informacji na stronie internetowej te¿ ani s³owa
|
|
|
Post by Bazylia on Sept 16, 2006 15:36:15 GMT 1
Wybaczcie offtopic... Ves, to chodŸ na Wampiry
|
|
|
Post by Vesper on Sept 16, 2006 18:01:28 GMT 1
mam bilet na Wampiry na 1.10 ;D a na "Phantoma..." i tak pójdê! co tam, ¿e termin nie pasuje, muszê to obejrzeæ i ju¿!
|
|
|
Post by Kaja on Sept 18, 2006 7:15:47 GMT 1
Wrrrrrrr.....[bo kogoś pogrzę] To już drugi raz odwołano ten spektakl w sobotę. Widać teatr w Berline nie daje mu wolnego wieczoru i niestety. Jak znowu do mnie zadzwonią to już nie będę taka miła bo nawet innych terminów sobotnich nie widzę. To się nadaje tylko na
|
|
|
Post by Nattie on Sept 18, 2006 19:16:49 GMT 1
Ja też warczę, bo kurcze jak ja sobie poukładam i przekonam szefostwo, że wyjazd do Belgii to lepiej w innym terminie (czyli takim, żeby być w Warszawie 7mego)... No a tu klops. Za dużo ma na głowie pan Wocial chyba. Aj, może kiedyś sie uda...
|
|
|
Post by Kaja on Sept 19, 2006 18:14:00 GMT 1
|
|
Kitty
Nowo Przybyły
|
Post by Kitty on Sept 19, 2006 19:23:00 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Sept 19, 2006 20:38:15 GMT 1
Wocial upiorem i to do tego jako brunet!!!! Jak widać to zupełnie inny upiór. Ciekawe jak to wygląda na żywo? I do tego te głupie terminy spektaklu. Wrrrrr...
|
|
Kitty
Nowo Przybyły
|
Post by Kitty on Sept 19, 2006 20:48:11 GMT 1
Na ¿ywo jest ekstra ;D W du¿ym skrócie: Monika Po³om pokazuje klasê w tañcu, Kasia £aska s³odko œpiewa, Sabina Golanowska wymiata wstawkami operowymi, a Kuba... nie muszê nic mówiæ [pamiêtajmy, ¿e to jest tylko i wy³¹cznie moja prywatna opinia mi siê wszystko podoba ]
|
|
|
Post by Nattie on Sept 19, 2006 21:51:34 GMT 1
Kitty, dzięki za linka - jak zobaczyłam te fotki to mi dopiero ślinka zaczęła lecieć na wyjazd... Rzeczywiście, choćby i z tych dwóch widać znaczny postęp w scenografii i kostiumach Na 42nd Street byłam i chyba kojarzę nawet tą Sabinę Golanowską, choć tam nie grała głównej roli. ALe Christine jest blond i ma proste włosy, że się na to Webber zgodził.. no no! Jak się nie uda to będę zła, wrrr... No, pozostaje czekać na pełną wersję z tekstami po polsku. Mniammm...
|
|
|
Post by Vesper on Sept 24, 2006 20:19:04 GMT 1
uaaa, no, po tych fotkach to zaczynam siê powoli przekonywaæ do Upiora-Wociala, bo jak dot¹d to mi nijak nie pasowa³. z ciemnymi w³osami wygl¹da moim zdaniem lepiej (ja i moje uwielbienie dla brunetów... có¿, o gustach siê nie dyskutuje ) a co do jego mo¿liwoœci wokalnych... œpiewaæ umie na youtube mia³am okazjê us³yszeæ co nieco z Phantoma w jego wykonaniu i mnie co prawda nie zachwyci³ w tej roli, ale z drugiej strony te¿ nie zdegustowa³, zobaczymy jak bêdzie na spektaklu to ktoœ siê wybiera 8.10? mi ten termin co prawda niezbyt odpowiada, ale bilet jednakowo¿ zamówi³am, bo ¿aden inny termin nie odpowiada mi równie¿
|
|
|
Post by Kaja on Oct 6, 2006 15:48:08 GMT 1
No to wielki klops w tej sprawie. Po małej dzisiaj rozmowie na forum musicalowym z Palladiu Stage odnośnie terminów tego musicalu dowiedziałam się, że w weekendy spektakl będzie grany tylko w niedzielę a żadnych sobót nie przewidują, zatem tak jak sie wyraziłam wielki klops dla phanów mieszkających na Ślasku i w Małopolsce a muszących rano udac się w poniedziałek do pracy. Zastanawiam się się czy nie uświadomić im tam, że dla nas sobota to jedyny realny termin. Może oni sobie nie zdają sprawy o istnieniu phanów w tak odległych częściach Polski
Ja jestem za terminem sobotnim
|
|
|
Post by Vesper on Oct 6, 2006 18:23:54 GMT 1
|
|
|
Post by Nattie on Oct 6, 2006 19:10:31 GMT 1
No tak, widzê, ¿e obs³uga w Teatrze Palladinum jest œwietna. Echh... Te¿ jeszcze siê ³udzi³am, ze mo¿e siê uda, a tak? Raczej nie ma szans i nawet ¿adna delegacja mi siê do Warszawy nie szykuje. Pozdrawia Nattie z wioski...
|
|