|
Post by Bazylia on Apr 3, 2008 10:59:07 GMT 1
No ramę ma ładną, zobaczymy, jak wypadnie wokalnie. A propos Upiora - krąży plota że ma być trzecia obsada (podobno już jest? ) ze Steciukiem m.in. Ktoś coś wie? Eh, taka ładna wiosna była na początku tygodnia... Sobie była. I sobie poszła. I wstawanie rano znowu jest zue. I wiem że coś Wam chciałam napisać, ale już nie pamiętam co [edit] Strona Romy potwierdza - faktycznie JEST trzecia obsada. Ciekawe czy da się dostać wejściówki... :]
|
|
|
Post by Vesper on Apr 3, 2008 15:12:25 GMT 1
z wejœciówkami podobno s¹ problemy, ale mo¿na próbowaæ (jakby by³a potrzebna osoba do towarzystwa to ja zawsze chêtnie ) a o Steciuku to ju¿ od dawna mniej i bardziej oficjalne wieœci kr¹¿y³y. no, ciekawa jestem jak siê spisuje trzeci Upiór...
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Apr 6, 2008 19:46:47 GMT 1
Stoooo laaaat, Stoooo lat, niech żyyyjeeee Nattiii Nammmmm Jeszczeeee razzzz Jeszceee raz
( dobrze już nie śpiewam)
Wszystkiego najlepszego i całuski urodzinowe MRY
( accio sernik raz)
|
|
|
Post by Kaja on Apr 6, 2008 21:02:41 GMT 1
Jeszcze raz stooo laaaattt dla naszej kochanej Natt!!!!
Reszta życzeń jutro, bo dziś tylko spać mi sie chce.
|
|
|
Post by fidelio on Apr 7, 2008 9:01:47 GMT 1
Stoooo laaaat Natti Bardzo dużo różnych najlepszych rzeczy. Pewnie na pierwszym miejscu szczęścia, bo bez jakiegoś światełka w środku i napędzającej życie bateryjki to ani młodość, ani uroda, ani nawet zdrowie nie smakuje. Więc życzę wewnętrznego reaktorka z napędem na 1000 lat. Uściski
|
|
|
Post by Aniolek on Apr 7, 2008 10:05:58 GMT 1
Lekko spóźnione z maleńkim poślizgiem, ale najszczersze życzenia urodzinowe dla naszej kochanej Natt :* dużo radości w życiu, uśmiechu i takiego pozytywnego spojrzenia na życie, pociechy z małej groszki i męża (niech się na coś przydaje )
|
|
|
Post by Vesper on Apr 7, 2008 10:47:42 GMT 1
sto lat, Nattie du¿o szczêœcia i radoœci w ¿yciu :* po¿ytku z mê¿a i pociechy z córeczki
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 7, 2008 12:07:21 GMT 1
Natt, wszystkiego najlepszego!!! Spełniania się marzeń, optymizmu i różowych okularów na pochmurne dni I pociechy z Olgusi I z pozdrowieniami od Wiewióry I taki torcik we wiosennych barwach (nie, to nie jest tort weselny )
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Apr 7, 2008 18:35:08 GMT 1
Hmmm... ograniczenia na forum spowodowały, że już nie wyświetla, kto i kiedy ma jakie rocznice. Bądź co bądź, najlepsze życzenia dla Natt. Wszelkiej radości, spokoju i pomyślności
|
|
|
Post by Aniolek on Apr 7, 2008 19:26:37 GMT 1
Kwizar oczywiście, że się wyświetlają ... jak się jest zalogowanym :> a poza tym mam nadzieję, że urodzin Natt nie szukałeś tam dzisiaj :>
Bazylio dobrze, że uprzedziłaś, bo już chciałam pisać jaki piękny tort weselny ^^
|
|
|
Post by Kaja on Apr 8, 2008 8:12:11 GMT 1
Aniołku wyświetla sie tylko administratorą i moderatorą. Reszcie tylko te które nie są ukryte. Sprawdziłam to i z tego powodu część osób wiedziała a część sie domyślała. Torcik naprawde jak weselny, ale i tak wygląda smakowicie. A tak btw. jeszcze 18 dni do dnia "U"
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 8, 2008 11:21:40 GMT 1
Wiem, że wygląda jak weselny, aż sprawdzałam czy aby na pewno nie jest - nie jest Tylko ma naokoło krem śmietankowy. Tak, dzień "U" już wkrótce A propos dnia "U" - jeśli ktokolwiek ma kontakt z PhAnnie (tel, gg), to podzielcie się plis. Bo zamówione dwa bilety mam, ale nie mam za nie kasy ani wiadomości żadnej czy PhAnnie w ogóle się pojawi na zlocie. PhAnnie, jak to przeczytasz to się skontaktuj ze mną jak najszybciej mailem albo pm To by było na tyle z ogłosze parafialnych. PS W czasie mini-zlotu z Kają w ostatni weekend padł pomysł żeby głosować na Zagrobelnego w "Tańcu z gwiazdami" - im dłużej tańczy tym dłużej nie gra w Upiorze. Przemówiło przez nas zuo.
|
|
|
Post by Vesper on Apr 8, 2008 17:01:54 GMT 1
Zagrobelny prawdopodobnie w nastêpnym odcinku wyleci, bo jury go nie lubi a ju¿ ze 2 czy 3 razy sta³ jako jedna z par do odstrza³u
ciekawe jaki Upiór nam siê trafi... zapewne Aleksander. A podobno Steciuk jest œwietny...
|
|
|
Post by fidelio on Apr 8, 2008 19:08:03 GMT 1
Święta racja, dziewczyny - niech tańczy jak najdłużej! Wprawdzie telewizji raczej nie oglądam, ale gugiel wszystko wygugla. Facet ma ujemny współczynnik klasy, a wdzięku mniej więcej na drugoligowego pirata z Karaibów (ta nieogolona szczęka jest wtedy jak najbardziej na miejscu). Mam nadzieję, że na niego nie trafimy - chociaż prawdę mówiąc nie wiem na kogo chciałabym trafić, bo wybór wydaje mi się pomiędzy odcieniami czegoś, co mi się raczej nie spodoba. Ostatnio z Kotem doszłyśmy do smutnego wniosku, że - sądząc z opinii na różnych forach, np Kultura na Wyborczej - efektem warszawskiej non-replica production będzie to, że mnóstwo osób uzna całą tę historię (od Leroux, przez Webbera i wszystkie inne wersje) za jeden wielki kicz, melodramat i "budyniek z soczkiem" dla jedenastoletnich panienek. Wprawdzie ignorancja jest karą samą w sobie - ale jednak żal...
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 8, 2008 20:48:07 GMT 1
Fi, i na dodatek jest POPiorem.
No to w niedzielę (chyba wtedy "Taniec (...)" leci) komórki w łapę i głosujemy! Najprawdopodobniej trafi nam się Aleksander (kurcze, kiedy wybieraliśmy godzinę był wybór Aleksander-Zagrobelny, żeby wtedy było wiadomo że Steciuk zagra...). Ale jest jakiś cień szansy że jak a) Zagrobelny jeszcze nie wyleci oraz b) Aleksander z jakiegoś powodu zagra o 15.00/nie zagra w ogóle bo mu dadzą wolny dzień/etc./etc./etc. to trafi nam się Steciuk. A to jedyny Upiór, co do którego opinie są dość zgodnie - mniej lub bardziej, ale na plus. Dodatni.
A o wejściówkach można zapomnieć - próbowaliśmy dzisiaj z Kwizarem i guzik z pętelką.
PS Ludzie, głosujmy...
|
|