|
Post by Pani Pu³kownikowa Shamira on Oct 3, 2005 15:46:21 GMT 1
Przy³¹czam siê do ¿yczeñ. Wszystkiego najlepszego, Atraktywna!
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Oct 3, 2005 17:45:03 GMT 1
Dziękuję!
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Oct 4, 2005 14:29:35 GMT 1
Ups... znowu poœlizg Sto Lat, Atraktywna
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
|
Post by atraktywna on Oct 4, 2005 19:56:45 GMT 1
Dziękuję Dopiero drugi dzień nowego semestru, a ja już wiem, których zajęć najbardziej nie lubię - tych, które się nie odbyły... Wczoraj nie było jednych ćwiczeń, a dzisiaj dwóch wykładów, przy czym na ten drugi czekałam prawie 4 godziny... Ale to jeszcze nic - koleżanka z innej grupy przyszła na uczelnię o 9.00 i siedziała bezczynnie do 17.00, bo nie odbyły się ŻADNE jej zajęcia... I tak mamy co semestr... Jedni wykładowcy nie chcą zaczynać ćwiczeń z danego przedmiotu przed wykładem, inni jeszcze się nie dowiedzieli, że w ogóle mają z nami jakieś zajęcia, jeszcze inni nie wrócili z wakacji, albo są chorzy i nikt o tym nie wie... Czy to taki problem powiesić dzień wcześniej kartkę z informację na drzwiach? Pytanie z innej beczki - dlaczego we wszystkich anglojęzycznych FF, które czytam, dziewice, które trafiają do łóżka Upiora w jednej chwili krzyczą z bólu, kiedy tracą dziewictwo, a ułamek sekundy później też krzyczą, bo mają właśnie orgazm stulecia???
|
|
|
Post by Kaja on Oct 4, 2005 20:20:26 GMT 1
Ciekawe to ostatnie pytanie. Wiesz ja tak myślę, że to wszystko przez budowę anatomiczną Upiora ( głupawka ;D ). A tak w ogóle to większość dziewic w tych ff ma straszną ochotę zaciągnąć naszego biednego Erika do łóżka ( tego dziwnego ptaka z czerwoną pościelą). I niby dziewice są takie bezbronne i nieśmiałe
|
|
|
Post by Aniolek on Oct 4, 2005 20:24:29 GMT 1
Atraktywna bardzo przepraszam za takie spóźnione życzenia, ale mnie też się zaczęła niezła jazda I tej juz wiem jakich zajęć nie lubie, tych które się odbyły Nie no to tak pół żartem, pół serio na razie idzie strzymać Co do Twojego pytania - nie mam zielonego a nawet bladego pojęcia dlaczego tak jest, ale chyba najpierw musiałabym sama przeczytać jakiś tego typu FF Nie no ludzie mają wyobraźnię ;D
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
|
Post by atraktywna on Oct 4, 2005 20:38:37 GMT 1
No cóż, chyba m.in. dlatego to się nazywa FICTION Aniołku, to dopiero początek... Ja bardzo lubię moje studia, ale czuję się trochę zmęczona po tych 3 latach, a tu przede mną jeszcze 2 magisterskich i może 4 doktoranckich... I jeszcze się okazało, że obniżą nam stypendia naukowe
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 5, 2005 19:26:38 GMT 1
Biedne nasze forumowe studenty... U nas na razie w miarê znoœnie, uda³o mi siê chyba wreszcie za³atwiæ angielski, który chyba wreszcie odbêdzie siê w przysz³y czwartek (bo jak nie to... ) W miêdzyczasie w ramach nie wiem czego przeczyta³am sobie "Córkê Czarownic" Terakowskiej oraz... hyhhy... uczê siê graæ "You raise me up" na moim keyboardzie ;D Pozdrawiam wszystkich, szczególnie gnêbionych studentów i uczniów, nie dajcie siê
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
|
Post by atraktywna on Oct 7, 2005 12:55:33 GMT 1
Czytałam tę książkę. Bardzo mi się podobała. W tym tygodniu odbyło się tylko 50% moich planowych zajęć!!! To rekord! W poprzednich latach zdarzały się pojedyncze wypadki, kiedy czegoś nie było w pierwszym tygodniu, ale teraz trochę przegięli... Może kiedyś zostanę dyrektorem naszego instytutu i wtedy zrobię z tym wszystkim porządek... Taaa, pomarzyć zawsze można... ;D W niedzielę jadę w rodzinne strony, spełnić obywatelski obowiązek. Pozdrawiam
|
|
|
Post by Nattie on Oct 8, 2005 15:26:40 GMT 1
A sobota sobie mija na sprz¹taniu... Od poniedzia³ku zaczynam zajêcia i bêdê baaardzo straszna Moja ostatnio s³aba pisaninka wynika z faktu, ¿e ma³o przy komputerze pracujê. Jakoœ tak by³o, ¿e jak siedzia³¹m non stop, to pod spodem by³ sobie otwarty inny plik i tak siê jakoœ dopisywa³o po trochu... Ale nie narzekam, bo teraz zabra³am siê za to, co Upiory lubi¹ najbardziej, czyli za rozbudowê swoich... hmmmm.... organów w podziemiach Minie jeszcze trochê czasu, zanim mi zagraj¹ tak, jak chcê, ale najwa¿niejsze, ¿e Madame Giry dostarczy³a ju¿ wiêkszoœæ czêœci i mo¿na siê zabraæ za monta¿ ;D ;D ;D O ja widzê, ¿e fanfikowe tematy siê rozwijaj¹... To mo¿e topic w odpowiednim miejscu? Pozdrowienia zas³uchana w Gloriê Estefan A coœ mnie tak napad³o... Con los anos que me quedan por vivir, demonstrare, quanto te quero... (czy jakoœ tak...) Mo¿e hiszpañskiego siê nauczê? Hahaha...
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 8, 2005 20:23:14 GMT 1
Wszem i wobec przyznajê siê, ¿e nie czytam ostatnio forumowych fanfików... próbowa³am wczoraj, ale nie rozumia³am ju¿ co czytam. Naprawdê. Czasem tylko ot tak popiszê sobie nieco, dla oderwania siê... Zaczê³am powtarzaæ matmê, wieczorem mam "randki" z Histori¹ literatury polskiej Krzy¿anowskiego, ahaha, a za tydzieñ egzamin na prawko. Ale nie bêdzie tak Ÿle ;D Pozdrawiam , s³uchaj¹ca Crystal Gayle (wszystko przez tatê!), i marz¹ca, ¿eby wreszcie pos³uchaæ sobie porz¹dnie Josha Grobana... Hyhy, Nattie, a ja w³oskiego i za³o¿ymy Forumowe Upiorno-G³upawkowe Biuro T³umaczeñ
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Oct 9, 2005 14:36:56 GMT 1
Ja chyba znowu ze spóŸnionymi ¿yczeniami, ale tak to jest jak cz³owiek jest zalatany przez ca³y tydzieñ i sie zajmuje innymi rzeczami.
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
|
Post by atraktywna on Oct 9, 2005 19:56:02 GMT 1
A ja trochę patetycznie - komentarz na temat frekwencji w wyborach parlamentarnych i prezydenckich: 25 lat temu nasi rodzice i dziadkowie rozpoczęli walkę o demokrację. W tym roku, jako cały naród, pokazaliśmy, że ich wysiłki poszły na marne. "Piękny" sposób na uczczenie tej rocznicy
|
|
|
Post by Nattie on Oct 9, 2005 23:29:48 GMT 1
Frekwencja rzeczywiœcie op³akana... Ale w tej walce te¿ 100% nie walczy³o! Nie mogê siê zgodziæ, ¿e to posz³o na marne, po prostu nie dopuszczam takiej myœli do siebie, równie¿ z doœæ osobistych powodów. W koñcu sam fakt, ¿e MAMY wybory to efekt tej walki. A ja doœæ dobrze pamiêtam pierwsze wybory prezydenckie z 1990 (no stara jestem... ) i przede wszystkim ten klimat entuzjazmu i radoœci, który wtedy panowa³. To siê ju¿ nie powtórzy na pewno, mamy inne czasy po prostu... Mo¿e nie najgorsze jednak? Mamy na przyk³ad internet! I mo¿emy po œwiecie jeŸdziæ! I McDonaldsy mamy (tfu!!!) Zawsze siê znajdzie taka grupa, co nie pójdzie na wybory "bo nie ma na kogo g³osowaæ" (ile razy ja s³ysza³am ten sloganik?). Ja te¿ nie widzia³am idealnego kandydata, ale posz³am i zag³osowa³am i tyle. Ale¿ patetycznie w garderobie
|
|
|
Post by Kaja on Oct 10, 2005 11:40:10 GMT 1
Nattie nie jestes taka stara, bo ja też pamiętam wybory w 90 roku. Pamiętam też to co było przed nimi czyli długie kolejki za wszystkim w których stało się cały dzień marnując czasem wakacje ( bo cukier dawano na głowę), czekolada, banany, kawa i inne tego typu rzeczy miało się tylko od święta ( chyba, że miało się rodzine w Ameryce) i milczenie na różne tematy bo o tym się strach mówić. A potem była walka za wolność i wreszcie możliwość wolnych wyborów. Ale chyba ludzie mają krótką pamięć.
|
|