|
Post by Aniolek on Aug 16, 2005 21:50:02 GMT 1
Proszę o krótkie sprawozdania z dotychczasowych spotkań Phanów i o daty kolejnych.
|
|
|
Post by Nattie on Aug 18, 2005 9:26:24 GMT 1
Przypominam, ¿e wstêpna propozycja terminu spotkania w Gliwicach to 26 sierpnia o 16.00 pod dworcem PKP. Alternatywne konkretne propozycje oczywiœcie mog¹ byæ rozpatrzone, ale pewnie jak siê ludziska zjad¹ z wakacji (niektórym to dobrze...). Mam nadziejê, ¿e dopisze nam pogoda - jak i frekwencja Z doœwiadczenia po jednym takim spotkaniu (Kaja, Mistress of Night i ja w Krakowie, 6 sierpnia) mogê powiedzieæ, ¿e cztery godziny na gadanie to by³o ma³o, naprawdê ma³o. I tak przesiedzia³yœmy wiêkszoœæ czasu: najpierw na kawie, potem pod parasolami na herbatce (pada³o, wiêc spacer nad Wis³¹ okaza³ siê w¹tpliw¹ przyjemnoœci¹), a potem ob¿era³yœmy siê w greckiej knajpce (mniam, mniam...). Mia³yœmy iœæ gdzieœ na sernik, ale okaza³o siê nagle, ¿e ja mam ju¿ poci¹g, Miss te¿ musi wracaæ - pozna³yœmy nawet jej mamê (aaa... Miss, nie zabijaj). No i ¿e minê³y ju¿ cztery godziny. Bardzo mi³o tak by³o siê poznaæ w rzeczywistoœci. Tak sobie lecê z tego poci¹gu na Rynek i myœlê, jak to bêdzie, jak to bêdzie. No i na murku ko³o Adasia siedzi Mistress i czyta M&M, ja bym j¹ i bez zdjêcia pozna³a chyba Oczywiœcie Kaja siedzia³a po drugiej stronie pomnika, ale jakoœ siê nam uda³o odnaleŸæ po oko³o dziesiêciu minutach... OK, wracam do roboty
|
|
Mistress of Night
Nowo Przybyły
Dobry Duszek Forum
"Wsio budiet prawilno, na etom postrojen mir."
|
Post by Mistress of Night on Aug 18, 2005 11:18:25 GMT 1
Wreszcie się ktoś za to wziął i napisał krótkie steszczenie Nie zabiję, tylko wyślę Cię na Sołowki - Kant nie może, ale Ty możesz No fajnie było, bardzo fajnie, tylko krótko, ech, za krótko... I skąd Ty spryciulo wiesz, co czytałam, tak z daleka No i nie wiem, czy w końcu pojadę tam do was do Gliwic... Chyba mnie nie puszczą, argh... Ale będę rozmawiać, użyję swego "wdzięka" i pobawię się w dyplomatkę, a jak nie... To już messer wszystko załatwi Ale wiecie, spotkacie się, i też streszczenie proszę wysłać, no bo jak to tak...
|
|
|
Post by Kaja on Aug 19, 2005 19:37:31 GMT 1
Dzięki Nattie za streszczenie. Masz racje 4 godziny to stanowczo mało. A obawy przed spotkaniem były(chyba zawsze są). Jednak kiedy zobaczyłam wasze uśmiechnięte twarze to jakby już dawno się znałyśmy. Forum jednak dużo zrobiło ( nie tylko to jak niedawno odkryła). Powiem tylko tyle. Więcej takich spotkań bo warto!!
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 21, 2005 11:28:58 GMT 1
Ju¿ nie mogê siê doczekaæ pi¹tku :] Wiecie co, wpad³am na pomys³, aby pobawiæ siê w dobroczynnoœæ: Mo¿e niektóre z Was nie maj¹ swojego Upiora na p³ytach? Je¿eli któraœ by³aby chêtna, to robiê odpowiedni¹ iloœæ kopii a Wy mi przywozicie p³ytki Mogê Wam jeszcze skopiowaæ inna wersjê, t¹ z 1998 roku ("Il Fantasma de la Opera"), gdzie Upiór to zboczeniec i morderca.... ale warto popatrzeæ dla wspania³ej Christine i doskona³ej scenografii! Od niedawna mam te¿ "Ligê Niezwyk³ych D¿entelmenów" (opis w odpowiedniej kategorii), gdzie Upiór to dos³ownie CZARNY charakter Hmmm... mówicie, ¿e 4 godziny to za ma³o... my jesteœmy umówione na 16 wiêc +4 godziny wychodzi 20. Mnie to nie robi ró¿nicy, moge nawet nie wracac do domu, ale nie wiem, czy to nie bêdzie za krótko dla Was? Mo¿e lepiej bêdzie je¿eli cofniemy sie o godzinê?
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Aug 21, 2005 14:36:34 GMT 1
Ja bêdê na pewno. No, prawie na pewno. Ja ju¿ lepiej nic nie obiecujê, bo w Krakowie te¿ mia³am byæ, a jak wysz³o, tak wysz³o. W ka¿dym razem zrobiê wszystko, co w mojej mocy, ¿eby byæ. Co do godziny to mi osobiœcie wydaje siê ona zbyt póŸna. Popieram propozycjê Nuindaeiel. 15 wydaje mi siê bardziej odpowiednia.
|
|
|
Post by Aniolek on Aug 21, 2005 14:39:11 GMT 1
A ja bardzo proszę o przemyślenie możliwości przesunięcia spotkania z Piątku na Czwartek Bardzo, bardzo ładnie proszę. Niestety w piątek wyjeżdżam, więc nie będę w stanie przyjechać, ale jeśli udałoby się w czwartek to jestem pewna, że bym tam była
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 21, 2005 16:21:09 GMT 1
Jak dla mnie mo¿e byæ nawet 8 rano Ale pamiêtajmy, ¿e gospodarzem tego spotkania jest tak¿e Nattie, która pracuje... nie wiem o której godzinie bedzie mog³a sie stawiæ najwczeœniej. Nattie, wypowiedz siê
|
|
|
Post by Nattie on Aug 21, 2005 16:55:59 GMT 1
Ja gospodarzem?... Hmmm, tego... ;D Dobra, wola³abym bardziej po po³udniu, mo¿e byæ czwartek. Ale jestem w stanie byæ wczeœniej, w ka¿dy dzieñ tygodnia, po prostu poustawiam sobie wszystko w pracy inaczej - tylko musia³abym wiedzieæ choæby dzieñ wczeœniej. Chcê zobaczyæ wasze buŸki
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 21, 2005 20:30:32 GMT 1
Tak Nattie, uznajê nas za "Gospodarki" tego Meetingu Napisz zatem, o której godzinie w czwartek mo¿esz byæ najwczeœniej?
|
|
|
Post by Nattie on Aug 21, 2005 22:09:17 GMT 1
Proponujê zatem godzinê trzeci¹, czyli piêtnast¹. Postaram siê barrrdzo... A jak siê poznamy? Mo¿e konkretniejsze miejsce?
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 22, 2005 8:00:22 GMT 1
ZATEM ZMIENIAMY TERMIN MEETINGU NA CZWARTEK, 25 SIERPNIA, GODZINA 15:00! Hmm... podejrzewam, ¿e wiêkszoœæ z nas przyjedzie poci¹giem, dlatego zaproponowa³am dworzec... wiem, ma³o "nawiedzone" miejsce, ale tam chyba ka¿dy trafi. Mo¿na jeszcze umówiæ siê na Rynku pod Neptunem, ale trzeba kawa³ek szukaæ drogi samemu, albo sie pytaæ obcych Chocia¿ wcale nie trudno tam trafiæ! Tak¿e moje drogie, macie wybór: albo nie ruszacie siê z dworca a ja bêdê Was zaczepiaæ, albo idziecie nieca³y kilometr prost¹ drog¹ na Rynek pod fontannê Neptuna... Chyba, ¿e macie inne propozycje? Myœlê, ¿e z rozpoznaniem Kai, Nattie czy Mistress nie bêdê mia³a problemu, ja w kazdym razie zwykle chodzê ubrana na czarno i zapewne ubiorê koszulkê Nightwisha Bêdzie fajnie
|
|
|
Post by Nattie on Aug 22, 2005 10:35:50 GMT 1
To znowu ja namieszam, albo i nie, ale przepraszam Was bardzo. Nie bêdê mog³a byc na spotkaniu, bo wyje¿d¿am na pogrzeb babci mojego mê¿a, to jest doœæ daleko, ponad 400 km. Dzisiaj rano zmar³a, ³ez nie bêdzie pewnie du¿o, bo umiera³a kilka miesiêcy le¿¹c w domu. Nikogo nie poznawa³a oprócz mojej teœciowej - swojej córki znaczy, mnie oczywiœcie te¿ nie. Na niektórych krzycza³a, ale nigdy na mnie, gdy pojawialiœmy siê z wizyt¹, nie wiem czemu, zawsze by³am wyca³owywana i t³umaczy³am, kim jestem Tak, ¿e muszê pojechaæ po¿egnaæ j¹ i podziêkowaæ, ¿e urodzi³a moj¹ wspania³¹ now¹ mamê, która wyda³a na œwiat mojego najkochañszego ma³¿onka. Offtopicowo siê zrobi³o, sorry, ale nie chcê, ¿eby ktoœ pomyœla³, ¿e siê nie chcê z Wami spotkaæ, bo bardzo chcê. Mo¿e nastêpnym razem. Teraz niestety jeszcze nie do koñca wiem kiedy jadê i kiedy wracam, wiêc nawet przesuwanie terminu nie pomo¿e, a spotkaæ siê trzeba. Dobrze mieæ garderobê chórzystek Pozdrawiam serdecznie i przepraszam jeszcze raz, ¿yczê upiornie udanego spotkania.
|
|
|
Post by Kaja on Aug 22, 2005 12:22:34 GMT 1
I ja także namieszam. Dzień nie ten i godzina nie ta. Niestety praca zaczęła się z kopyta i do tego ustaliłam, ze jesli bedę na 15 w Gliwicach to muszę już wyjechać o 17 aby dotrzeć do domu o jakiejś normalnej porze. Szczerze to wolałabym sobotę tylko mnie 3 września bo mam ślub ( nie mój). Prosze tylko aby spotkanie doszło jednak do skutku. Phan meeting to jej wspaniała rzecz!
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 22, 2005 19:02:01 GMT 1
Bardzo Ÿle. Po pierwsze: Nathalie, bardzo mi przykro z powodu mamy Twojej teœciowej... naprawdê... rozumiem wszystko. Wychodzi wiêc na to, ¿e w najbli¿szym czasie siê nie spotkamy... ale bêdzie jeszcze okazja!
Je¿eli wiêc nie jesteœmy uzale¿nione od godzin pracy Nattie... to
Po drugie: Kaju, czy urz¹dza Ciê wczeœniejsza pora w czwartek? Mo¿e po³udnie? Niestety na sobotê nie mo¿emy siê przenieœæ ze wzglêdu na Anio³ka.
A wiêc: czy mo¿emy siê umówiæ w 25? I która pora bêdzie najbardziej alternatywna? 12? 13?
|
|