Mistress of Night
Nowo Przybyły
Dobry Duszek Forum
"Wsio budiet prawilno, na etom postrojen mir."
|
Post by Mistress of Night on Aug 22, 2005 19:16:24 GMT 1
Prawdę mówiąc, o ile ktoś mi w tym domu odpowie, czy mogę w końcu jechać ( ), to lepsza byłaby właśnie wcześniejsza godzina, żebyśmy wróciły z Kają do domów trochę wcześniej... Tyle że teraz cały kłopot w tym, co na to reszta dziewczyn...
|
|
|
Post by Kaja on Aug 22, 2005 19:30:50 GMT 1
Teraz nawet widzę, ze czwartek mnie nie urządza. Co do godziny to lepiej aby spotkanie było w południe bo wtedy łatwiej mi wracać do domu. Jeżeli sobota nie pasuje to moze być piątek. Nie znam jeszcze swojego rozkładu zajęć, ale zaznaczyłam, że ten dzień muszę mieć wolny ze względu na studia. Zatem może w jakiś piątek.
|
|
|
Post by Aniolek on Aug 22, 2005 21:27:00 GMT 1
Dobrze więc coś mi się zdaje, że z braku czasu w ten piątek się nie spotkamy. Zostaje nam ustalenie jakiegoś innego dnia. Jeśli ma to być do końca wakacji to zostaje nam 30 i 31 sierpnia. Większość z nas ma wtedy jeszcze wakacje, więc tylko Natti i Kaja musiałyby wybrać najlepszą dla siebie porę. Jeśli chodzi o mnie to wrzesień też nie sprawia mi kłopotów, ale to tylko mnie. Jeśli spotkanie przeniesie się na wrzesień to wtedy proponowałabym sobote za dwa tygodnie, czyli 10 września. Przemyślcie to dokładnie: - po pierwsze ile w końcu osób przyjdzie - po drugie czy jest sens spotykać się chyba teraz by wyszło że we dwie, jeśli tyle osób powiedziało, że przyjadą, ale z wyżej wymienionych przyczyn nie mogą Więc ja jestem za przeniesieniem.
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Aug 23, 2005 13:03:45 GMT 1
W tym tygodniu pasowa³aby mi praktycznie ka¿da pora, ale skoro tyle osób nie mog³oby byæ to chyba rzeczywiœcie lepiej przesun¹æ termin spotkania. W koñcu im wiêcej nas bêdzie, tym lepiej. :-)
|
|
|
Post by Kaja on Aug 23, 2005 14:00:45 GMT 1
10 brzmi dla mnie obiecująco. Jeśli nic się nie zmieni to mogę przyjechać. Sprawdzałam, że pociąg z Krakowa jest ok 9. Czyli spotkanie mogłoby być po 11 a powrót niestety już o 15. Takie godziny odpowiadają tym z okolic Krakowa.
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 23, 2005 16:43:53 GMT 1
Hmm... dziesi¹ty, powiadasz? Jest to sobota. Có¿, nie robiê tak dalekosiê¿nych planów, ale na dzieñ dzisiejszy nie mam nic przeciwko. Postaram siê zarezerwawaæ ca³y dzieñ. A Wy? Pasuje Wam ta data?
|
|
|
Post by Aniolek on Aug 24, 2005 14:19:57 GMT 1
Więc pozostało chyba tylko ogłosić, że phan meeting z 26 został anulowany i przesunięty na bliżej nie określony jeszcze termin . Więc teraz szybciutko ustalamy następny termin
|
|
|
Post by Nattie on Aug 25, 2005 8:34:05 GMT 1
Nooo nieee... ³adnie, to ja pêdzê jak nie przymierzaj¹c, tfu, Raoul, a tutaj... buuu... Dla mnie im póŸniej tym gorzej. Wyje¿d¿am prawdopodobnie od 6tego do 16tego, wczeœniej bêdê zawalona robot¹ przedwyjazdow¹, potem bêdê wolniejsza dopiero po 22gim wrzeœnia. Wiecie co, w³aœciwie to wszystko jedno kiedy, i tak nie mam czasu. Ale przyjdê pewnie Moja propozycja: panie adminy ustalaj¹ termin w oparciu o dane zawarte w powy¿szych postach, a reszta przyje¿d¿a b¹dŸ szlocha w poduszkê. Okrutne, ale ja ju¿ kilka razy coœ organizowa³am i czasem siê inaczej nie da, niestety. Szkoda, ¿e dziœ nie.... Kurcze, a mo¿e w poniedzia³ek w po³udnie??? Szefowa wyje¿d¿a, m¹¿ w pracy, hehehe... ;D
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Aug 25, 2005 10:43:00 GMT 1
Ojojoj, a mi pasuje ca³y przysz³y tydzieñ z wyj¹tkiem poniedzia³ku. Bêd¹c (nie)szczêœliw¹ posiadaczk¹ aparatu ortodontycznego jestem umówiona u ortodontki. Co do pocz¹tku wrzeœnia to mam jechaæ na tydzieñ na wycieczkê klasow¹ i znaj¹c moje szczêœcie....... albo nic nie mówiê, obieca³am sobie, ¿e bêdê optymistk¹ . Mimo wszystko . Tak wiêc najlepiej dla mnie by³oby szybko ustaliæ termin, ¿ebym w razie czego mog³a przesun¹æ to i owo....
|
|
|
Post by Aniolek on Aug 25, 2005 15:56:02 GMT 1
Więc moja propozycja jest taka, niech każdy wypisze dni i godziny w jakie najbardziej mu odpowiada spotkanie. A my z Miss postaramy się ustalić termin odpowiadający największej liczbie osób, niestety w ten sposób będzie trzeba dojść do porozumienia. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to zbyt późno, no bo wiecie później szkoła się rozkręci a i pogoda może być coraz gorsza.
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Aug 25, 2005 19:25:16 GMT 1
Je¿eli chodzi o przysz³y tydzieñ: - wtorek i œroda od rana do 18 - czwartek raczej nie (rozpoczêcie roku i te sprawy) - pi¹tek od 15 do 19 - w sobotê lub w niedzielê moja siostra robi urodziny (jeszcze nie wiadomo kiedy)
A w póŸniejszym terminie pasuj¹ mi g³ównie soboty w godzinach 10-19
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Aug 26, 2005 11:13:24 GMT 1
Poniedzia³ek, 29 sierpnia: do godz 14. Œroda, 31 sierpnia: od godz 14. Czwartek 1 wrzeœnia... wiadomo... te¿ tak od 13. Sobota, Niedziela, 3 i 4 wrzeœnia -poœwiêcam ca³e. A potem mamy rok szkolny, tak¿e w dzieñ powszedni pewnie dopiero od 16, chocia¿ nie znam jeszcze podzia³u godzin. W Soboty i Niedziele mogê stawiæ siê o ka¿dej porze. Weso³o... mia³yœmy ca³e wakacje, a spotkamy siê pewnie w roku szkolnym
|
|
Mistress of Night
Nowo Przybyły
Dobry Duszek Forum
"Wsio budiet prawilno, na etom postrojen mir."
|
Post by Mistress of Night on Aug 29, 2005 17:07:17 GMT 1
No więc... Ja w najbliższą sobotę nie mogę, muszę jechać po książki i inne bzdury, ale w następne soboty powinno być ok. Niedziele raczej mi nie pasują, popołudnia piątkowe też nie bardzo (będziemy często wtedy chodzić do teatru ;D ), ale to jest dość zależne...
|
|
|
Post by Gato Nephist on Sept 6, 2005 14:35:52 GMT 1
Jakby co, to ja mogę w dowolną sobotę poza 10 września.
|
|
|
Post by Nattie on Sept 16, 2005 18:58:40 GMT 1
to widzê, ¿e idea chyba leg³a pod naporem szarej codziennoœci..... chlip...
|
|