|
Post by Neocountess on Dec 11, 2005 22:08:58 GMT 1
Cześć dziewczyny... eh, kiedy ja tu byłam ostatnio Widzę, że wampirze nastroje dominują... z domieszką potterowskich - czyli jak u mnie. Bazylio, szczęściaro... mi się w tym roku nie udało i już raczej nie uda wybrać - ale w maju wampiry wracają i uwaga - na razie szanse ocenia się na 70 %, że zostanie wydana płyta ze ścieżką z "Tańca..." - podobno znalazł się sponsor. Też się nie mogę doczekać do świąt, ale tylko ze względu na wolne... Przecz ze szkołą, ogólnie mówiąc. I ze świętami na 2 miesiące przed 24 grudnia. Pozdrawiam wampirzo-i-sami-wiecie-jak, idę sobie czegoś posłuchać [bynamniej nie lektora od prezentacji multimedialnych z histy ] Au revoir!
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 11, 2005 22:25:01 GMT 1
Pozdrawiam nasz¹ Neohrabinê Almea, chwa³a Ci za twoj¹ stronê o Wampirach!!! [pok³ony] Masz tam filmik z jedn¹ z moich ukochanych piosenek z Wampirów P³yta... p³yta? TAK! P£YTÊ, P£YTÊ!! [skanduje] Zap³acê za ile bêd¹ chcieli... (tylko im tego nie mówcie, bo dadz¹ tak¹ cenê ¿e... ) Ja planujê sobie cichutko pojechaæ na Wampirki jeszcze w styczniu, w ferie moje (i Krolocka ma graæ Dziedzic!, bo jak nie to ostrzê zêby i broñcie siê tam sami =]). Na razie wstêpne plany na sobotê, bodaj¿e to jest 21 stycznia (mam nadziejê, ¿e jeszcze wtedy s¹ Wampiry), jeœli nie to próbujê w tygodniu. W zwi¹zku z tym pad³a propozycja, aby zamówiæ miejsca na przystawkach (na œrodku pocz¹tku) oraz... zakupiæ sztuczne wampirze szczêki. Hehhe, wyobra¿acie sobie miny aktorów, kiedy ca³a zgraja z pierwszych rzêdów uœmiechnie siê wampirzym uœmiechem? ;D A propos nastrojów... a co powiecie na mieszankê Wampirów i HP? Dajmy na to nowym nauczycielem Obrony Przed Czarn¹ Magi¹ jest... wampir. A w³aœciwie to dwa. A do jednego to jeszcze w wizyt¹ wpada trzeci...
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 11, 2005 22:40:53 GMT 1
Nie no, Baaazylio, jak zwykle zarażasz głupawką ;D <skręca się ze śmiechu> Właśnie przeczytałam twoją recenzję - masakra - siedzieć na przystawce i nie nadepnąć Krolockowi na pelerynę... Musze to zobaczyć, muszę! A BTW, nie gryzły? ;D Co do terminów, to już tak dawno nie oglądałam tych romowskich grafików, i jedyna wizja jaka mi obecnie przed oczami lata, to infromacja w Playbillu, że grają do 15 stycznia Ale może moje wewnętrzne oko nawala [ostatnio różnie ze mną bywa]... Dzięki ci Bazylio za pochlebną opinię - jakby mi się chciało, tak jak mi się nie chce, to byłoby o wiele lepiej [po drugie: gdyby były odpowiednie warunki, czyt. serwer] Wampirze szczęki rządzą! Mogę się założyć, że uśmiechy byłyby odwzajemnione ;D PS. Wampiry w Hogwarcie? ;D Zaczęłoby się od jednej lekcji DADA, a skończyło na tym, ze wszyscy bohaterowie zamieniliby się w wampiry? Lucjusz z wampirzymi ząbkami?? ;D Niech będzie... <śpiewa> "...i niedługo nie zatrzyma nas niiiic..."
|
|
|
Post by Nattie on Dec 11, 2005 23:19:42 GMT 1
£obuzy, jest ju¿ temat o Wampirach!!! [robi groŸnomoderatorsk¹ minê... i do³¹cza do offtopicu - je¿eli w przypadku plotek mo¿na o takowym mówiæ ] Ja te¿ chcê p³ytê, ja raz w jakimœ porannym programie widzia³am prawie ca³oœæ "Na orbicie serc" œpiewane w studio na ¿ywo, no i... mniam. To by³oby baaardzo g³upie, gdyby jej nie nagrali, po takim sukcesie zw³aszcza!
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Dec 12, 2005 11:18:43 GMT 1
Co nie? Dla mnie wydawało się śmieszne, że w planach nawet nie uwzględniali wydania płyty... Taki sukces, tyle ludzi zakochanych w Wampirach, no i żeby nie było krążka? Mielibyśmy żyć TYLKO trzema piosenkami? Yyyy? A tak swoją drogą, ja postanowiłam ukulturnić trochę swoich rodziców i w ferie [Bazyl, aaaaa! Moje plany obejmują 21 tudzież 28. stycznia - wiesz, co chcę przez to powiedzieć? ;D] też wybieramy się na TW. Cudownie, bo już mam taką chrapkę po angielskiej i niemieckiej wersji, że łooo. Neo, ja się również przyłączam do zachwytu nad stronką. Świetna! Podziwiać, podziwiać i chylić czoła. ;D
Pamiętajcie, że ja Was kochu kochu tulu tulu tralalalala siaba da Siaba da łu bla blu bli bi bziu bzium. Będzie dobrze. Wiecie? :*:* Cieszę się, że jesteście. Że MY jesteśmy. TUTAJ. O.
Tak mnie jakoś naszło na wyznania. Chyba po rozmowie z Kają.
No i mam gorączkę. To też wiele tłumaczy.
|
|
|
Post by Kaja on Dec 12, 2005 12:38:21 GMT 1
Ja też się ciesze, że jestem tu z wami... A co do płyty to ja tez musze ją mieć i oczywiście zobaczyć spektakl muszę!!!!!!!!!( a było to już tak blisko). Na razie od wczoraj czuję się jak ugryziona przez wampira. Cały czas albo słucham albo nucę piosenki z musicalu (dzięki, dzięki, dzięki Fanti. Jesteś wielllllkkkkkkkaaaa). PS. Almea ja już ci mówiłam kiedyś, że strona jest super. Teraz to potwierdzam. Ale się wampirycznie zrobiło.
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
|
Post by Fanti on Dec 12, 2005 12:57:09 GMT 1
Kaju, znaczy, dobrze wnioskowałam, że od razu staniesz się kolejną ofiarą (w sensie jak najbardziej pozytywnym, ma się rozumieć) Wampirów? ;D O jaaaaaaa, ale Dziedzic ma boski głos, co? Taki... taki... tego, wiesz, no, ten. Taki aaaach. Łooooooooo. ;D
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 12, 2005 13:00:58 GMT 1
Dzięki, kochane moje <ściska mocno wszystkich razem i każdego z osobna> Jak mnie ktoś kopnie i się zbiorę w sobie, to może będzie jeszcze lepiej [ale na razie - dolce far niente ] Fanti, choróbsko łapie? Bidulo, ale mnie chyba też. Nawet w szkole dziś nie byłam, ale to już z innego powodu. Musiałam do południa powalczyć trochę z biurokracją [niech ją szlag tak przy okazji! ]. To nic, że trzeci tydzień z rzędu nie ma mnie na fakultetach z histy... Prawda? Eee, powiedzcie, że nie... Będziemy miały tą płytkę... Jestem dziś optymistką ;D Rzeczywiście wampirycznie jest <patrzy w okno i próbuje wyobrazić sobie zasypaną śniegiem Transylwanię>. "ja na skrzydłach nocy unieść się chcęęęęę..." ;D <odpala swoje wampirze karaoke i zaczyna śpiewać>
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
|
Post by Fanti on Dec 12, 2005 13:19:41 GMT 1
No toż proste, że prawda. ;D A co do stronki... [wiąże glany i wyciąga tasak zza pleców] Rozpoczynamy oficjalną walkę z leniem. ;D
Eeee, ja byłam dzisiaj tylko na bajolodżi - klasóweczka z krzyżówek genetycznych, nie mogłam olać. Ale na szczęście już jest po i teraz Marta siedzi sobie w domku pod trzema kołdrami i czyta po raz enty "Wiedźmina". ;D I jest fajnie mimo wszystko.
Baj de łej - Kaju, aj hew łan kłeszczyn. Chwilunia tylko.
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
|
Post by Fanti on Dec 12, 2005 13:26:40 GMT 1
Kaju, miałam takie zadanie. Jednolite umaszczenie bydła dominuje nad łaciatym i zależy od pary genów A, a, natomiast czarne nad czerwonym - warunkują je geny B, b. Obie pary dziedziczą się niezależnie. Jaki jest genotym samca jednolicie czarnego, jeżeli skojarzony z krowami czerwonymi łaciatymi dał cielęta czarne i czerwone, ale wszystkie jednolite. Wyszło mi, że AABb, ale, kurcze, nie jestem pewna, bo innym wyszło co innego, no i tak pomyślałam sobie, że Cię zapytam...
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 12, 2005 14:07:56 GMT 1
Ja się nie pochwalę co dostałam z krzyżówek... ' Najważniejsze, że już mam je za sobą - i 5 na semestr z bioli zaklepana ;D Ufff... Wiecie co - nuuudzi mi sięęę.. o masakra, jak ja tego nie lubię...
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
|
Post by Fanti on Dec 12, 2005 15:04:58 GMT 1
Aaaaaa! Neo! Ale masz boskiego avatara! AAAAAAAA! Ze Snape'iątkiem. ;D
Podwijamy jeden mankiet, drugi mankiet i... jerebud. xD ~gleba~
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 12, 2005 15:37:10 GMT 1
<pada na glebę razem z Fanti> ;D Uhh, dobrze, że zrobiłam sobie ava z Cedrikiem... sesese... Celem zniwelowania nudy zajęłam się kompilowaniem świątecznej składanki [yeah... The Ultimate Christmas Compilation]. Macie jakieś ulubione świąteczne hiciory, dziewczyny? To podawajcie Last Christmas już mam ;D + patrzcie, co znalazłam: , Ku chwale Slytherinu i Wampirów...
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 12, 2005 16:38:17 GMT 1
Ale sie rozpisa³yœcie... nie wiem, komu najpierw odpowiedzieæ. Fanti, gdybym ja siedzia³a tam gdzie Wiewióra... [przez szalon¹ ³epetynê Bazylii przelatuj¹ tysi¹ce scenariuszy, z których w co drugim g³ówn¹ rolê gra przydeptana peleryna b¹dŸ sztuczna wampirza szczêka] Dziedzic ma boski g³os , mam fragment JEDNEJ tylko piosenki i na dodatek w fatalnej jakoœci, ale s³ucham jej w kó³ko i jak nikogo nie ma w domu to wyjê "Na orbicie serc". ;D No to postanowione, dziewczyny! W ferie spotykamy siê w Romie na "Wampirach" i porywamy von Krolocka ;D Almea, a propos wampirów w Hogwarcie wolna wariacja na temat dostêpna bêdzie dziœ wieczorem byæ mo¿e, to zarzucê ni¹ do ploteczek (choæ obawiam siê, ¿e pewien aspekt tej wariacji mo¿e powa¿nie zagroziæ mojemu bytowaniu na tej ziemi ;D, ale mam nadziejê, ¿e mnie nie zabijecie). Z piosenek na Œwiêta... ee... "Christmas time", nie mam pojêcia, czyje to, oraz (aaaaaaach : "Holy Night" w wykonaniu niejakiego Josha G. Ohm, nei mogê, mam tak¹ g³upawkê... [œmiech] Ja te¿ Was wszystkie kocham Aaa, Fanti - 28 ju¿ nie ma Wampirów Sprawdzê jeszcze wieczorem. I oczywiœcie zamawiamy odpowiednie przystawki i wytniemy im jakiœ niezapomniany numer, prawda? ;D P.S. P£YTÊ, P£YTÊ, P£YTÊ!!! P.P.S. Wielbicielkom Krolocka... [czysto g³upawkowy chichot] www.taniecwampirow.boo.pl/gallery/displayimage.php?album=3&pos=8 To jedno z tego rodzaju zdjêæ, które wszyscy kochaj¹ ;D
|
|
|
Post by Neocountess on Dec 12, 2005 16:50:10 GMT 1
AAAAARRRRRGGGGGGHHHHHH!!!!!!!! Podłość ludzka nie ma granic!!! Moja misja leeeeegła w gruzach, achhhhh, ratunku Ale do rzeczy. Słuchajcie. Znalazłam namiary na gościa, który ma zgrane całe Wampiry na mp3, prosto z teatru, ale podobno w bardzo dobrej jakości!!! [ależ się napaliłam, uhh] Ale - chyba człek nie ma gestu - zagadałam kulturalnie na gg, zaproponowałam wymianę i... na tym się skończyło. Powiedział co ma, jak ma, skąd ma i Schloss [albo Schluss...eee... koniec w kazdym bądź razie ]. Ignor, ignor, niech to szlag! Ach, znowu wpadnę w depresję... Czy jest na sali ładowarka? Łyżeczka do herbaty? Idę się okopać... Wampiry grają do 21 bodajże. JA CHCE DO TEATRU!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|