Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jul 27, 2006 19:54:24 GMT 1
Tak, mini phan-meeting zakoñczony. By³o piêknie, ale siê zmy³o. Mamy nadziejê powtórzyæ kiedyœ, mo¿e w wiêkszym gronie
|
|
|
Post by Bazylia on Jul 27, 2006 22:04:59 GMT 1
Gronie... <skojarzenia> Och nie, lepiej bez Grona, tylko sami swoi
|
|
|
Post by Nattie on Sept 8, 2006 17:32:08 GMT 1
Hop hop, ogłaszam i zapraszam na phanmeeting, który planowany jest na przyszłą sobotę 16.09.2006. Godzina jeszcze nie ustalona, ale możemy od rana zacząć. W rozkładzie jest przede wszystkim oglądanie filmu - serialu "The Phantom of the Opera" z 1990 roku. Zapewne będziemy się od razu nad nim znęcać... [wredne wiedźmy] W tym wszystkim ma nas wspierać coś dobrego, na przykład serniczek Kto chętny?
|
|
|
Post by Vesper on Sept 8, 2006 18:26:45 GMT 1
ja! ;D jeœli mo¿na, to bardzo chêtnie
|
|
|
Post by Kaja on Sept 8, 2006 22:27:43 GMT 1
Oczywiście przybędę całą sobą i może przywiozę coś słodkiego
|
|
|
Post by Aniolek on Sept 10, 2006 18:17:34 GMT 1
Ja z Mariuszem się piszemy Jeszcze tylko nie wiemy od której i do której Miło byłoby się też dowiedzie jakie zapasy mamy z sobą wziąśc Chętnie też poznamy kropeczke chociaż przypuszczam, że teraz jest już ciut większych rozmiarów No to czekajcie na nas wypatrując czerwonego i włoskiego prawie ferrari to znaczy ognistego
|
|
|
Post by Nattie on Sept 10, 2006 20:15:02 GMT 1
Oj, jak fajnie! Vesper, jak Ty na poważnie, to tylko daj znać kiedy przyjedziesz do Gliwic, zorganizuje się odbiór z dworca Aniołku, ognistego wypatrzę na pewno, a na razie to czekam na wiadomość o godzinie. Co do "wspomagania" to się zastanowimy.... Jakieś propozycje?? Ha, kropeczka już całkiem spora, ze 20 centów już pewnie ma i czasem kopsa mamę ;D
|
|
|
Post by Vesper on Sept 10, 2006 20:35:17 GMT 1
ja zawsze na powa¿nie ale nie wiem czy dam radê za³atwiæ sobie przejazd, do Gliwic jednak kawa³ek drogi ile w³aœciwie czasu trwa dojazd z Warszawy? i czy to spotkanie bêdzie rano czy raczej po po³udniu?
|
|
|
Post by Nattie on Sept 10, 2006 20:54:50 GMT 1
Ha, no to by było fajnie - pomieścimy się na pewno, dom duży. Z Warszawy jedzie się coś 3-4 godziny ekspresem albo IC, jest ich kilka dziennie, ale w soboty mniej. Planujemy chyba raczej po południu, nie? Co do godziny to Aniołek i Lady Valjean są wyznacznikami ze względu na takie czy inne warunki dojazdu itp. Kaja ściągnie pewnie wcześniej Aha, jakby co, to jest gdzie się przespać!
|
|
|
Post by Vesper on Sept 10, 2006 21:04:41 GMT 1
hm, obawiam siê ¿e rodzinka mnie tak ³atwo z domu nie wypuœci na tak¹ wyprawê :/ zw³aszcza z nocowaniem (zreszt¹ ca³¹ niedzielê muszê i tak poœwiêciæ na pakowanie siê przed wyjazdem do Rzymu... ) a niby ju¿ jestem pe³noletnia i sama mogê o sobie decydowaæ... eh, jeszcze siê zobaczy poogl¹dam sobie rozk³ad jazdy, ponegocjujê z rodzink¹ i dam znaæ jakby co ¿al straciæ tak¹ okazjê, a jak dot¹d na ¿adnym phanmeetingu nie mia³am okazji siê pojawiæ...
|
|
|
Post by Aniolek on Sept 10, 2006 21:27:00 GMT 1
He he he Vesper rozumiem Cie bardzo dobrze, mam 20 lat na karku a rodzice (patrz zwłaszcza mama) ciągle mają jakieś ale do mojego nocowania poza domem stąd wynika właśnie moja niewiadoma co do godziny wyjazdu A tak ogólnie to u Nat bedziemy gdzies okolo 16.30-17.00 a moze jesli nam sie uda to 16.00-16.30
|
|
|
Post by Vesper on Sept 10, 2006 21:52:36 GMT 1
oj, jak tak patrzê na rozk³ady jazdy poci¹gów, to wydaje mi siê ¿e niestety mnie na tym spotkaniu nie bêdzie, nawet jak mi siê uda przekonaæ rodzinkê nie znacie kogoœ z Warszawy kto by mnie móg³ podwieŸæ? ;D
|
|
|
Post by PrzeBoski on Sept 10, 2006 21:56:32 GMT 1
dobry wiecer ojj dluuugo mnie tu nie bylo tak dlugo ze musialem prosic jedna z administratorek ( :*) o zresetowanie hasla Tak jak Aniolek napisala bedziemy i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po naszej mysli Swoja droga jestem ciekaw czy w tym serialu beda jakies "flaszki" do liczenia ? dobranoc, trzeba isc spac bo inaczej moge za nieposluszenstwo oberwac czyms ciezkim a Aniolek ma ciezka reke
|
|
|
Post by Kaja on Sept 11, 2006 6:12:44 GMT 1
Czyli znowu szykuje się wyśmienita imprezka. Ja już sie nie mogę doczekać i to z kilku powodów. Ja w Gliwicach pojawię się jak zwykle o 16.22.
A co do liczenia czegoś to na pewno coś sie znaje. ;D
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Sept 11, 2006 18:57:06 GMT 1
No to ja z uwagi na to, ¿e mieszkam bliziutko, mam czas,a przede wszystkim chcê Was WRESZCIE poznaæ, bardzo chcia³abym siê na tym phan-meetingu pojawiæ Tak wiêc je¿eli nie bêdê przeszkadzaæ przyjadê na pewno! ;D
|
|