|
Post by Kaja on Nov 5, 2005 23:20:31 GMT 1
Ale tu pustki od kilku dni. Nic się nie dzieje i żadnych ploteczek. Wiem, wiem szkoła albo praca. Mnie też to dopadło ze zdwojoną siłą tak, że nie mam na nic czasu. Żal jednak, żeby to miejsce tak nagle zamarło, bo chyba jest o czym pisać chodźby czasem sie pożalić, albo też pochwalić. Dajcie jakiś znak czy jeszcze jesteście i co u was się dzieje.
|
|
|
Post by Aniolek on Nov 6, 2005 12:03:45 GMT 1
Witam ponownie, wczoraj powróciłam z mojej wycieczki integracyjnej Integrowaliśmy się w 13 z 24 osobowej grupy, ale i tak było świetnie. W Szczyrku zostaliśmy 3 dni i w tym czasie zaliczyliśmy impreze na korytarzu pensjonatu (gdzie nasi mężczyźni urządzili nam striptiz), spacer po górach (niestety albo i stety w nim nie uczestniczyłam), występ karaoke i przy okazji mini dyskotekę, wypad na skocznie i wiele ciekawych rozmów. Muszę przyznać, że było dużo lepiej niż się spodziewałam, było tak dobrze, że aż się przeziębiłam i musze szybko zbijać gorączke żeby jutro jechać na studia
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Nov 6, 2005 14:26:42 GMT 1
Ach. Ja umieraaaaam. Autentycznie, po tym tygodniu mam wrażenie, jakby ktoś brutalnie wycisnął mój mózg niczym gąbkę. Nic miłego. I smutno mi na samą myśl, że mogliśmy się spotkać wszyscy razem w przyszłą sobotę, a nic z tego nie wyszło... Ech. Chyba łapie mnie jakaś późnojesienna depresja. Abuu.
|
|
|
Post by Nattie on Nov 6, 2005 15:46:35 GMT 1
AAAaaa, Fanti, trzymaj siê... Ja te¿ chyba doœæ podobnie mam, dowód - w³aœnie obejrza³am "Córkê Maharad¿y", cz.1, z w³asnej woli ;D Boziu, a¿ mi wstyd... Ale œliczna ona! Dzielna! M¹dra! Bogata! Mary Sue... I naprawdê to mi siê nic nie chce, ale ponoæ ma³¿onek ma wobec mnie niecne zamiary zabrania mnie na koncert Carrantouhill (szok prze¿y³am, ¿e nie woli siedzieæ w domu). Anio³ku, cieszê siê, ¿e siê wyprawa uda³a. Ale tego, hmm... rozumiem, ¿e to ONI siê rozbierali. Có¿, czego mê¿czyzna nie zrobi, hehehe PS. Jedyna korzyœæ przesiedzenia kawa³ka soboty w pracy, oprócz podegnania ró¿nych rzeczy, to dorwanie siê do drukarki laserowej szefa wydrukowania na niej "Phantoma" Susan Kay. W ca³oœci, tak ;D To ja idê czytaæ.
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 6, 2005 20:49:05 GMT 1
Dziewczyny, nie dajcie siê depresji!!! G³upawka ¿yje i ma siê œwietnie! A Bazylia jest naprawdê okropna, œmieje siê ze wszystkiego i ze wszystkich... ;D Na pocieszenie dla pañ, które maj¹ kana³ "AleKino!", w tym tygodniu jest chyba tydzieñ "Draculi", w kazdym razie s¹ dwie ró¿ne wersje, kto ze mn¹ ogl¹da?
|
|
|
Post by Kaja on Nov 6, 2005 21:48:44 GMT 1
Jesienna depresja. Zabić zmorę!!! Wszelkie chwyty i sposoby dozwolone. Dziś zwalczałam ją oglądając chyba poraz setny "Epokę lodowcową." Drakula na depresje, ciekawy pomysł. Jak ktoś ma jeszcze jakieś niech poda. Może coś poeksperymentujemy.
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 7, 2005 11:05:13 GMT 1
Niezadowny sposób na depresjê to: 1. ciep³y kocyk/wygodny fotel 2. gor¹ca herbatka/kawa/kakao 3. dobra muzyka Po zsumowaniu punktów 1., 2. i 3. (czyli po zawiniêciu siê w rezczony kocyk, trzymaj¹c kubek napoju w ³apce oraz z w³¹czonymi g³oœniczkami wie¿y b¹dŸ ze s³uchawkami na uszach) otrzymujemy niezawodny lek na wszlekie depresje Ja wiem, czy "Dracula" dobry na depresjê... no w czwartek ma byæ ten, co mówi³yœcie z Sham, ¿e œmieszny. A jutro wersja z Christopherem Lee (gra³ chyba w 7-8 filmach o Draculi, dosz³yœmy z Wiewiór¹ do wniosku ¿e on po prostu jest Dracul¹), wiêc koniecznie trzeba obejrzeæ. Na depresjê polecam natomiast rysowanie krótkich, g³upawkowych komiksów, do czego sama siê zaraz wezmê, bo chodzi to za mn¹ do 2 dni (aaa, ja to nikomu nie przepuszczê ;D). W³aœnie wróci³am ze szkó³ki, w której to dzisiaj pojawi³am siê tylko na olimpiadê z angielskiego, trzymajcie kciuki ¿eby Talesia mi j¹ ³askawie sprawdzi³a, bo ¿eby przejœæ trzeba mieæ ciutkê ponad 50% przynajmniej (co wbrew pozorom wcale nie jest takie ³atwe). Có¿, idê na dó³ po zapasy jakieœ i kawê i siê biorê za drêczenie PSP Trzymajcie siê ciep³o, zdrowo i g³upawkowo przede wszystkim ______________________ I jeszcze ma³y przyk³ad b³yskotliwej i wnikliwej inteligencji autora naszego podrêcznika od WOSu: rodzina to grupa spo³eczna w której wystêpuj¹ wiêzi rodzinne. Naprawdê, no nigdy bym na to sama nie wpad³a gdyby mi tego nie napisali [chichot] [po pó³ godzinie] Komiks do ogl¹dniêcia w Upiornym Fanklubie Josha Grobana ;D
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Nov 8, 2005 10:12:37 GMT 1
Hej! Ja tej jesieni nawet nie mam czasu na depresję. Nie mam nawet czasu, żeby nawet zajrzeć do kilku książek, które niedawno kupiłam! U mnie depresja zazwyczaj bierze się z nudów - nie mam nic do roboty, zaczynam za dużo myśleć, zastanawiać się nad ogólną sytuacją w kraju, moją sytuacją w kraju... i depresja gotowa. Najlepsze lekarstwo - kubek mocnej herbaty (najlepiej czarnej) i odkurzacz, albo inne ustrojstwo do sprzątania (polecam sprzątanie łazienki - energiczne mycie wanny, umywalki i sedesu). Podczas sprzatania się ruszamy, ruch powoduje wydzielanie endorfin, które poprawiają humor, a mieszkanie lśni, co jeszcze bardziej poprawia humor ;D Metoda wielokrotnie sprawdzona, polecam ;D Aaaa, zapomniałam o zwiększonym dopływie krwi do mózgu - podczas sprzątania mózg się dotlenia i przychodzą wtedy do głowy najlepsze pomysły... Pozdrawiam ze słonecznego Wrocławia
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 8, 2005 13:32:53 GMT 1
Racja, sprz¹tanie te¿ jest dobre. Zw³aszcza ¿e mo¿na sobie powyæ trochê (szczególnie praktyczne przy odkurzaniu - odkurzacz zag³usza), ew. przy myciu ³azienki (nawet jeszcze lepsza - ach ta ³azienkowa akustyka ;D). Pozdrowienia z bynajmniej nie s³onecznych, ale wspaniale zara¿onych g³upawk¹ Siedlec
|
|
|
Post by Nattie on Nov 8, 2005 22:12:15 GMT 1
Po³¹czenie irlandzkiego folku z jazzem (!!!) i irlandzkim piwem zadzia³a³o na wieczór jeden Ale có¿, ¿ycie, chwila radoœci i potem znowu pogrzeb w rodzinie. Nie bêdê rozwijaæ tematu, przepraszam tylko za moj¹ ciszê na forum, dobita jestem trochê, a do tego mam chyba anginê, ha. A sprz¹tam dla relaksu zwykle jak jestem po jakimœ wiêkszym stresie, choæ i na chandrê czasem pomaga. Ale dziœ herbatka z sokiem i ksi¹¿ka(+s³ownik). Jak siê otrz¹snê to dostaniecie ilustrowan¹ historiê POTO z 1943 ;D
|
|
|
Post by Kaja on Nov 9, 2005 9:28:54 GMT 1
U mnie sposobem na depresje i smutek są inni ludzie. Jak opowiadają mi o swoich problemach i smutkach, to po chwili okazuje się, ze moje wcale nie są takie duże. Tak było ostatnio, w piatek duża depresja w sobote i niedziele kilka koleżanek i juz po depresji. Zresztą na depresje nie mam czasu bo: - praca dyplomowa - zebranie z rodzicami (to już dziś!!!) - maturzyści - konkursowicze - i jeszcze inne sprawy. Kiedy Bedzie WEEKEND!!!!!!!! Dobra lecę do pracy
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 10, 2005 21:34:11 GMT 1
Dziewczyny... i Kwizarze. Przepraszam, ¿e to autoreklama, ¿e monotematycznie, ale to jest jedna z tych rzeczy przed któr¹ po prostu nie mo¿na siê powstrzymaæ: questa.notte.fm.interia.pl/main.htm ;D
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Nov 10, 2005 22:29:35 GMT 1
Na depresjê najlepsza jest muzyka. Ja w³¹czam sobie jakiœ mocny organowy kawa³ek (mam kilka takich co siê normalnie szyby w regale trzês¹, a wcale a¿ tak g³oœno nie s³ucham ) i udajê, ¿e 'molestujê' organy, bo jak mo¿na inaczej nazwac osobe która mysli ¿e siedzi przy klawiaturze organów i gra na niej tak, ¿e trzeba wymieniaæ wszystkie klawisze. Niestety nie wiem czy moje biurko przetrwa takie koncerty
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 11, 2005 21:01:05 GMT 1
Hej, gdzie s¹ wszyscy? W Podziemiach takie pustki ¿e a¿ przykro patrzeæ. Zagl¹dam co jakiœ czas a tam ci¹gle pusto i pusto.
(Pustki, pustki widzê...)
|
|
|
Post by Nattie nz on Nov 11, 2005 22:28:10 GMT 1
Meldujê pos³usznie, ¿e ja jestem g³ównie w ³ó¿ku z dzie³em Susan Kay na kolanach lub w innej odpowiedniej pozycji ;D Albo œpiê ewentualnie. I ogl¹da³am Harrego Pottera, tak dla kompletnego zeznania Choróbsko siê pog³êbi³o i ledwo mówiê Ale stron ubywa i ju¿ jestem w Pary¿u! Szczerze mówi¹c, to chusteczki zu¿ywam z powodu choroby, a nie lektury Pozdrowienia, ¿yjecie?
|
|