|
Post by Kaja on Jun 27, 2006 15:17:19 GMT 1
Mogę jeszcze dodać, że przed twoim spotkaniem było krótkie leżakowanie na ławce na plantach. Potem wypatrywaliśmy Arien, która bez problemu poznałyśmy (phanki mają coś w oczach) a potem odebraliśmy Miss z dworca i ruszyliśmy na książki. Co do mojego zwampirzenia to przypieczętuje faktem, że na końcu zakupiłam na straganie polskie wydanie Drakuli Stokera i już jestem po lekturze. Następne spotkanie pewnie na Śląsku i kto nie załapał się na to, to może wtedy się spotkamy
|
|
|
Post by Gato Nephist on Jul 5, 2006 18:29:28 GMT 1
Ech, i znowu tyle mnie ominęło. Pech jakiś chyba. No, ale skoro następne spotkanie będzie prawdopodobnie na Śląsku, to chyba będę miała jakieś szanse na dotarcie XD Przedstawiono Arien historię fandomu upiorowego. O tym które forum jest jakie i dlaczego. Hm, to swoją drogą mnie samą ciekawi - teoretycznie jestem w fandomie od dawna, ale na forach bywam trochę nieregularnie i może dlatego niezbyt się orientuję w tym "które forum jest jakie i dlaczego" >_>
|
|
|
Post by Kaja on Jul 6, 2006 18:17:25 GMT 1
Gato to bardzo długa i skąplikowana historia i nie wiem czy całą ktoś mógłby ją opowiedzieć. Pomysł pisania ff o perypetiach fandomu umarł w zarodku ale może tak w kilku punktach tyle ile było forum
Historia pewnego fandomu
1. Pierwsze forum założone przez pewną Lady. Do niego dołączyłam i pamiętam że było najpierw czarne a potem czerwone.
2. Drugie chwilowe zwiazane z przeprowadzką na ponoć lepszy serwer nie powiodło się bo nie wytrzymał nawału wiadomości.
3, Powrót na stare śmieci z małymi zmianami. I tak dotrwaliśmy do ubiegłorocznych wakacji i wtedy to nagle ktoś ( większości wiadomo że Erik) skasował to forum a Lady wyjechała do Paryża.
4. Tymczasowe forum Nuin mające działać do powrotu Lady. Miało bardzo długi i trudny adres i wywołało torochę spięć pomiędzy phanami ale dosżło do porozumienia.
5. Nowe forum Lady na wzór tego pierwszego. Wszyscy zabrali się do jego odnawiania a ja wtedy wyjechałam zatem nie wiem co się do końca stało i tylko z relacji Nattie wiem że zostało ono szybko skasowane.
6. Forum Aniołka i Mistress czyli nasze Kingdom of the Phantom na którym własnie jesteśmy i na szczęście bez Lady. Jednak to nie koniec historii.
7. Kolejne forum Lady już bez nas a z zupełnie innymi osobami. W tym czasie powstało jakoś nowe forum Angel of music chociaz okolicznosci powstania do końca nie znam zatem to będzie nr 8. Oczywiście forum Lady znowu zostało skasowane z niewiadomych a może wiadomych przyczyn.
9. Forum Learn to be Lonley załozone przez phanki z forum nr 7 także już bez Lady.
10. Forum Music of the night. Niestety nie bardzo wiem jakie były okoliczności jego założenia.
Podsumowując: Z 10 upiornych forum obecnie działają 4 razem z naszym a wszystko wydarzyło się w przeciągu 1,5 roku. Nawet nasz patron miałby problemy z ogarnięciem tego.
Koniec
|
|
|
Post by Gato Nephist on Jul 7, 2006 14:51:19 GMT 1
...już rozumiem, czemu nigdy nie udało mi się w tym połapać.
|
|
|
Post by Nattie on Jul 10, 2006 19:59:48 GMT 1
Oj, Kaju, jak¿e podziwiam Ciê za zdolnoœæ skrótowego przedstawienia historii bez zbêdnych emocji Ja na ten temat ju¿ siê lepiej nie bêdê odzywaæ. Cieszmy siê, nied³ugo bêdzie nasza rocznica i nikt nam nie bêdzie nic kasowa³, hurra! ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 10, 2006 21:06:44 GMT 1
Ej, to mo¿e coœ skasujemy z okazji rocznicy, co? ;D Dobra, ¿artowa³am
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jul 11, 2006 21:34:01 GMT 1
Bazyl ty jak coœ powiesz czasami to nie wiadomo co robiæ... :]
Dobra taka krótka historia forum. Przy okazji sam siê dowiedzia³em co i jak dok³adnie.
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 11, 2006 21:40:23 GMT 1
Bazyl ty jak coœ powiesz czasami to nie wiadomo co robiæ... :] Nic nie robiæ. Przeczekaæ
|
|
|
Post by Kaja on Jul 12, 2006 6:47:51 GMT 1
Robi się mały offtopic. Emocji jakie temu towarzyszyły nie będę opisywać bo po co. Było jak było a teraz jest dużo lepiej i to się liczy. Bazyla ja nic nie kasuje no chyba że objawy złego humoru. Kończmy już temat forum aj jesli ktoś chce się jeszcze ybowiedzieć to możemy założyć nowy temat, ale czy jest sens??
|
|
|
Post by Kaja Bazylia on Jul 24, 2006 9:04:55 GMT 1
Pozdrowienia z mini zlotu. Bawimy siê œwietnie i oczywiœcie ¿eby by³o bardziej wampirycznie konsumujemy szasz³yki ( na szczêœcie uniknê³y spalenia) i groszek ptysiowy. Oto wspomnienia z wczorajszej kolacji
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jul 25, 2006 21:44:46 GMT 1
Ja nie wiem jak mog³yœcie nie spaliæ szasz³yków.
|
|
|
Post by Nattie on Jul 26, 2006 17:37:27 GMT 1
Ja nie wiem jak mog³yœcie nie spaliæ szasz³yków. Ja te¿ nie rozumiem... Buu, jakbym chcia³a tam byæ, a nie cherlaæ w domu. Szasz³yczki wygl¹daj¹ pysznie, a do tego ten zaj¹czek spod talerza... ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 26, 2006 22:35:03 GMT 1
Szkoda Natt ¿e Ciê nie by³o... Ale to nastêpnym razem ju¿ bêdziesz Szasz³yczki nie spalone bo to moja mama robi³a a nie my. Ale za to jad³yœmy groszek ptysiowy, Danio, a Kaja dodatkowo pi³a colê ze s³ynnej ¿ó³tej doniczki, a w ogóle to Natt ³adnie to tak czytaæ i nie skomentowaæ ani nawet siê nie ujawniæ? I by³a maskaradowo-wampirza sesja zdjêciowa, i zachwyca³yœmy siê tym ¿e w Gnij¹cej Pannie M³odej jest jakiœ Alfred ;D P.S. Pomidory hit sezonu. To przebi³o nawet szasz³yki.
|
|
|
Post by Kaja on Jul 27, 2006 14:16:56 GMT 1
Pomidorki są nie do przebicia. Ogólnie to żal było wracać i rozstawać się z mafia buuu... a wrażeń jest tyle że bym mogła tu zacząć nowy temat. Zostało mi jednak przydzielone napisanie sprawozdania. Postaram sie wkrótce to zrobić. PS Bazylia zapomniałaś jeszcze o małych płateczkach
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 27, 2006 15:48:55 GMT 1
Wybacz Kaju... No tak, by³y jeszcze "takie ma³e" p³atki kakaowe z czekolad¹ ;D i z mlekiem rzecz jasna.
|
|