|
Post by Bazylia on Jan 3, 2008 13:55:12 GMT 1
Wprawdzie do rezerwacji biletów jeszcze trochê czasu, ale zastanawiaæ siê ju¿ powoli mo¿na. Ile nas bêdzie, ile osób do ewentualnego przenocowania, komu kiedy pasuje, etc. etc. Na marginesie - kiedyœ by³a mo¿liwoœæ za³atwienia (dla grup, ale przecie¿ bêdziemy grup¹ zorganizowan¹ :]) p³atnej wycieczki po teatrze. Jeœli to nadal aktualne, kto by siê pisa³? Wstêpnie zg³aszam siebie i Helen, Fifi na razie sama nie wie czego chce
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jan 3, 2008 21:04:16 GMT 1
Jeśli chodzi o mnie to zawsze i wszędzie chyba Ponadto załatwię każdą ilość osób potrzebnych do stworzenia grupy, gdyby się okazało, że my to za mało. Co do terminu, to chyba za wcześnie mówić. Ale skoro premiera w marcu (22?? jeśli mnie pamięć nie zawodzi) to myślę, że nie wcześniej niż pod koniec kwietnia - początek maja. Pierwsze dlatego, żeby się aktorzy rozkręcili (jeśli będzie komu się rozkręcać...), a drugie jakoś tak mi ten termin wstępnie odpowiada Co do noclegu oferuję zawsze potrzebną ilość miejsc o standardzie akademika jest ktoś chętny :>
|
|
|
Post by Vesper on Jan 3, 2008 23:03:46 GMT 1
wstêpnie zg³aszam siebie i Marien na zwiedzanie te¿ bardzo chêtnie myœlê ¿e kwiecieñ/maj to najlepszy termin, do tego czasu aktorzy powinni siê rozkrêciæ, a póŸniej my studenci bêdziemy mieli co innego na g³owie...
|
|
|
Post by Kaja on Jan 4, 2008 9:25:21 GMT 1
Ja oczywiście bez dwóch zdań pisze sie na zlot. Mam nadzieję, ze wybieramy sie w sobote no ewentualnie piatek tez wchodzi w grę. Podobnie jak studentom przełom kwietnia i maja mi jak najbardziej odpowiada. A Romę chętnie zobacze od "kuchni"
|
|
|
Post by Nattie on Jan 4, 2008 10:11:20 GMT 1
Zapisuję się również, termin zlotowy może być jak najbardziej... choć ciężko mi będzie wytrzymać do tego czasu
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 5, 2008 18:26:32 GMT 1
Termin koniec kwietnia/pocz¹tek maja chyba najlepszy, zw³aszcza ¿e ju¿ ma ciep³o byæ (podobno). Myœlê, ¿e grupê uda siê zebraæ (jeœli to jest p³atne to raczej im chyba obojêtne, ile osób, byle zap³aciæ), zreszt¹ tam wygodniej ma³¹ watach¹ siê w³óczyæ. Problem w tym, czy jeszcze funkcjonuje taka opcja. Z panami w kasie nie podejmujê siê na ten temat negocjowaæ...
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 14, 2008 23:49:23 GMT 1
RUSZY£Y REZERWACJE, TAK¯E NA KWIECIEÑ!!!!!
Wobec tego uprzejma proœba, aby - w miarê mo¿liwoœci - do TEGO pi¹tku, b¹dŸ do najbli¿szego poniedzia³ku zdeklarowaæ siê ju¿ na 90%, kto idzie, b¹dŸ potwierdziæ obecnoœæ, bo dobrze by³oby ju¿ zamówiæ bilety - im wczeœniej tym lepiej, a mo¿e na koniec kwietnia naród jeszcze nie bêdzie siê tak ustawia³ w kolejce. Choæ bior¹c pod uwagê, ¿e chcemy kilka biletów obok siebie, im wczeœniejsza rezerwacja tym lepiej. Propozycja nastepuj¹ca: 19 albo 26 kwietnia, godzina 19.00 (soboty).
Rezerwacj¹ biletów mogê siê zaj¹æ.
|
|
|
Post by Kaja on Jan 15, 2008 9:20:43 GMT 1
Terminy jak najbardziej podpowiadają. To ja sie dostosuje do reszty. Dobrze byłoby zdeklarowac się dosyć szybko, żeby miejsca były.
|
|
|
Post by Vesper on Jan 15, 2008 12:36:19 GMT 1
mnie i Marien pasuj¹ oba proponowane terminy a jak jest z cenami biletów? bierzemy najlepsze miejsca, jak rozumiem?
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 15, 2008 12:50:42 GMT 1
Miejsca w rzêdzie zerowym (znaczy siê pod sam¹ scen¹), kosztuje taka impreza 73z³, nie pamiêtam, czy s¹ jakieœ zni¿ki dla studentów. Lista zlotowa przyklejona do Pikusia i siê uzupe³nia na bie¿¹co. [EDIT]Poprawka, na Upiora s¹ inne ceny. Wy¿sze. I tak rz¹d 0 w sobotê o 19.00 - 80z³, a tak zwany rz¹d VIP, czyli 7 bodaj¿e, 90z³. Podobno tam ma spadaæ ¿yrandol, ale to tylko spekulacje, a co z tym na górze - nie wiadomo. www.teatrroma.pl/main.php?pid=27(VIP to te zaznaczone na ró¿owo) Wobec tego pytanie: czy jeœli bêd¹ miejsce w VIPie na parterze to braæ VIPa czy zerówkê? Uwzglêdniaj¹c proœbê Nattie bilety bêd¹ zamawiane an ostani¹ sobotê kwietnia, czyli na 26. Godzina bez zmiany, wiêc na 19.00. A poniewa¿ s¹ problemy z telefonami, we wtorek po po³udniu wybieram(y) siê za³atwiæ to osobiœcie. Na zni¿ki studenckie nie ma co liczyæ, po pierwsze nie w I strefie, po drugie - nie w sobotê wieczorem. [KONIEC EDITA]
|
|
|
Post by fidelio on Jan 18, 2008 16:16:05 GMT 1
Informujemy co następuje: 26go kwietnia, sobota, godzina 19ta, Teatr Roma, rząd pierwszy (niestety z brzegu, ale ostatnie trzy bilety były). Ja, Kot i mój Ogrodnik. Bilety zarezerwowane i wykupione. Rozglądaliśmy się po tej internetowej rezerwacji, niewiele miejsc pozostało na parterze, a już na pewno nie w większych skupiskach. Ale i tak się przecież spotkamy przed, po i w trakcie, czyli na przerwie. No więc teraz już Musicie! I nie ma, że boli - ma boleć. ;D
|
|
|
Post by Kaja on Jan 18, 2008 21:46:52 GMT 1
Bazylia zamawia bilety w poniedziałek w cenie 80 zł. Mam nadzieję ze jakoś będziemy siedziec w pobliżu, ale i tak jakies spotkanie zorganizuje się EDIT: Bazylia załatwia wraz z Kwizarem bilety we wtorek. Sama nie wiem co mi sie poniedziałek ubzdurał.
|
|
|
Post by Vesper on Jan 20, 2008 11:10:02 GMT 1
a w³aœnie, planujemy po lub przed przedstawieniem gromadne spotkanie w jakiejœ kawiarni?
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Jan 20, 2008 22:35:21 GMT 1
Bazylio, jeżeli nie piszę tego zbyt późno to straaaaasznie proszę o zarezerwowanie też dwóch biletów dla mnie. Od paru dni nadrabiam na forum zaległości i tak się zaczytałam w starych postach, że kompletnie przeoczyłam nowe
|
|
|
Post by Nattie on Jan 20, 2008 22:51:51 GMT 1
A może przed spektaklem coś zjemy, a po to chyba trzeba będzie coś wypić (wszyscy już pełnoletni?)... Sprawdziwszy na pkp.pl wiem, że mogę być koło południa w Warszawie. Nie wstając o czwartej rano.
|
|