|
Post by Vesper on Oct 14, 2006 15:10:07 GMT 1
!!!!! skopiowane ze strony moje-musicale.blog.onet.pl W zwi¹zku z ogromn¹ popularnoœci¹, jak¹ cieszy siê spektakl "The Phantom Of The Opera" Teatru Palladium Stage, od stycznia 2007 r. musical ten ogl¹daæ bêdzie mo¿na na deskach warszawskiego Teatru Komedia. Ostatni spektakl "The Phantom Of The Opera" w Palladium Stage zostanie wystawiony dnia 15 paŸdziernika 2006 r.
Zmiany nast¹pi¹ te¿ w obsadzie "Upiora w Operze":
Upiór - Jakub Wocial / £ukasz Dziedzic Christine Daae - Katarzyna £aska Meg Giry - Ewa Lachowicz Tancerki: Beata Duda, Monika Po³om, Ania Wujkowska
cover Christine Daae: Sabina Golanowska...!!!!! chyba ¿e to plotki, ale o przeniesieniu spektaklu do Komedii mo¿na sie tez dowiedziec od pracowników Palladium Dziedzic jako Upiór!!!!!! ;D Bazylio, o kim to my wczoraj mówi³yœmy planuj¹c polsk¹ obsadê...?
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 14, 2006 19:31:16 GMT 1
Poczekaj, Ves, niech sobie przypomnê... No nie... o Dziedzicu? Naprawdê? Muszê na to iœæ... Ves, ju¿ wiem bo wczoraj by³ pi¹tek, do tego 13, a my jesteœmy po³ow¹ sabatu czarownic... i OBIE pi³yœmy herbatê
|
|
|
Post by Vesper on Oct 14, 2006 19:51:25 GMT 1
ojej... a¿ strach pomyœleæ do czego by mog³o dojœæ gdyby zebra³ siê ca³y sabat ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 14, 2006 20:22:33 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Oct 15, 2006 15:02:57 GMT 1
Ja własciwie też powinnam zostawić to bez komentarza, ale...
Dziedzic upiorem? Czemu nie. W końcu głos niezły byle tylko była konkretna charakteryzacja. Ja jednak wolałabym zobaczyć Wociala jako upiora, mimo iż za brak tych sobotnich spektakli ma u mnie wielkiego minusa. Co do nowego miejsca spektaklu to cieszę się, bo to teatr i na pewno warunki lepsze no i może wreszcie byłyby sobotnie spektakle.
|
|
|
Post by Vesper on Oct 15, 2006 22:49:30 GMT 1
by³am na dzisiejszym spektaklu... i szczerze mówi¹c mam mieszane uczucia... z jednej strony Kuba Wocial bardzo pozytywnie mnie zaskoczy³ swoim g³osem, naprawdê nie spodziewa³am siê ¿e jest w stanie tak to zaœpiewaæ... Sabina Golanowska jako Christine te¿ nieŸle siê spisa³a... ale tak poza tym...
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 16, 2006 12:00:21 GMT 1
No to mnie Vesper nastawi³aœ Ale mimo wszystko pójdê na ten spektakl. Nie oszukujmy siê, w celu pos³uchania Upiora...
|
|
|
Post by Vesper on Oct 16, 2006 14:08:37 GMT 1
ja te¿ pójdê jeszcze raz... w celu pos³uchania tego drugiego Upiora... ;D nie, no, a¿ takie z³e to to przedstawienie nie by³o, ale... zacznijmy od tego ¿e jeœli ktoœ nie zna historii Upiora to z tego spektaklu niewiele zrozumie trochê to jednak chaotyczne. a wstawki z baletem w (pods³uchanej przy szatni ) opinii czêœci publicznoœci by³y niepotrzebne i mia³y siê nijak do ca³oœci przedstawienia dekoracje by³y, oglêdnie mówi¹æ, bardzo ograniczone, jednakowo¿ ca³kiem ³adne. chocia¿ z tym lustrem mogliby siê lepiej postaraæ i jakkolwiek nie mam nic do zarzucenia g³osowi Kuby, ale - wybaczcie - patrzeæ siê na niego nie da chocia¿ w czarnych w³osach nawet mu do twarzy, to jednak nie jest to Upiór jakiego mia³abym ochotê czêsto ogl¹daæ, z mask¹ czy bez za to mia³ œliczny szlafroczek ;D (hehe... w pewnym momencie spektaklu jak Upiór wszed³ w publicznoœæ to zatrzyma³ siê ko³o mnie... a mnie oczywiœcie wziê³a g³upawka... ;D ledwo siê powstrzyma³am ¿eby czegoœ nie zrobiæ... ) Sabina Golanowska by³a kolejnym pozytywnym zaskoczeniem a przy tym bardzo mi³a kobieta mam jej autograf z dedykacj¹ i serduszkiem ;D by³o te¿ troszkê wpadek, jak to w teatrze : - w czasie jednej z arii zaczê³o im nawalaæ nag³oœnienie - na lusterku Christine by³a nalepka z cen¹ czy czymœ takim - Sabina omal siê nie wywali³a zbiegaj¹c ze sceny - pod koniec Kuba tak siê chyba mocno wczu³ w rozpacz Upiora, ¿e by³o s³ychaæ jak poci¹ga nosem ;D by³y te¿, rzecz oczywista, owacje na stoj¹co, piski fanek itp Kuba po uk³onach zapowiedzia³ ¿e to ostatni spektakl w Palladium i nastêpne bêd¹ w Komedii w styczniu a w styczniu... ;D wiadomo kogo pójdê pos³uchaæ i mam pewne plany co do tego... ;D (Bazylio... tym razem to ja mam g³upie pomys³y... ale o tym sza na razie... )
|
|
|
Post by Kaja on Oct 16, 2006 17:43:33 GMT 1
Styczeń powiadasz. To świetnie, bo ja mam w styczniu od 15 dwa tygodnie wolne ( ferie). Zatem mafio siedlecka (warszawska?) zaczynam sie do was uśmiechać o jakieś lokum by móc zobaczyć ten spekatakl.
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 16, 2006 21:14:41 GMT 1
Siedlecka! No other option, my dear Proponujê wybraæ siê jakoœ wspólnie... <podstêpna minka> ;D Ves... czy autograf masz z tej promocji czy zdoby³aœ go w jakiœ inny tajemniczy sposób? Nie no, ja nie mam pojêcia kogo Ty pójdziesz pos³uchaæ, Ves... Ewy Lachowicz? Niee? No coœ Ty... Dziedzica? Jak mi nie powiesz co planujesz to... mhm
|
|
|
Post by Vesper on Oct 16, 2006 21:49:49 GMT 1
autografy Sabiny mam dwa jeden na plakacie, z promocji w Empiku na Nowym Œwiecie, a drugi w programie 'PotO' zdoby³am po niedzielnym przedstawieniu autografy Kuby tak samo ;D (jeszcze mi brakuje jego podpisu w programie TW, ale na to ju¿ szans nie ma... ) co do moich planów... zale¿¹ jeszcze od tego jak szanowny pan Dziedzic zachowa siê w pi¹tek i wi¹¿¹ siê tak¿e w pewien sposób z ow¹ emotk¹ ->
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 16, 2006 22:11:04 GMT 1
A no tak Wybacz, zapomnia³am Czy ju¿ skrêcasz sznurek? Ja nie wiem jak w pi¹tek ale postaram siê byæ (a jak siê nie uda to mam coœ dla Ciebie :>) No dobrze, ale to mi dalej nie wyjaœnia jaki masz pomys³ na Upiora... muff
|
|
|
Post by Kaja on Dec 30, 2007 14:20:10 GMT 1
Dzis w Dzień dobry TVN pokazali też Kube Wociala jak radzi sobie w Berlinie. No i nasz Kuba gra tam profesora. Cóż można powiedziec. On poprostu ma talent i szkoda że jakoś w upiorze sie nie pojawi. A swoją droga bardzo chciałabym zobaczyć tamte wampiry. Aż sie wzruszyłam jak znowu usłysząłam Knoublach. I relacja dziendobrytvn.onet.pl/1460488,gwiazdy.html
|
|