PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Apr 24, 2008 19:53:51 GMT 1
Łojzicku! Bida! Ostatnie chwile przed spektaklem, a ja zostałam chamsko wystawiona. Krótko: nie mam z kim jechać, nie mam gdzie spać.
1. Czy ktoś chce jednak jeszcze jechać? Jeżeli tak, to cudownie, jeżeli nie to przyjadę sama, bo nie mam zamiaru prezentować TEJ wersji nie-Phanom, to by było okrucieństwo nie do przyjęcia.
2. Czy ktoś mnie przygarnie na noc? Jeżeli nie, to musiałabym jednak rozważyć zabranie kogoś spoza fandomu, żeby samotnie w hotelu nie nocować. No trudno, life is brutal.
W każdym razie przyjeżdżam i tak.
Przepraszam, dziękuję, idę spać. Dzisiejszy dzień był tak zabójczo ironiczny, że jestem kompletnie przytłoczona. Całkowicie. Aż mi się chce śmiać.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Apr 24, 2008 20:13:11 GMT 1
Rozmawiałam z Fidelio u której nocuję i znajdzie się z soboty na niedzielę znajdzie się miejsce. Z tymże że na nas trzy łózko jedno więc proszona jesteś o karimatę i śpiwór. Jeżeli nic inszego się nie znajdzie i ci to nie przeszkadza to zapraszamy. Lepsze to niż jakiś hotel (-;
Jak coś to Natti jedzie w sobotę rano - pogadaj z nią i się zabierz pociągiem. Ja w niedzielę rankiem pociągiem wracam.
Jakby co mój kominek 4543479
|
|
|
Post by fidelio on Apr 24, 2008 20:29:19 GMT 1
PhAnnie: Poszło na priva, ale jeśli nie zauważyłaś nowej wiadomości - ZAPRASZMY! Szczegóły, w tym nieco drastycznych dotyczących warunków zakwaterowania, do przeczytania w skrzynce. Fidelio
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 24, 2008 20:52:11 GMT 1
PhAnnie, znajdziesz kogoś na ten wolny bilet?
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Apr 24, 2008 21:20:03 GMT 1
No więc, podsumowując: JESTEŚCIE CUDOWNE!
|
|
|
Post by Nattie on Apr 24, 2008 21:50:18 GMT 1
Ja melduję, że udaję się do Warszawy pociągiem z Gliwic o godzinie 9.23, ekspres relacji Gliwice-Warszawa, razem z Agą. W Warszawie będziemy planowo na 12.45 (przepraszam za zmianę planów, ale tak wyszło...). Phannie, jak najbardziej zapraszamy do towarzystwa! Myślę, że tłoku nie będzie Wracamy też w niedzielę rano, ale jeszcze nie wiem o której.
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Apr 25, 2008 17:11:32 GMT 1
W takim razie jadę tym pociągiem Wsiadam w Katowicach o 10:00
|
|
|
Post by Nattie on Apr 26, 2008 7:25:42 GMT 1
Może jeszcze przeczytasz, Phannie - będziemy wypatrywać i machać szaliczkiem przez okno
|
|
|
Post by fidelio on Apr 28, 2008 14:43:06 GMT 1
Oficjalnie dziękuję Kochanym Gościom za bardzo, bardzo udaną sobotę i mały kawałek niedzieli (mogło być ciężko, a nie było - było przesympatycznie). Bo jeśli chodzi o piatek, to był z kategorii dni, które zapadają w pamięć na zawsze i za które się własną duszą człowiek co najwyżej może probować wypłacić... Dziękuję, dziękuję Wam raz jeszcze.
|
|