ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on May 4, 2013 22:32:05 GMT 1
Cudowna to jest twoja recenzja. ¦lizgo¶ko zjadliwa i doskonale trafna.
|
|
|
Post by Mlle_Empsychora on May 5, 2013 20:39:03 GMT 1
Dziêkujê ¶licznie. Nie potrafiê pisaæ nie¶lizgoñsko o profanacjach. A recenzji powstanie na pewno wiêcej.
|
|
|
Post by fidelio on May 14, 2013 0:02:54 GMT 1
Brava! Czekam na to więcej! Myślę tylko, że nie trzeba było rozpraszać się polskim tłumOczeniem - ten film i bez tego jest żałośnie słaby, a wręcz szkodliwy. Dodanie do tego TFUrczości Panadyrektorskiego Kolegi to już kopanie leżącego.
|
|
|
Post by Mlle_Empsychora on May 16, 2013 18:43:46 GMT 1
Dziêkujê! Wiêcej (LND) powinno siê pojawiæ najpó¼niej za tydzieñ. Nie wiem, co mnie podkusi³o, ¿eby w³±czyæ polskie napisy i w pewnym momencie zaczê³am tego ¿a³owaæ, ale stwierdzi³am, ¿e jako¶ ju¿ dotrê do koñca. I ogl±daj±c LND te¿ pewnie w³±czê napisy. Nawisem mówi±c - wie kto¶ mo¿e, kto jest autorem napisów do LND?
|
|
|
Post by fidelio on May 16, 2013 20:52:15 GMT 1
Nie mam pojęcia - nie byłam nawet świadoma (na szczęście dla siebie?), że wydano już polską wersję DVD.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on May 17, 2013 8:38:16 GMT 1
A ja ogl±da³am film z lektorem. Ha, jestem twarda (-; To jest dopiero j a z d a
( Nat ogl±da³a ale film te¿ jej siê nie podoba³)
|
|
|
Post by Mlle_Empsychora on May 17, 2013 11:16:43 GMT 1
Tak sobie pomy¶la³am, ¿e lektor ma jedn± zaletê - nie s³ychaæ ¶piewu. Ale z drugiej strony, je¶li czytane s± TE napisy... Swoj± drog±, to muszê kiedy¶ spróbowaæ obejrzeæ ten film np. z francuskim dubbingiem. Z tego, co wiem, to tego da siê s³uchaæ.
|
|