|
Post by Nuindaeiel on Aug 29, 2005 8:09:22 GMT 1
Kaju, skarbie, kiedy tylko zechcesz Podeœlesz mi tylko tego avatarka, a ju¿ ja go naucze, jak siê wyswietlaæ! A w linki spróbuj wstawiæ sekwencje "url" -masz to w drugiej linijce (nad emotami) drugie od lewej ;} Co do wariacji... to, jak pisa³am szukam natchnieñ... przyda³aby siê jakaœ g³upawka... czy ktoœ wie co siê dzieje z Bazyli¹?
|
|
|
Post by Bazylia on Aug 29, 2005 15:27:09 GMT 1
Bazylia by³a na urlopie Dok³adniej w Tatrach (aaach, jak ja kocham Tatry...), 10 dni (tylko?...). No i nale¿y siê Wam parê s³ów wyjaœnienia. Zagl¹daæ bêdê, ale nie mam zamiaru - przynajmniej na razie - siê logowaæ. Z kilku powodów, je¿eli bêdziecie chcia³y, mogê wymieniæ. Zmêczy³y mnie ju¿ trochê te ci¹g³e ostatnio - i oby ostatnie ju¿ - problemy z forum, stron¹ i w ogóle. Poza tym muszê siê przyznaæ, i¿ zupiorzenie na razie minê³o mi definitywnie. Ale zajrzê czasem do Was... no i mam nadziejê, ¿e czasem zajrzycie do mnie
|
|
|
Post by Nattie on Aug 29, 2005 19:18:52 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Aug 30, 2005 12:52:26 GMT 1
Zdrowiej zdrowiej nam Bazylio bo twoja głupawka jest nam bardzo potrzebna. Ja tu jeszcz chciałabym złożyć życzenia pewnej osobie. Wprawdzie już to zrobiłam, ale życzeń nigdy dosyć. Zatem wszystkiego najlepszego droga Mistress. Sto lat życia i tyle samo szczęścia, zdrowia i radości. Niech cię nigdy nie opuszcza to co najlepsze i niech Upiór zawsze będzie przy tobie. A no i sukcesów w nowej szkole.
|
|
|
Post by Bazylia on Aug 30, 2005 16:09:49 GMT 1
Bazylia tatrzañska, podoba mi siê, dziêkujê, Nattie Nie wrócê do "zdrowia". Znaczy siê innymi s³owy w³aœnie wróci³am. Có¿ mogê rzec. S¹ takie manie, które s¹ ponad wszelkie inne. A pó³roczny Upiór nie ma statru z t¹ - 7 czy tam 8 letni¹. Life is brutal.... Wybaczcie, dziewczyny, naprawdê nie mogê. Ale mogê obiecaæ, ¿e bêdê to zagl¹da³a i g³upawki nie zabraknie. Upiornej czy te¿ innej. Na razie innej. Fanów "Draculi" przepraszam za przerwanie parodii, kiedyœ j¹ dokoñczê. Na razie piszê inn¹, która pojawi siê ju¿ nied³ugo. Mistress, mam nadziejê ¿e nie masz nic przeciwko temu, i¿ Ciebie tak¿e tam umieœci³am? I wszystkiego najlepszego, Miss
|
|
Mistress of Night
Nowo Przybyły
Dobry Duszek Forum
"Wsio budiet prawilno, na etom postrojen mir."
|
Post by Mistress of Night on Aug 30, 2005 19:14:52 GMT 1
Łojej, jak miło ;D Dziekuję Wam bardzo, kochane Ja tak trochę po spartańsku, ale co mi tam... Bazylu (ekhem... ostatnio mnie przyjaciółka nazwała bazylozaurusem ;D), nie martw się, nie jesteś sama, mnie też już mocno Upiór przeszedł, ale próbuję się ratować... Nie ma się co zmuszać, lepiej pięlegnować te inne wielkie pasje (wiesz, co mam na myśli ). Co do parodii, nie mam nic przeciwko, chociaż prawdę mówiąc jestem lekko zdziwiona ( ) i trochę mnie to niepokoi ( <-- łzy stresu i niepokoju). Tylko dokończ koniecznie "Draculę", ja tak kocham te Twoje parodie, chociaż tego nie okazuję... Bo jak nie skończysz, to się pobawię bluźnierczym ebookiem [obrzydliwy śmiech 'robala' z reklamy Domestosa], a to na pewno nie będzie przyjemne [jw]. No więc... ekhem... chyba powiedziełam już wszystko
|
|
|
Post by Bazylia on Aug 30, 2005 19:42:02 GMT 1
Miss, nie martw siê. Staram siê jechaæ równo po wszystkich Nie, no dobra. S¹ takie osoby, po których siê nie da za bardzo jechaæ (wiesz, co mam na myœli ;D). Kiedyœ dokoñczê Dracusia, obiecujê. Ale na razie... na razie to lecê przepisywaæ, a byæ mo¿e czêœæ pierwsza pojawi siê ju¿ dziœ =) (Czy to bardzo por¹bane dzieliæ film na rozdzia³y???...)
|
|
|
Post by Bazylia on Aug 30, 2005 20:08:45 GMT 1
Aaaa, jeszcze jedno... szukam kogoœ, kto móg³by mi przet³umaczyæ 7 wersów piosenki z francuskiego.
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Aug 30, 2005 20:19:30 GMT 1
|
|
|
Post by Bazylia on Aug 30, 2005 20:32:11 GMT 1
Nie wiem, czy mo¿na to tak nazwaæ. Powiedzmy raczej, ¿e stara mi³oœæ nie rdzewieje
|
|
|
Post by Nattie on Sept 1, 2005 22:06:48 GMT 1
Bazylio, niech Ciê uœciskam, bo jednak na forum przyby³aœ ;D !!! [z pewn¹ tak¹ nieœmia³oœci¹] A mo¿e tak t¹ gargulkow¹ parodiê "Upiora" nam zapodasz? [oczy kotka ze Shreka]
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Sept 2, 2005 9:42:31 GMT 1
Hej! Jestem tuta dzięki Nathalie, której udało się mnie namierzyć Na TAMTYM forum nawet nie mam zamiaru się rejestrować, szkoda mojego czasu i nerwów... Cieszę się, że stworzyłyście to miejsce
|
|
|
Post by Bazylia on Sept 2, 2005 20:22:04 GMT 1
Ataraktywna, œwiête s³owa. Zajrza³am na to forum, ale ostatnio trzeba siê zarejestrowaæ i zalogowaæ, ¿eby chocia¿by tam zajrzeæ, no wiêc dosz³am po raz kolejny do wniosku, ¿e spokojnie prze¿yjê bez nich. Adieu! :>
Nattie, nie ma sprawy. Tylko znajdê. I mo¿e nawet znajdê grafikê, któr¹ swego czasu w necie znalaz³am, o przecudnym tytule: "Gargulec Opery" ;D
A zarejestrowa³am siê jednak bo mnie do sza³u doprowadza³ brak mo¿liwoœci edycji notek.
O w³aœnie, drogie panie, jak tam pierwszy dzieñ roku szkolnego? U nas w³aœnie siê okaza³o, ¿e jest gorsza rzecz, ni¿ mieæ historiê z naszym historykiem. A mianowicie: mieæ z nim WOS. No ale tego akurat zdawaæ nie bêdê, wiêc spoko. A... i mo¿e wiecie, po co jest ustna matura z polskiego, skoro na œwiadectwo nawet jej nie wpisuj¹?...
Ale poza tym to zawsze mog³o byæ gorzej, wiêc koniec narzekañ i lecê do moich ukochanych parodii. Ach... Oficjalnie i przy œwiadkach proszê Mistress o inne jej zdjêcie, wyraŸniejsze. Albowiem planujê ma³y fotomonta¿ do parodii i jest mi ono potrzebne. Mogê? ;D
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Sept 3, 2005 10:40:33 GMT 1
Mój pierwszy dzień roku szkolnego, a raczej akademickiego, będzie pewnie 3 października - nie ma to jak pierwszy dzień zajęć w urodziny ;D W czwartek koło 11.00 będę się bronić rękami, nogami i młotkiem pseudogeologicznym przed komisją egzaminacyjną... Oby skutecznie...
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Sept 3, 2005 11:48:30 GMT 1
hmm, ojejku, mój pierwszy dzień w nowym roku... cóż, nie było tak źle, nie taki diabeł straszny jak go malują ;D oczywiście nauczyciele od samego początku dali nam wycisk, zaczęli normalne lekcje i tak dalej, ale mimo wszystko fajnie jest być już drugoklasistką ;D aach, mam napad dobrego humoru i chyba nici wyjdą z przeczytania trzeciego tomu "Lalki" i nauki WOS-u na poniedziałek...
|
|