|
Post by Aniolek on Aug 16, 2005 21:38:34 GMT 1
Tak i jeszcze raz zaczynamy ten sam rozdział w naszej karierze. Mam nadzieję, że to forum tak jak i poprzednie będzie pełne waszych opini, teorii, humoru i wogóle obecności. Oddaje do waszej dyspozycji Garderobe, bawcie się dobrze
|
|
|
Post by Kaja on Aug 19, 2005 19:48:13 GMT 1
To ja może na początek przywitam się po powrocie z podróży.Muszę stwierdzić, ze Italia jest piękna. Tak naprawdę to teraz brak mi słów, aby to wszystko wyrazić. Pewnie po jakimś czasie przyjdzie czas refleksji. Nie zabrakło tu także poszukiwań upiora. Niestety nie udało mi się zwiedzić rzymskiej opery ( musiała przegrać z innymi zabytkami), to jednak znalazłam w Wenecji gondolę o nazwie Christine ( tradycja mówi, że ich imiona są nadawane na cześć ukochanych)a spacerując pomiędzy kramami z maskami chciało się zaśpiewać "Masquerade".
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 20, 2005 18:29:44 GMT 1
Ale Ci zazdroszczê! Ja by³am we W³oszech tylko raz, i to przez kilka godzin w Wenecji (jakies trzy lata temu)... nie uda³o mi siê wiele zobaczyæ, ale to co widzia³am przekona³o mnie, ¿e muszê tak wróciæ Jeszcze nam DOK£ADNIEJ poopowiadasz... Ja w³aœnie wróci³am ze wsi. No, mo¿e nie ca³y czas, ale jak na 7 dni, spa³am w 3 ró¿nych miejscach i co chwila zmienia³o siê lokalizacje (taaak... du¿a ta rodzinka). Na chwilê obecn¹ najciekawsz¹ informacj¹ z wyjazdu by³o spostrze¿enie, ze najm³odszy syn mojego kuzyna jest (z wygladu troche mniej, ale z zachowania i wyrazu twarzy) uderzaj¹co podobny do Damiena z "Omenu".... hardcore... biega Ci taki, rozrabia, a jak na Ciebie spojrzy to jakby chcia³ zabiæ... Mo¿e wiêcej napiszê jak dojdê do siebie, bo dopiero jakieœ pó³torej godziny temu wesz³am do domu Bardzo siê za Wami steskni³am... jak dowiedzia³am siê ¿e strony i forum nie ma, to myœla³am, ¿e nie mam ju¿ po co wracaæ... na szczêœcie trzymamy siê razem! Œciskam Was wszystkie! Dziêkujê, za to ¿e jesteœcie
|
|
|
Post by Kaja on Aug 20, 2005 22:28:15 GMT 1
Jasne, że poopowiadam, ale na razie to nie bedzie łatwe. Na razie trudno mi to wszystko zebrać w całość. 6 miast w 6 dni i do tego cała masa miejsc które jedynie widziałam a w których miałoby się ochotę zostać na dłużej. Do tego muszę ogarnąć mój pokój, wszystko co się wydarzyło jak mnie nie było no i pracę, której widmo pojawi się już w poniedziałek. A tak przy okazji coraz nas więcej. Wspaniale. Oby tak dalej.
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Aug 21, 2005 14:13:46 GMT 1
Hej wszystkim! Wczoraj w nocy wróci³am ma dwutygodniowej obecnoœci i widzê ¿e sporo siê w tym czasie dzia³o... Ja zawsze wyje¿d¿am w odpowiednim czasie, nie ma co . Pogodê szczerze mówi¹c mia³am œredni¹ (przez wiêkszoœæ czasu pada³o), ale nie narzekam, zdecydowanie nie narzekam . Przeczyta³am kupê ksi¹¿ek - od "Pani Bovary" i "Mistrza i Ma³gorzaty" zaczynaj¹c a na dramatach Szekspira koñcz¹c. Najwiêcej czasu zaj¹³ mi chyba "Hamlet" po angielsku. Takiej iloœci przypisów i przypuszczeñ co do znaczenia poszczególnych wersów w ¿yciu nie widzia³am. Gdyby nie polska wersja chyba bym wysiad³a... W ostatni dzieñ zebra³am siê w sobie i k¹pa³am siê w jeziorze przy pe³ni ksiê¿yca. Woda by³a wprawdzie nieziemsko zimna ale przy piêknie wschodz¹cego ksie¿yca to siê zupe³nie nie liczy. ;D ******************************************** Cieszê siê, ¿e jest forum a przede wszystkim ¿e Wy jesteœcie. I nic na razie w zwi¹zku z tym forumowym zagmatwaniem nie powiem. Nie do koñca orientujê siê w sytuacji.
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 26, 2005 11:46:38 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Aug 26, 2005 13:35:27 GMT 1
Próbowałam to otworzyć, ale nie mogę. Co to jest?
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 26, 2005 14:34:18 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Aug 27, 2005 7:54:42 GMT 1
Teraz widzę bardzo dobrze ten sławny daszek. Jeszcze większe zbliżenie i może da się wypatrzeć Upiora na spacerze.
|
|
|
Post by Kaja on Aug 27, 2005 20:55:49 GMT 1
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Aug 28, 2005 13:02:49 GMT 1
Eee... witajcie? Boże, jak wspaniale jest znaleźć się wśród samych swoich, naprawdę... Gdyby nie Kaja (za co jej bardzo, bardzo dziękuję) prędko nie dowiedziałabym się o tym, że forum, to pierwotne, niepowtarzalne jest, istnieje. Że mimo wszystko Wy jesteście. Ach, a ja zastanawiałam się dlaczego nie ma Was na czatach, wśród 'nowej grupy fanów', no i na tym nowym forum... Bardzo się cieszę, że widzę ponownie te same miłe twarze i że mogę być znów wśród was ;*;* Wiecie, moze to głupie, ale stęskniłam się za Wami wszystkimi
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 28, 2005 14:07:12 GMT 1
Kaju, Twój avatar nie jest widoczny, a linki nie dzia³aj¹ Tez jakoœ siê zastanawia³am jakby siê "rozkrêciæ" na forum... obni¿ona aktywnosæ... ale to nie znaczy, ¿e nas nie ma. Fanti, pytasz, czemu nas nie ma na tamtym forum... wiesz, sama nie wiem... ja sie tam narazie nie rejestrujê, bo jakoœ... hmm... nie znalaz³am nic co chcia³abym obficie skomentowaæ. Nie chcê przez pomy³kê wdaæ siê w "ploty", które Lady tak bardzo têpi. Prawdê mówi¹c, tu czujê siê swobodniej i pewniej:) Tym bardziej, ¿e mam gwarancjê, ¿e nie zostanie skasowane z byle powodu. Mo¿e zarejestrujê siê jeszcze u Lady. Narazie szukam inspiracji do kolejnych wariacji
|
|
|
Post by Kaja on Aug 28, 2005 15:00:53 GMT 1
a niech to!!!(że tak się wyrażę). Nie wiem co się dzieję bo ja wszystkio widzę. Chyba będę musiała to zmienić. Nuindaeiel mogę liczyć na ciebie?
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Aug 28, 2005 19:30:29 GMT 1
Witaj Fanti! Mi³o, ¿e znowu jesteœ! Ech, nawet mi przez myœl nie przesz³o, ¿e nie wiesz o tym forum. Myœla³am, ¿e to ja dowiedzia³am siê ostatnia. Kaju, ja te¿ nie widzê Twojego avatarka, a z linków otwiera mi sie tylko pierwszy i ostatni. Nuindaeiel, myœl, myœl nad nowym wariacjami. Ju¿ nie mogê siê doczekaæ...
|
|
|
Post by Nattie on Aug 28, 2005 23:00:47 GMT 1
Kaju, ja te¿ nie widzê... Witaj Fanti!!! :* Nuindaeiel ¿yczê upiornej weny, sesese... PS. Moja znikoma aktywnoœæ spowodowana jest nawa³em pracy w pracy i w domu.. buuu... jak ja bym chcia³a, ech Ale zagl¹dam, zagl¹dam Piszcie upiornie, proszê!!!
|
|