|
Post by Kaja on Oct 9, 2006 18:53:34 GMT 1
Wszystko załatwione zatem ogłaszam kolejny phanmeeting:
Miejsce: Kraków (tj Stare Misto i teatr Słowackiego)
Czas:5.11.2006
Tematyka:Oczywiście "Faust" szczególnie po ostatniej projekcji upiornej na phanmeetingu.
Loża nr 12 ( 5 niestety nie udało się dostać)
Osoby: phanki Nattie, Lady Valjean i ja i sympatycy Aga, małżonek Nattie i jej mama.
I oczywiście piękne okoliczności teatru Słowackiego.
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Nov 10, 2006 16:29:39 GMT 1
Z ostaniego phanmeetengu Kaja napsiała bardzo fajną recenzję Fausta. Paskudny Kot troche jej w tym przeszkadzał zresztą. Całość można przeczytac w dziale muzyka. Kto nie był niech żałuje, a najlepiej szybko nadrobi zaległości. Mry.
|
|
|
Post by Nattie on Nov 11, 2006 11:26:07 GMT 1
Oj, tak tak, niech ¿a³uje, bo "Faust" to by³o wydarzenie warte takiej wyprawy! Fotek kilka na moim photobuckecie, jak ktoœ nie ma adresu i has³a, a chcia³by mieæ, to niech daje znaæ Oj, piêknie by³o... [przenosi siê do odpowiedniego tematu]
|
|
ladyvaljean
Gość Opery
Samozwańczy Naczelny Kot Forum
|
Post by ladyvaljean on Jan 1, 2007 23:04:10 GMT 1
Wiecie co. Ja nic nie mówię, ale pod choinkę dostałam dvd Fausta. Jest pretekst żeby obejrzeć razem. Co prawda bardziej jest do słuchania niz ogladania, ale każdy powód jest dobry. Poza tym coś słyszłam, że będzie w lochach serwowany serniczek jeszcze przed Tym Wielkim Dniem w Styczniu Kiedy Nas Będzie Więcej. Zapodaj więc Natti jakiś termin i mam nadziję, że się jescze uda. A za Kopię Mistrza jeszcze raz przepraszam.
|
|
|
Post by Kaja on Jan 2, 2007 11:32:17 GMT 1
Ja sie pisze choć jak wiecie tylko w weekendy.
|
|
|
Post by Kaja on May 28, 2007 20:42:41 GMT 1
Trochę zrobiło sie pusto w tym temacie choć nie znaczy to że sie nie spotykamy. Czas powrócić do tradycji ogłaszania.
Zatem 16 czerwca spotkanie na "Annie Kareninie" w Gliwickim Teatrze Muzycznym o godzinie 18.
Mamy już bilety tzn ja, Nattie, która była pomysłodawczynią i Lady V ale chyba jeszcze ktos mógłby sie dołączyć.
Ktoś ma ochotę?
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on May 28, 2007 22:59:43 GMT 1
Ja (jak zwykle) mam Bardzo Ważny Powód, żeby się z Wami nie spotkać i nie poznać Was osobiście (nad czym szczerze ubolewam)- tym razem 16 czerwca (SIC!) mam w Jeleniej Górze przymiarkę sukni ślubnej. A w ogóle to do połowy czerwca muszę napisać pracę magisterską i obronić się na początku lipca. Upiornie pracowita ta wiosna Serdecznie Was pozdrawiam
|
|
|
Post by fidelio on May 29, 2007 6:39:53 GMT 1
Nie da rady, niestety. Bedziemy wtedy odwozić znajomą spiewaczke do Berlina. Ma dziewczyna przesluchanie w Weronie, ale nie ma jak dostać się do lotniska na czas.
Ale kiedys sie uda. Jakby ktos z Was wybieral sie do Poznania, to niech da znac. Teatr Muzyczny grywa tu u nas czasem Phantoma Kopit/ Yeston. Bylismy, widzielismy, warto.
Fidelio
|
|
|
Post by Aniolek on May 29, 2007 7:35:34 GMT 1
do 21 czerwca niestety nigdzie nie dam rady jestem zawalona egzaminami, a 17 czerwca mam egzamin z makro
|
|
juana
Odwiedzający Operę
Forumowe Szyjątko Lochowe
|
Post by juana on May 29, 2007 8:16:42 GMT 1
Niestety się nie da. Jak już mówiłam, sesja to zuo, ale nic się nie da zrobić, tylko trzeba ją przeżyć. W każdym razie do końca sesji się z Krakowa, niestety nie ruszę. Egzaminy z dwóch języków nie są przyjemne. Ale kiedyś się na pewno uda.
|
|
|
Post by Nattie on May 29, 2007 13:33:00 GMT 1
Tak się domyślałam, że ten termin to nienajlepszy jest, ale niestety wtedy chcą zagrać "Annę Kareninę", a temu nie przepuszczę. Nawiasem mówiąc od ponad 4 miesięcy nie byłam w przybytku kultury typu kino, teatr, ech, czas to zmieniać powoli. Może musimy pomyśleć o organizacji porządnego phanmeetingu, co wy na to? Odkurzyć mogę podziemia, chłodno tam jest, i serniczek upiekę Fidelio, w Poznaniu czasem bywam, choć teraz pewnie nieprędko - a i na Phantomie byłyśmy z Kają (Olga jako fasolka w brzuchu), Kaja nawet miała niezłe przeżycia z Upiorem poznańskim, czyli panem Ogórkiewiczem...
|
|
|
Post by Bazylia on May 29, 2007 13:59:05 GMT 1
Jak i pozosta³e forumowe studenty - S.E.S.J.A. Nattie, w wakacje bardzo chêtnie I koniecznie zlot na romowego Upiora. Prawda? ;D
|
|
|
Post by Kaja on May 29, 2007 14:59:13 GMT 1
To moze jednak coś wakacyjnie. Ju jeśli ty jestes z Krakowa to bardzo blisko do mnie. Nie będziesz czasem w najbliższą sobote na rynku krakowskim ok godz 11?
|
|
juana
Odwiedzający Operę
Forumowe Szyjątko Lochowe
|
Post by juana on May 30, 2007 5:36:08 GMT 1
Mogę być przypadkiem w okolicach Rynku koło godziny 11.00. Jakaś wymówka dla przerwy od angielskiego się przyda
|
|
|
Post by Kaja on May 30, 2007 7:44:50 GMT 1
To może szybka kawa w Nescafe na Szewskiej. Wprawdzie lokal nie ma upiornego klimatu, ale ma już sporą forumową tradycje.
|
|