|
Post by Nattie on Sept 20, 2005 10:26:47 GMT 1
Poproszê pokorniutko wszystkie wiedŸmy tudzie¿ wiedŸminów o zaklêcia ochronne jutro w godzinach 10-12 mniej wiêcej. Obym siê na szpilkach nie wyglebi³a przed szanown¹ rad¹ [w³aœnie trenujê chodzenie]. W razie niedostêpnoœci ksi¹g z zaklêciami wystarczaj¹ce okazuje siê œciskanie kciuków. Podobno........ Wrogów uprasza siê o chwilowe zawieszenie broni.
UUUUAAAAAAAAAAARRRRRGHHHHH. Nervosolu, gdzie jesteœ?
PS. Zmieni³am nicka, bo wiecie. Ktoœ mnie znowu wzi¹³ za kogoœ, z kim nie chcê byæ mylona. Niejednemu psu burek, ale Nattie mi siê podoba i jest tylko moje, wrrrrr.
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Sept 20, 2005 13:33:32 GMT 1
Pogadam na Twój temat z moimi złotymi rybkami - zawsze mi pomagają przed ważnymi egzaminami Jak im wrzucę trochę żarcia, to będą za Ciebie trzymać... płetwy
|
|
|
Post by Bazylia on Sept 20, 2005 15:04:09 GMT 1
Niech Moc bêdzie z Tob¹! Na pewno sobie poradzisz
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Sept 21, 2005 9:16:50 GMT 1
ściskam baaaardzo mocno, mam nadzieję że będzie wszystko okej aach, jak dobrze jest siedzieć w domku, a nie w szkole...
|
|
|
Post by Nattie on Sept 21, 2005 17:56:29 GMT 1
To ja k³aniam siê niziutko z podziêkowaniami za trzymanie kciuków, w przypadku rybek - p³etw (dodatkow¹ porcjê im mo¿esz daæ w nagrodê!!!), tudzie¿ inne czary! By³o naprawdê, ech, niesamowicie, i w ogóle, i dosta³am kwiatki ;D Tytu³ te¿ dali. Jednog³oœnie z wyró¿nieniem. Tak dzia³aj¹ wasze czary!!!! Wiszê wam duuu¿y serniczek za to wsparcie! Idê na ma³¹ imprezkê. Pierwsz¹ z cyklu
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Sept 21, 2005 18:18:26 GMT 1
|
|
|
Post by Kaja on Sept 21, 2005 18:34:08 GMT 1
Po tym powyzej chyba juz nic nie dodam Chyba tylko większe Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i udanej imprezki
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Sept 21, 2005 18:55:07 GMT 1
ohohooo to nie taka mała imprezka się szykuje, w końcu jest co oblewać! ;D gratuluję serdecznie, Nattie
|
|
|
Post by Aniolek on Sept 22, 2005 11:45:48 GMT 1
Gratuluje serdecznie Natti i życzę miłego świętowania (bo jest co świętować). Hmmm to może teraz tak profesorka . No nic zostało mi pare dni wolności mam zamiar je jakoś wykorzystać
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Sept 22, 2005 16:09:40 GMT 1
GRATULACJE NATTIE! Ech, a u mnie jakoœ wszyscy nagle zaczêli pilnie potrzebowaæ komputera. No i oczywiœcie ja muszê im ustêpowaæ, jako ¿e nie mam nic "pilnego" do zrobienia .
|
|
|
Post by Kaja on Sept 22, 2005 18:58:41 GMT 1
Jak ja bym chciała zeby coś lub ktoś oderwał mnie od komputera. Mam tyle pisania, że jak teraz o tym myśle to mi się w żołądku przewraca. I gdzie tu czas na odpoczynek i przyjemności?
|
|
|
Post by Bazylia on Sept 22, 2005 19:47:28 GMT 1
Nattie, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I mi³ego œwiêtowania U mnie co prawda nie zaczêli wszyscy nagle potrzebowaæ kompa, ale w sobotê mam w rodzinie wesele, przyje¿d¿a rodzinka z drugiego koñca Polski prawie (Szczecin), i dopiero jutro siê oka¿e, czy u nas bêd¹ nocowaæ czy u kogoœ innego. Plus w przysz³ym tygodniu wypracowanko z polskiego, "quiz" z angola i kartkóweczka z niemca, no i na razie tyle. Plus mam jeszcze jedn¹ robotê, ale nie powiem, bo Kwizar tu zagl¹da I to nieszczêsne wesele, na które mi siê w ogóle nie chce iœæ... ale damy radê ;D Zapad³am w³aœnie od wczoraj ciê¿ko na chorobê zwan¹ grobanizmem (oryginalna p³ytka za 35 z³, nie mog³am siê powstrzymaæ...) Pozdrawiam wszystkich, trzymajcie siê i do kiedyœtam.
|
|
|
Post by Nattie on Sept 23, 2005 6:37:27 GMT 1
Dziêki jeszcze raz! ¯ebyœcie nie myœla³y, ¿e mam lekko to proszê spojrzeæ na zegar. Taaaak, ja o tej porze w pracy, hehehe. Dopad³y mnie zaleg³oœci - przed obron¹ by³ se cz³owiek niejako "œwiêt¹ krow¹". A teraz no mercy. Bazylio, ale¿ wesela to jedne z najfajniejszych imprez rodzinnych! Ja tam bym posz³a... [podœpiewuje "Majteeeczki w kropeeeczki, o ho ho ho ho!]
Ale ale... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA... FAAAAANTI!!! Sto upiornych latek, spe³nienia upiornych marzeñ i w ogóle wszystkiego upiornego!
|
|
|
Post by Kaja on Sept 23, 2005 9:40:58 GMT 1
Sto Lat, Sto Lat. Wszystkiego najlepszego Fanti. Spełnienia wszystkiego tego o czym marzysz i duuuuuuuuużżżżżżżżżżżżoooooo uśmiechu (nawet tego upiornego)
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Sept 23, 2005 12:33:53 GMT 1
Ups... znowu poslizg... Po pierwsze: aby nie powtarzaæ "gratulacje", napiszê "Wielkie S³owa Uznania" dla Nattie -szykujê coœ dla Ciebie... hie hie hie... Po drugie: Sto lat naszej Fanti -niech Ci rano, w wieczór, we dnie, w nocy Anio³ Muzyki bedzie ku pomocy hehehe ale zrymowa³am No to teraz musze siê po¿aliæ... dzisiaj by³a konferencja w Jaworznie (dot. matur) no sie okazuje, ¿e nie mogê pracowaæ na Susan Kay (do ustnej z polskiego), bo literatura podmiotowa ma podlegaæ analizie, a nie translacji Mam teraz tylko 5 dni na wybranie innego tematu... wesolutko!
|
|