|
Post by Nattie on Apr 10, 2008 21:03:46 GMT 1
Kochane forumki moje, dziękuję Wam serdecznie za życzenia Jak ktoś tu jest opóźniony to ja i niestety nie widać końca... Torcik pychota! [Zaraz, a to nie ja powinnam stawiać tort?] Uch, plakat w drukarni, pranie zrobione coby wyschło do soboty, bo w niedzielę wyjazd do stolicy walca. W poniedziałek czeka mnie uczta operowa Latająco Holenderska Oczywiście mam takie szczęście, że do 10 mam prezentować swoje badania naukowe, a opera zaczyna się o 19.30. Muszę cichcem się wymknąć, tylko nikomu nie mówcie.... A już niedługo spotkamy się w Warszawie! Ja chyba naprawdę zacznę te sms-y wysyłać, choć mam już lekkie obrzydzenie do Tego Pana... Niestety, obawiam się, że wnioski wysnute przez Fi i Kota okażą się prawdziwe. Ale nie traćmy nadziei, w końcu wiele z nas od filmu 2004 zaczynało Jeju, ja kcem Steciuka...
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 10, 2008 21:16:15 GMT 1
Nattie, my też kcemy Steciuka (przynajmniej my, Bazylia ). Głosujmy! Normalnie w niedzielę obejrzę ten program w celu zagłosowania... Zlot za 2 tygodnie ^^
|
|
|
Post by fidelio on Apr 13, 2008 23:24:06 GMT 1
tanieczgwiazdami.plejada.pl/1439,odcinek,1,odcinek_7,odcinki_detal.html oj coś słabo, proszę koleżeństwa, słabo... Wziął i odpadł - a taki ładny był, amerykański... ;D Przynajmniej jest nadzieja, że utrzymają w mocy ten rozkład jazdy i nie zaśpiewa 26go. Chętnie dowiedziałabym się czegos więcej o panu Steciuku - bo póki co rozumiem, że dubbingował Prosiaczka w Kubusiu Puchatku. Ktoś ma jakieś próbki audio?
|
|
|
Post by Kaja on Apr 14, 2008 8:10:41 GMT 1
A już jury go doceniło, wiem, bo akurat udało mi się to zobaczyć. Niestety tańczył dosyć słabo jak na mój gust, no ale ja nie koniecznie sie znam. Co do mnie to nie sadzę aby były zmiany w obsadzie. No chyba że Aleksandera trafi niemoc. Z tego co widziałam w nasz weekend jest rozdanie jakiś nagód. Chyba Emki. Wiem że Zagrobelny jest tam nominowany to może będzie, zatem jest szansa go nie zobaczyć.
|
|
|
Post by Vesper on Apr 14, 2008 10:16:10 GMT 1
¿e Zagrobelny odpadnie to siê ju¿ dawno zanosi³o, zw³aszcza ¿e w ostatnim "TeleTygodniu" by³ z nim wywiad, a jak dot¹d ka¿da "gwiazda" z któr¹ rozmawiali w "TT" odpad³a (jak mawia³ mój historyk - "to jest spisek!" ) jeszcze 2 tygodnie... ju¿ bym chcia³a to mieæ za sob¹
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 14, 2008 11:58:56 GMT 1
Fi, mogę poszperać, miałam jakieś nagranie ze Steciukiem z Akademii Pana Kleksa (no dobra, to nie jest reprezentatywna rola na tle PotO, ale lepsza niż Prosiaczek), gdzieś na youtubie były nagrania z piosenką z Wampirów tudzież jedną z Upiora, mogę spróbować zlokalizować. Podrzucę PMem Vesper, napisz do Dana Browna, będzie miał rewelacyjny materiał na kolejną powieść x] <zuo> "Spisek Tele Tygodnia". Dziś wyprawa na promocję PotO, trzymajcie kciuki żeby trafiły się miejsca z których cokolwiek będzie widać, bo z powodu wykładu nie da się przyjść przed promocją.
|
|
|
Post by Vesper on Apr 14, 2008 19:55:23 GMT 1
dla Dana Browna mam "kod kolumny Trajana", jego ulubiona tematyka szyfrowa ;> albo zrobiê mu konkurencjê i sama napiszê x] zdobêdê s³awê, sprzedam prawa do ekranizacji i bêdê obrzydliwie bogata x] czekam na relacjê i fotorelacjê z Empiku
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Apr 23, 2008 8:25:32 GMT 1
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Apr 23, 2008 9:53:36 GMT 1
Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam, Aniołek Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Apr 23, 2008 10:38:02 GMT 1
|
|
|
Post by fidelio on Apr 23, 2008 10:52:38 GMT 1
Sto lat, sto lat, Aniołku! Kwiateczki, ciasteczka i co tam jeszcze chcesz. PS. Zmień mi ten status, pliiiiiiizzzz... Bo się zaloguję jako Fidelio2 i zaczniemy od początku
|
|
|
Post by Bazylia on Apr 23, 2008 14:29:04 GMT 1
Aniołku, wszystkiego NAJ! Tradycyjnych szczęścia i pomyślności wszelkiej, i wiosennego optymizmu na calutki rok
|
|
|
Post by Aniolek on Apr 23, 2008 16:48:48 GMT 1
Dziękuje bardzo wam wszystkim za pamięć :* i jak na prawdziwe urodziny przystało miałam oczywiście prezentacje na uczelni (dostałam 4,5 ^^) i kolokwium P.S. już dobrze, dobrze Fidelio zmienie Ci ten status podwyższe ilość postów wymaganych, ale prosze wytrzymaj z tym do końca tygodnia, bo dzisiaj najzwyczajniej w świecie mi się nie chce ^^
|
|
|
Post by Kaja on Apr 23, 2008 18:28:35 GMT 1
Jeszcze ja dokładam sie do życzeń. Sto lat sto lat!! <śpiewa>
Zdrowia, szczęścia i pomyślności :*
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on May 4, 2008 7:43:42 GMT 1
Ja się pochwalę bezczelnie. Mamy już bilety wykupione na Phantom of the Opera w Londynie. 13 06 piątek - rząd G miejsce 20 i 21. Trzeba się odtruć po Romie.
A poza tym jakaś lipna ta wiosna za chłodno. I dziś mamy rocznicę ślubu - wtedy upał był jak w sierpniu. Która to? Szósta? Siódma ? Ten czas elci a ja dalej zakochana (-;
|
|