|
Post by Nattie on Sept 11, 2006 21:23:13 GMT 1
O rany, to sę spotkanie robi, proszę proszę!!! Przeszkadzać nie będziesz raczej, chyba że się wiercisz za bardzo. Jak na razie wychodzi mi, że się pomieścimy. Najwyżej siedzenie na poduchach na podłodze będzie. Superrr! PhAnnie, odezwij się na gg to dogadamy dojazd. Ale ale... Czy ty nie jesteś z Rudy? Albo po drodze? [rzut oka w stronę właściciela ognistego...] No bo Aniołki to już wiedzą jak trafić, nie? Vesper, nie martw się, my się za to do Warszawy wybieramy. 7 października, sobota, całą mafią. No niestety, to nie tak blisko, jakby się chciało...
|
|
|
Post by PrzeBoski on Sept 12, 2006 18:54:02 GMT 1
Nat jak tak na mnie zerkasz to sie rumienie Boskie Aniolki wiedza jak trafic i oczywiscie jesli pojdzie wszsytko zgodnie z planami to mozna sie ugadac ze mna badz Aniolkiem jesli chodzi o transport (moj nr gg:2915713,tak na wszelki wypadek). wszystko jest jednak uzaleznione od czynnikow wyzszych tak wiec PhAnnie jesli jestes z Rudy to nie ma problemu...zreszta ze mna jak z dzieckiem...
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Sept 12, 2006 21:28:39 GMT 1
Ojej, ale mam szczêœcie ;D No wiêc tak, jestem z Rudy! Je¿eli naprawdê moglibyœcie mnie podwieŸæ to by³abym niezmiernie wdziêczna . Bo niestety zwykle mam spore problemy z trafieniem gdzieœ nawet je¿eli by³am tam ju¿ kilkakrotnie, wiêc samej trafiæ do Natt by³oby mi dosyæ ciê¿ko. To odezwê siê jeszcze do Was na gg I z góry dziêkujê
|
|
|
Post by Aniolek on Sept 12, 2006 21:30:55 GMT 1
Phannie to odezwij sie teraz do mnie jestem na gg 5414330
|
|
|
Post by PrzeBoski on Sept 13, 2006 19:36:05 GMT 1
Nat, jednak wszystko sie udalo i ja z Aniolkiem bedziemy na all night z wami (no moze nie na cala ale co tam... ), tak wiec glowny problem jest rozwiazany Phannie jesli mozesz to skontaktuj sie ze mna (nie gryze:P ) lub z Aniolkiem bo czas leci a jakos umowic by sie trzeba bylo
|
|
PhAnnie
Odwiedzający Operę
|
Post by PhAnnie on Sept 14, 2006 18:36:43 GMT 1
PrzeBoski a sk¹d ja mam wiedzieæ, ¿e ty nie gryziesz, skoro jesteœ cz³onkiem forum o wiadomej tematyce? A tak serio to napisa³am ju¿ do Ciebie na gg, ale albo mi znowu mi nie dochodz¹ wiadomoœci do osób, które nie maj¹ mnie na liœcie, albo pisa³am do kogoœ innego A tak wogóle to mi siê wszystko tak cudownie nie u³o¿y³o, wiêc niestety bêdê musia³a wczeœnie wyjœæ
|
|
|
Post by Vesper on Sept 14, 2006 18:49:00 GMT 1
|
|
|
Post by Nattie on Sept 14, 2006 20:04:17 GMT 1
Vesper, jak przegapisz ten w Warszawie to dopiero będzie wstyd... No ale Italia jest warta odwiedzin, z tego co wiem Właśnie dogadujemy szczegóły na gg. Ale będzie fajnie!
|
|
|
Post by Vesper on Sept 14, 2006 20:21:44 GMT 1
a ten w Warszawie to jak i gdzie bêdzie zorganizowany?
|
|
|
Post by Kaja on Sept 18, 2006 7:24:46 GMT 1
Phanmeeting udał się w 100% Jednak wspólne oglądanie upiornych filmów jest nie do opisania. No i jeszcze ten klimat podziemi u Natt. Co do warszawskiego spotkania to widac, że na razie zostało ono mocno zachwiane. Ech...szkoda, szkoda.
PS Kto teraz pisze sprawozdanie?
|
|
|
Post by Bazylia on Sept 18, 2006 7:47:46 GMT 1
Ale bêdziecie mimo wszystko w Wawie czy nie? Hm? (Wampiry pierwsza obsada?...)
|
|
|
Post by Nattie on Sept 18, 2006 19:20:44 GMT 1
No ja nie wiem, czy dam radę... Chciałabym jeszcze raz na Wampiry ale się tak różnie porobiło, ech. Jak na razie to ja w poniedziałek 9tego o 3.30 wyjeżdżam, więc to by był niezły maraton...
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Sept 23, 2006 20:59:35 GMT 1
Hej, hej! Ledwo się ostatni zjazd skończył a mi się już następny widzi. Mam następującego pomysła. Co wy na to zeby odwiedzić Operę? Może nie damy rade od razu do tej Paryskiej, ale co powiecie na Karków? Moja propozycja brzmi: Kraków 05 11 2006 o 18:30 jest Faust. ( Strasznie mam smaka na fausta po tej ostaniej filmwej arii). Bilety nawet nie tak koszmarnie drogie, ale trzeba by szybko rezerwować i wykupic najpóźniej 10 dni przed spektaklem. A przed wyjściem można by na mały specer po Karkowie i kawę. Co wy na to? Szczegóły www.opera.krakow.pl/kalendarz.php?rok=2006&mies=11&wersja=pl tutaj. Co wy na to? PS. Kaja mi przypomniała, ze trzeba dodać ze jest w naszej krajowej operze Garnier czyli teatrze Słowackiego . (-:
|
|
|
Post by Nattie on Sept 24, 2006 18:58:51 GMT 1
No na "Fausta" u Słowackiego to ja się zapisuję wszystkimi kończynami, Groszka też oczywiście {o, kopie właśnie, to chyba się cieszy na taki pomysł...?} Z tego co wyczytałam, to bilety można rezerwować 4 tygodnie przed przedstawieniem, to mamy jeszcze chwilkę czasu na myślenie, ale pomysł przedni!!!
|
|
|
Post by Kaja on Sept 25, 2006 9:13:21 GMT 1
Ja oczywiście też sie zapisuję, bo wciąż chodzi za mną ta aria z Fausta a zobaczenie jej na żywo i to jeszcze w sceneri teatru Słowackiego to jest coś. Co do biletów to jednak musze uprzedzuić że lepiej wcześniej zarezerwować, z tego co mi wiadomo szybko rozchodzą się dobre miejsca i raz już sie przejechałam kiedy rezerwowałam póżno blilety na inny spektakl krakowskiego teatru. Pani oznajmiła, że takie rzeczy robi sie dużo wcześniej. Zatem mam nadzieję że nam sie to uda.
|
|