|
Post by Kaja on Nov 28, 2005 17:13:55 GMT 1
Ja poproszę tego ciepełka choć na razie wcale nie jest mi zimno. Wręcz przeciwnie gorąco jak diabli. To chyba przez tą ciagłą pracę dosłownie się pale. Ja chcę święta!!!!!!!!!!! i koniec semestru !!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 28, 2005 20:46:15 GMT 1
Anio³ku, dziêki wielkie choæ nie wiem, kiedy to przeczytam, pewnie w Œwiêta dopiero (oooch, Œwiêêêtaaaa : . Ja poproszê ciepe³ko, w du¿ych iloœciach!!! Znikam, pewnie coœtam jeszcze poczytam... Pa
|
|
|
Post by Nattie nz on Dec 2, 2005 19:56:45 GMT 1
Odnoœnie czata, to Nattie w³aœnie wychodzi z pracy po jednym z najbardziej wykañczaj¹cych tygodni ostatino... Jak mnie nie wyrzuc¹ spaæ, to siê zjawiê!
|
|
|
Post by Kaja on Dec 4, 2005 11:29:54 GMT 1
Czat był czy go nie było? Ja zaglądałam dwa razy między 20 a 21 ale nikogo nie było. Potem niestety musiałam przysiąść nad moją pracą. Obrona w lutym a ja muszę wszystko to zebrać i do tego koniec półrocza i jestem zasypana sprawdzianami a potem muszę podliczyć wszystko w dzienniku. Czy ja już mówiłam że chcę święta? PS Aniołku dziękuje za książkę
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 4, 2005 19:47:01 GMT 1
Nie wiem, czy by³ czat, mnie te¿ nie by³o, by³am w kinie na HP IV ;D Film faktycznie niez³y (poza tym, ¿e Potter mi siê ju¿ znudzi³ nieco, ale te magiczne efekty specjalne... : . Oraz ogromna dawka g³upawki: pytanie Cedrika: "Wiesz, gdzie jest ³azienka prefektów na pi¹tym piêtrze?"; Jêcz¹ca Marta (kapitalna scena), i wiele, wiele innych, a tak¿e mo¿e ma³o œmieszna, ale przepiêkne przeze mnie i moj¹ kole¿ankê Justkê skomentowana - scena na cmentarzu, gdy Voldemort przyciska Harry'emu palec do czo³a - "Z³y dotyk boli przez ca³e ¿ycie" [chichot]. Plus atmosferka momentami jak z thrillerka oraz wspania³a, cudowna, GENIALNA muzyka Ogólnie rzecz bior¹c polecam, ale raczej do ogl¹dania z przyjació³mi, ¿eby móc siê dzieliæ komentarzami. Ja te¿ chcê Œwiêta... ale to ju¿ tylko 3 tygodnie, damy radê!
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Dec 5, 2005 19:07:44 GMT 1
Ja te¿ chcê œwiêêêêêêêêêta.
Co do filmu to oprócz wymienionych scen jeszcze sk³adzik na miot³y mnie rozbawi³. Podobno tak siê œmia³em ¿e siê ca³y mój rz¹d trz¹s³ ;D
|
|
|
Post by Nattie on Dec 8, 2005 8:59:35 GMT 1
Ha ha ha napisa³am wczoraj posta i net mi siad³.... Co tam by³o? Aha, ¿e te¿ chcê Œwiêta!!!!!!!!!!!! Wyje¿d¿am do teœciów, wiêc siê nie nagotujê za du¿o ;D I ¿e koñcówka roku jak zwykle daj siê we znaki, aha, i ¿e niektórzy twierdz¹, ¿e jestem pracoholiczk¹. I jeszcze, ¿e z³odziaj okrad³ nam piwnicê i zwin¹³ ukochany prezent œlubny mojego ma³¿onka, czyli wiertarkê Boscha. Na szczêœcie tylko tyle, bo on tam ma wiêcej takiego z³omstwa, ale chyba mu siê nie chcia³o szukaæ albo ju¿ zwiewa³. No, jakby nie wasze komunikaty na gg albo czasem kilka zamienionych s³ów to myœla³abym, ¿e nast¹pi³o masowe wymarcie Pozdrawiam !!! PS. Na HP jeszcze nie zd¹¿y³am...
|
|
|
Post by Kaja on Dec 8, 2005 9:44:42 GMT 1
Masowe wymarcie. Dobre określenie. Ja od kilku dni czuje się jak zombie. Poprawiam sprawdziany, wystawiam oceny, pisze pracę, daje korepetycje, biegam za prezentami na mikołaja i do tego jestem niewyspana z powodu różnicy czasu. Świeta spędzam w domu i planuje się wyspać, a Sylwester. No cóż plany mi się trochę pokrzyżowały. Może jednak nie bedzie źle. PS. Okradł was chyba złodziej zwany anty - mikołajem co odbiera prezenty.
|
|
|
Post by Nattie on Dec 8, 2005 10:33:51 GMT 1
No, sobie zrobi³ miko³ajki.... #)(*$&%*$(@@ Zombie, dobre okreœlenie!!!! :* A ja Ciê jeszcze w sobotê do Krakowa wyci¹gam...
Pytanie zasadnicze mam:
[glow=red,2,300]Czy ktoœ jest jutro w Warszawie?[/glow]
Bo ja jadê z dokumentami jako kurier i bêdê siê nudziæ...
|
|
|
Post by Kaja on Dec 8, 2005 11:12:16 GMT 1
Z przyjemnością zostanę wyciągnięta U nas w Krakowie już czuć prawdziwe święta na rynku (tzn. głównie zapach smażonej kiełbasy, bigosu i grzańca). Jeśli ktoś będzie w pobliżu Krakowa w sobotę to zapraszam.
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 8, 2005 14:33:00 GMT 1
Buu, w sobotê i owszem, bêdê poza domem, ale w Warszawie (o³ jesss, jadê na "Wampiry"!). A chwilowo nie przejmujê siê jutrzejsz¹ klasówk¹ z matmy, czytam nieoficjaln¹ polsk¹ wersjê HP 6 members.lycos.co.uk/harry6/articles.php?topic=3, tu jest, i s³ucham sobie muzyki z HP 4, któr¹ dorwa³am ostatniego dnia jej bytnoœci na Winampie i zapisa³am sobie w playliœcie. Ju¿ Was nie zanudzam i spadam, trzymajcie siê ciep³o, nied³ugo Œwiêta!!! (wieczorem) No co jak co ale pani Rowling tym razem przegiê³a i to mocno... [przysposabia Gom-D¿abbara]
|
|
|
Post by Nattie on Dec 10, 2005 23:23:49 GMT 1
No to wróci³am, odgruzowa³am nieco ³azienkê i mam doooobry humorek! Zaraz siê wyk¹piê, a co. W poci¹gach przeczyta³am od wczoraj prawie ca³y pierwszy tom "Anny Kareniny" z zachwytem przeogromnym. A Kaja i Mistress... znowy przegada³yœmy chybe prawie 4 godziny i nie wiem, kiedy to minê³o! Grzaniec rynkowy krakowski godny polecenia na pewno. Bazylia odebra³a spod "Romy" pozostawione tam wczoraj pozdrowienia, czyli wszystko OK. Przypominam, ¿e obieca³aœ nam przywieœæ (to nie literówka ) tu von Krolocka!!! No a nasza dama uszczêœliwi³a zapewne kolejn¹ grupê phanów kasuj¹c stronê i forum... zaraz, to ju¿ trzecie, dobrze liczê? Stara Z³oœliwa Szczêœliwa Zapracowana Ciotka Nattie przesy³a wszystkim zagonionym wielkie ca³uski!
|
|
|
Post by Kaja on Dec 11, 2005 11:08:30 GMT 1
Tak, tak poprosimy von Krolocka całego razem z trumną w komplecie i długi opis z przedstawienia ze szczególikami. Z wczorajszego smsa wywnioskowałam, że masz jeszcze chrapke na kolejny spektakl czyli może w koncu razem. Trzymam kciuki. Dobrze liczysz Nattie to juz trzeci raz dama zamyka ten sam rozdział w swoim życiu. Ktoś lubi coś otwierać a ktoś znowu coś zamykać. Oby więcej było tych otwierających na świecie.
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 11, 2005 16:53:52 GMT 1
Omh, wybaczcie, nie przywioz³am niestety von Krolocka, mo¿e nastêpnym razem, ale ostrzegam, ¿e mogê siê nie chcieæ siê podzieliæ ;D Recenzja "Wampirów" wieczorem, teraz czytam na WOS, i tutaj jestem tylko przelotem.
Trumny nie polecam, bo hrabia spa³ w kamiennym grobowcu, na pewno tam by³o zimno.
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Dec 11, 2005 19:03:30 GMT 1
No, to Bazyyl, czekamy z niecierpliwością na recenzję!
|
|