atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Oct 29, 2005 10:08:50 GMT 1
Właśnie sie dowiedziałam, że zostały resztki biletów - nie ma nawet 2 miejsc koło siebie
|
|
|
Post by Nattie on Oct 29, 2005 10:19:32 GMT 1
No w³aœnie, ja te¿ dzwoni³am - coœ za póŸno siê zebra³yœmy.... Rych³o¿ siê zejdziem znów?
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Oct 29, 2005 11:52:23 GMT 1
Łabuuuuuuu Ja za chwilkę trzasnę porządnie łbem o ścianę! Fak, fak, faaaaaak! Dzisiaj moja przyjaciółka stwierdziła, że jednak może jechać, a tu... nie ma biletów! CHOLERA NO! =|
|
|
|
Post by Kaja on Oct 29, 2005 13:01:48 GMT 1
Skoro już my się zeszłyśmy proponuje zmianę miejsca. Wypłynęły propozycje kopalni (skoro i tak spotykamy się w podziemiach). Czyli phanki przyjadą na Śląsk albo ślaskie towarzystwo ruszy w Polskę
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 29, 2005 19:30:10 GMT 1
U mnie raczej taki wyjazd nie wchodzi w rachubê. Sama nie pojadê najpewniej, a nikogo mi siê nie uda namówiæ na to Chyba ¿e przek³adamy "Wampiry" na kiedyœ... Hmm... takie ma³e pytanie: kiedy macie ferie zimowe?
|
|
Fanti
Nowo Przybyły
Zabić. Zakopać. Odkopać. I zabić jeszcze raz. Powtarzać aż do skutku.
|
Post by Fanti on Oct 29, 2005 21:00:27 GMT 1
Właśnie, może dobrym pomysłem byłoby przełożenie wyjazdu na "Taniec Wampirów"? Na razie wstępnie grany jest tylko do końca grudnia, ale mogę się założyć, że go przedłużą. Więc...
Ja mam ferie jakoś koniec stycznia - początek lutego bodajże.
|
|
|
Post by Bazylia on Oct 29, 2005 21:09:31 GMT 1
Ja mam ferie od po³owy stycznia. Ale gdyby tak weekend na prze³omie stycznia/lutego... [bardzo podstêpna minka z typowo bazyliszkowym uœmieszkiem] Gdyby jeszcze byli tak uprzejmi przed³u¿yæ "Wampiry"... [o ile to mo¿liwe jeszcze bardziej bazyliszkowy uœmieszek]
|
|
atraktywna
Odwiedzający Operę
Samozwańczy Były Geolog Forum ;)
|
Post by atraktywna on Oct 30, 2005 11:10:42 GMT 1
Ja nie mam ferii - w tym czasie jest sesja egzaminacyjna. Z doświadczenia wiem, że nie ma szans, żeby pozdawać wszystko w zerówkach, bo zazwyczaj ostatnie zaliczenia ćwiczeń dostajemy tuż przed sesją. Dlatego u mnie żadne ferie nie wchodzą w rachubę. Natomiast kopalnie na weekend - jak najbardziej
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Nov 8, 2005 21:37:21 GMT 1
=> Bazylia: Po pierwsze: (za du¿o cytatów by by³o) To ¿e ja zamierzam chorowaæ to, to ode mnie nie zalezy wiêc mi to bez takich tekstów jak wy¿ej. Po drugie: Jak twoja bratowa (no dobra w twoim przypadku siostra ;D) bêdzie mia³a rodziæ, a bedzie mia³a teœciow¹ tak¹ jak teœciowa mojego brata (nie bêdê siê rozwodzi³ na ten temat, wtajemniczeni wiedz¹ o co chodzi ;D) to sobie pogadamy, czy bêdziesz mog³a tak sobie hop siup pojechaæ. Nie mam zamiaru jechac do W-wy póki ona nie urodzi. Po trzecie =>WSZYSCY: Nowy termin 'Wampirków' proponujê wstepnie w okresie miêdzy œwiêtami Bo¿ego Narodzenia a Sylwestrem. Co wy na to?
|
|
|
Post by Nattie on Nov 8, 2005 22:15:31 GMT 1
Ha, to lekkiego porodu ¿yczê, Kwizar! Ale ja nie mogê w tym terminie na pewno niestety... Na razie chyba zrobimy z Kaj¹ mini-mini-meeting, bo ja bêdê chwilê w Krakowie, a ona ma wtedy chwilê przed zajêciami, to mo¿e siê uda choæ na kawê skoczyæ
|
|
|
Post by Bazylia on Nov 9, 2005 10:34:22 GMT 1
Ale Wam fajnie... Hmm... jak dla mnie to termin przedstawiony przez Kwizara jest bardzo dobry. Na razie nic nie planujê z zakresu wyjazdów czy cuœ. Jeden g³os za
|
|
|
Post by Nattie on Dec 10, 2005 23:28:40 GMT 1
A by³o, by³o dziœ malutkie takie Kraków - Mistress of Night, Kaja i Nattie, przegadane, z poogl¹daniem bursztynowych cudów w Sukiennicach oraz zwiedzeniem œwi¹tecznego jarmarku na Rynku. G³ównie przegadane jednak M¹¿ siê mnie pyta o czym rozmawia³yœmy, a ja nie wiem... No o wszystkim, nie?
|
|
|
Post by Kaja on Dec 11, 2005 10:59:11 GMT 1
To były 4 godziny a ja myślałam, że krócej. O czym była mowa? Hmm... o aniołkach, Annie Kareninie, świętach, bursztynach i innych świątecznych cudeńkach, wampirkach, upiorze i innych ploteczkach a wszystko w magicznej atmosferze krakowskiej nocy. I oczywiście zastanawialiśmy się jak zorganizować większe spotkanie.
|
|
|
Post by Nattie on Dec 16, 2005 11:33:57 GMT 1
Dobra, ja siê ju¿ nie mogê pozbieraæ gdzie siê umawiamy, przecie¿ to TU JEST TEN TEMAT! Niniejszym og³aszam, ¿e rozpoczynaj¹cy 21 stycznia 2006 o godzinie 15 spektakl "Taniec Wampirów" zostanie zaszczycony obecnoœci¹ Bazylii wraz z zaprzyjaŸnion¹ dyrektork¹ psychiatryka Helen (ca³odobowa opieka, jak widzê... sesese) i szanownymi rodzicami Bazylii, natomiast w rzêdzie 3 zasi¹dzie Kaja, Nattie z ma³¿onkem (to ten, co mo¿e nie bêdzie ziewa³ ) i jeszcze przyjació³ka Nattie, która mo¿e phank¹ nie jest, ale jej siê filmowy musical podoba³. Generalnie wybieramy siê pos³uchaæ, podziwiaæ kostiumy i dekoracje, zarzucanie peleryn¹, porwaæ von Krolocka i wszystkie jego peleryny, jakie uda nam siê znaleŸæ. Ok, poplotkowaæ te¿ pewnie siê uda I zbadaæ teren pod ewentualn¹ przysz³¹ inscenizacjê Upiora po polsku!!! Atraktywna niestety zaplanowa³a sobie kociokwik zwi¹zany z sesj¹ i remontami. Buuu... Fanti, co z Tob¹?
|
|
|
Post by Bazylia on Dec 16, 2005 21:52:19 GMT 1
Helen niestety nie bêdzie Zamelduj¹ siê natomiast: ja, we w³asnej osobie, kapelan ww. Psychiatryka, Kwizar, moja siostra, diablê wcielone vel Wiewióra oraz rzeczywiœcie moi rodzice, hehe. Ja proponujê spróbowaæ spotkaæ siê przed spektaklem, np. w Cafe Radio. Pamiêtajcie, peleryny ju¿ podzielone, na razie tylko Herberta jest wolna (rany... kto jest a¿ tak zdesperowany, ¿eby kraœæ pelerynê HERBERTA?! ;D) Moje rozwampirzenie siêga zenitu... Ciekawe, co bêdzie po spektaklu... [ogl¹da siê, ¿eby sprawdziæ, czy zakup albumu ze spektaklu dalej za ni¹ chodzi] P.S. Po Œwiêtach robiê rundkê po sklepach w poszukiwaniu sztucznej szczêki
|
|