|
Post by Pani Pu³kownikowa Shamira on Sept 16, 2005 21:06:56 GMT 1
Ok ludzie. Bez przerwy mnie wszystko omija. Co powiecie na 1 PaŸdziernik, Radom, pod Teatrem im. Jana Kochanowskiego - ka¿dy wam powie gdzie to jest, to w centrum - godzina do negocjacji. Da ktoœ radê??
|
|
|
Post by Nattie on Sept 17, 2005 16:25:18 GMT 1
Tiaa, to tym razem mnie ominie. Za to nie ominie mnie seria imprez. Rodzinnych. Niestety, muszê je sama zorganizowaæ, hehe.
|
|
|
Post by Kaja on Sept 29, 2005 12:10:49 GMT 1
Ten pomysł już od jakiegoś czasu chodził mi po głowie. Pomyślałam żeby phan meeting należy zorganizować w warukach ku temu sprzyjającyc. Oczywiście najodpowiedniejszym miejscem byłyby podziemia opery Garnier, jednak z przyczyn znanych wszystkim jest to na razie nie możliwe. Proponuje zatem spotkanie w innych podziemiach. W moim mieście jest taka możliwość i to całonocnego pobytu (zjazd o 19 wyjad o 8.30) w podziemiach dawnej kopalni soli. Koszt takiej imprezy kosztuje zimą 39zł, latem 49 zł młodzież szkolna płaci 10 zł taniej. Można sobie zafundować dodatkowe udogodnienia: pościel, śniadanie i kolacje, ale bez tego można się obejdzie. Więcej informacji o tym miejscu szukajcie tutaj www.kopalniasoli.pl/To jest dalekosiężna poropozycja, bo na razie większość z was nie ma wolnego czasu, ale lepiej zacząć planowcać coś wcześniej. Czekam na opinie.
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Oct 15, 2005 11:53:54 GMT 1
Kochani, podczas wczorajszego czata zrodził się pomysł, zorganizowania sobie meetingu w Warszawie i wpólne wybranie się do Teatru Roma na "Taniec Wampirów". Jako że musical jest wystawiany tylko do końca grudnia, mamy do wyboru listopad i grudzień, gdyż na październik z całą pewnością nie dostaniemy biletów. Co wy na to?
|
|
|
Post by Nuindaeiel on Oct 15, 2005 12:03:42 GMT 1
No ja od razu mogê powiedzieæ, ¿e nie przyjadê... w stolicy najprêdzej siê pojawiê w ferie zimowe, tj. koniec stycznia 2006. W tej chwili pakujê w fundusze, ale efekty s¹ marne - na bie¿¹co zbieram kasê na wyjazd do Lwowa (to ju¿ za 3 tygodnie!), tak¿e o Warszawie mogê zapomnieæ :/
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
|
Post by Fanti on Oct 15, 2005 16:25:34 GMT 1
oj, to szkoda, że nie bedzie Cię z nami ale z drugiej strony to zrozumiałe, taki wyjazd napewno będzie trochę kosztował, a skoro juz jesteś w coś zaangażowana finansowo... a swoją drogą wycieczka do Lwowa... fiu fiuu, fajnie ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 15, 2005 16:34:47 GMT 1
Szkoda, Nuin, ¿e Ciê nie bêdzie JA OCZYWIŒCIE ¯E JESTEM ZA TYM, ¯EBY SIÊ WYBRAÆ NA WAMPIRY!!! ;D Dziewczyny, co byœcie powiedzia³y (wstêpnie) na sobotê 12 listopada, spektakl ten o 15.00? Oczywiœcie jest jeszcze opcja, ¿e spotykamy siê wczeœniej ¿eby po prostu jeszcze pogadaæ Ew. mo¿e ta wczeœniejsza sobota. (PóŸniej niestety bêdzie cienko - próbna matura...) Bo obawiam siê, ¿e je¿eli chcemy siê tam wybraæ wiêksz¹ grup¹ to trzeba bêdzie zarezerwowaæ bilety. Hmm... nie boicie siê przystawek, prawda?
|
|
|
Post by Nattie on Oct 15, 2005 16:46:53 GMT 1
Nuindaeiel, oj, szkoda... Dla mnie te¿ wypad do Warszawy nie bêdzie tani, ale z chêci¹ bym trochê zacisnê³a pasa. A i "Wampiry zobaczyæ to niez³a okazja! 12 listopada, Sobota, 15? Pasuje, i te¿ jestem za tym, ¿eby siê wczeœniej umówiæ na plotki Najwy¿ej wyjadê o 5.20, jest taki poci¹g... I z powrotem tez chyba na coœ do domu zd¹¿ê. Oki, to Fanti i Bazylia jako komitet organizacyjny W³aœnie ustalamy to i owo na gg...
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 15, 2005 17:30:26 GMT 1
Jako komitet organizacyjny? O nie, nie dam siê wkrêciæ =] W ka¿dym razie ekipê siedleck¹ próbujê zorganizowaæ, jeœli wszystko wypali bêdzie nas czworo. To teraz zbieramy jeszcze propozycje, GDZIE siê na te plotki umówimy. Pozdrawiam i 3majcie kciuki w poniedzia³ek Lecê do matmy... P.S. WiedŸmy, wysy³aæ mi same-wiecie-co! =]
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
|
Post by Fanti on Oct 15, 2005 17:51:53 GMT 1
Mi też termin pasuje idealnie; na wcześniejsze plotki umawiamy się obowiązkowo! Jak to, być w Warszawie w jedym dniu i się nie spotkać gdzieś, aby porozmawiać? O nie! ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 15, 2005 20:56:38 GMT 1
Dobra, ja za³atwi³am co mog³am na razie za³atwiæ, to znaczy Helen i Kwizar musz¹ pogadaæ z rodzicami. Ale mam nadziejê ¿e pojad¹. Reszty mam nadziejê dowiem siê do œrody, bêdê ich gnêbiæ tak d³ugo a¿ siê zdecyduj¹ =] Wszystkie niusy przeka¿ê przez Fanti.
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
|
Post by Fanti on Oct 20, 2005 19:33:33 GMT 1
okej, Kochaaani, musimy jakoś sobie to wszystko poukładać; Kto jest chętny na planowany meeting? --> JA wybieram się z całą pewnością, prawdopodobnie pojadą ze mną dwie koleżanki, ale to nie jest do końca pewne. --> Nattie wiem, że wybiera się z mężem. --> Bazylek... Bazylek? Wyjaśniło się coś u Ciebie? No a co z resztą? Fajnie by było się zobaczyć z Wami wszystkimiiii, aach... [buja w obłokach] No to jak? Kaju? Sham? Aniołku? Heloooooł, wszyscy użytkownicy, mówię do Was! ;D
~*~*~*~*~*~*~*~ Jutro dzwonię do Romy, wstępnie zorientować się, czy W OGÓLE są jeszcze bilety na "Taniec..." na wybrany przez nas seans; jeżeli będą, to trzeba będzie ustalić liczbę osób i wtedy je zarezerwujemy;
|
|
|
Post by Aniolek on Oct 20, 2005 20:37:01 GMT 1
Ja niestety odpadam w przedbiegach brak funduszy na spektakl i do tego jeszcze na dojazd
|
|
|
Post by Nattie on Oct 20, 2005 20:55:49 GMT 1
Ojejku, szkoda.... Transport mamy ca³kiem przyzwoity do stolicy. Przyznam siê, ¿e ma³¿onek jeszcze nie do koñca zna kalkulacje i kosztorysy. Ale to ju¿ mój problem A Bazylia, Kaja, pani Tavington? Kto jeszcze?? Policzyæ siê, ludzie!
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Oct 20, 2005 21:11:38 GMT 1
Hm... Termin nie jest zły, ale u mnie różne rzeczy lubią wypadać nagle, więc wszystko może się zmienić. Mam pociąg po 6.00 rano. Jeszcze nie sprawdzałam, jak z powrotem. Trochę się boję wracać sama w nocy U mnie finanse to raczej nie problem, ale nie rozmawiałam jeszcze o tym spotkaniu z moim narzeczonym. Do Romy oczywiście chętnie się wybiorę Nie mówię nie, ale też nie deklaruję się na razie na tak. Muszę to przemyśleć...
|
|