|
Post by Bazylia on Jan 7, 2006 16:32:21 GMT 1
Do wszystkich co jad¹ na Wampiry za dwa tygodnie! Proponujê ustaliæ - przynajmniej mniej wiêcej - kto o której bêdzie w Wawie i gdzie i o której siê mo¿emy spotkaæ (ew. ci co nie s¹ w stanie w tej chwili ustaliæ - patrz: ja - spróbuj¹ siê dostosowaæ).
|
|
|
Post by Kaja on Jan 7, 2006 17:14:34 GMT 1
Jak przewiduje rozkład jazdy to ja w Warszawie będę ok godziny 11. Jam umawialiśmy się z Nattie to spotkamy się na dworcu. Ja niestety nie znam za dobrze Warszawy, gdyż byłam tam tylko dwa razy na wycieczce szkolnej (czyli zwiedzanie i przejazdy autobusem). Pozostawiam zatem wolną rękę w doborze miejsca spotkania osobą, które znają stolicę.
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 7, 2006 21:15:25 GMT 1
Kwizar, tu jak widzê siê do ciebie apeluje Nie wiem, myœlê, ¿e moglibyœmy siê spotkaæ w Cafe Radio, to jest prawie dok³adnie naprzeciwko Romy. Tylko nie jestem na razie w stanie okreœliæ, o której do Wawy dotrê. Zaproponowa³am miejsce, proszê o weryfikacjê i o ustalenie godziny
|
|
|
Post by Nattie on Jan 8, 2006 11:33:33 GMT 1
My bêdziemy w Warszawie godzinê wczeœniej od Kai, wiêc ja zgarniamy z peronu. Z dotarciem do Cafe Radio i Romy nie mam problemu (tamtêdy biegnie moja zwyk³a ostatnio s³u¿bowa œcie¿ka). Godzina mog³aby byæ nawet 11.15, kawa lub herbata w Cafe Radio. Tylko w³aœciwie przyda³oby siê coœ wtrz¹chn¹æ przed przedstawieniem (najlepiej czosnkowego ), a z tego co wiem tam mo¿na zjeœæ, ale ceny s¹ zabójcze (na przepyszn¹ wielk¹ kawê za 8 z³ to ja jeszcze mogê sobie pozwoliæ, ale talerz zupki za du¿o wiêcej to hmmm... Klienci z pobliskiego Marriotta etc.). Macie jakieœ propozycje co do ¿ar³owni? Ja akurat zwykle za¿eram jakiegoœ kebaba na dworcu w biegu do poci¹gu, ewentualnie Pizza Hut, ale to kawa³ek dalej. A w ogóle czy ktoœ wie, czy Fanti siê wybra³a??? Kiedyœ próbowa³a rezerwowaæ bilety.
|
|
|
Post by Kaja on Jan 8, 2006 12:37:56 GMT 1
Fanti niestety nie udało się zarezerwować biletów, bo już nie było miejsc. Zatem liczba osób na spotkaniu raczej się nie zmieni. Ceny stolicy powaliłyby każdego, kto nie mieszka w Warszwie. Trzeba o tym pomyśleć. Bazylia może ty masz jakieś pomysły? PS Mój pociąg jest w Warszawie Centralnej o 10.45 peron 2 tor 3 zatem można mnie zgarnąć
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
Samozwańczy Naczelny Pilot Forum =)
|
Post by Kwizar on Jan 8, 2006 13:44:47 GMT 1
Ja siê nie wypowiadam, bo ja w ogóle nie wiem o której dotrê do was. Olimpiada mi siê koñczy prawdopodobnie oko³o 13, póŸniej mam zapewniony obiad, a przejazd z jednego koñca W-wy do centrum (dla wtajemniczonych mam olimpiadê w liceum niedaleko dworca Zachodniego), tak zeby siê wyrobiæ na 15 bêdzie prawie graniczy³o z cudem.
Tak wiêc ja zapisujê sie na przyspieszony kurs latania ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 8, 2006 19:12:02 GMT 1
Proponujê na przyspieszony kurs teleportacji albo zmiany w nietoperza Dziewczyny, zjeœæ to ja proponujê jednak w czymœ z gatunku McDonald albo PizzaHut. Zreszt¹ obiad to pewnie zjemy gdzieœ po drodze z ca³¹ rodzink¹. Ale powiedzmy tak ok. 13.30 w Cafe Radio? Zreszt¹ tak na dobr¹ sprawê to dopiero w dniu wyjazdu dowiem siê, o której dotrzemy do Wawy, bo nie mam pojêcia, o której bêdziemy wyje¿d¿aæ. To umówmy siê mo¿e po prostu, ¿e jak bêdê wiedzia³a to zadzwoniê, ok? Oczywiœcie wszyscy wiedz¹, ¿e aparaty fotograficzne to obowi¹zkowy element wieczoru, prawda? [uœmieszek]
|
|
|
Post by Nattie on Jan 8, 2006 21:02:00 GMT 1
To mo¿e tak: wczeœniej zjeœæ gdzie siê da i gdzie komu wypadnie, a oko³o godziny 13.30 zasi¹dziemy w Cafe Radio i bêdziemy grzecznie czekaæ. Wczeœniej bêdziemy czekaæ na telefon, jak uda Ci siê dowiedzieæ o konkretniejszej godzinie. Zreszt¹ podejrzewam, ¿e pogoda nie bêdzie zachêcaæ do d³ugich spacerów Kwizarowi ¿yczê szybkiego wyroœniêcia skrzyde³! [jak chce, to i odpowiedznich zêbów, ale jak bêdzie na olimpiadzie wygl¹da³?]
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 8, 2006 21:11:13 GMT 1
Dobra, to ustalone. Zreszt¹ i tak zawsze lepiej posiedzieæ w CafeRadio ni¿ siê w³óczyæ po Wawie. O, jak bêdziecie mia³y chwilê mo¿ecie spróbowaæ obczaiæ obsadê i mo¿liwoœæ w³amania siê za kulisy [demonic laughter] A poza tym, jak ju¿ godzina jest ustalona, zawsze mogê spytaæ rodziców, czy byœmy nie mogli wczeœniej wyjechaæ, bo chcia³am siê z Wami spotkaæ (Nattie, zêby to Kwizar ju¿ chyba ma, on jest wampirem i to oficjalnie)
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
|
Post by Kwizar on Jan 8, 2006 21:57:12 GMT 1
Wiecie wystraszê konkurencjê i przejdê dziêki zêbom a¿ do III etapu (fina³owego) ;D
Dobra, a teraz tak szczerze. Nie wiem gdzie jest to CafeRadio, ale jeœli jest na przeciwko Romy to myœlê, ¿e bêdzie dobrym miejscem wypadu. Ja myslê, ¿e prosto po olimpiadzie tam siê udam. Spektakl jest o 15 wiêc w ostatecznoœci nawet do 14.45 mo¿ecie na mnie czekaæ, ale myœlê, ¿e siê wyrobiê spokojnie du¿o wczeœniej.
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 10, 2006 15:24:00 GMT 1
Przejdziesz? Ja bym powiedzia³a ¿e... przegryziesz siê?... Bêdziemy czekaæ... ;D Wybaczcie g³upawkê... A propos... opracowujemy plan w³amania siê za kulisy, nawet mamy jeden, ale bêdzie nam Nattie potrzebna wspó³praca twojego mê¿a ;D Poniewa¿ tak siê sk³ada, ¿e my z Kwizarem mamy miejsca tu¿ przy wyjœciu, i to tym ostatnim po prawej, a tam obok niego s¹ piêkne i bliskie naszym sercom drzwi z napisem "dla personelu", wiêc... trzeba tylko za³atwiæ, ¿eby ten personel, który zwykle stoi w okolicy, by³ czymœ zajêty. Wiêk ktoœ musi go zagadaæ rzecz jasna. Kto jest za?
|
|
|
Post by Nattie on Jan 10, 2006 20:15:59 GMT 1
Zagadaæ? Hmm... mam lepszy pomys³. On ich mo¿e przestraszyæ, hihi ;D Chocia¿ nie, bo jeszcze jakiœ alarm antywapmirzy w³¹cz¹. To mo¿e ja zemdlejê?
|
|
Kwizar
Gość Opery
OWBG, Władca Pustyni
|
Post by Kwizar on Jan 10, 2006 20:25:24 GMT 1
O dobre, dobre. I m¹¿ nad tob¹ na ca³y teatr "moja ¿ona zemdla³a, niech mi ktoœ pomo¿e, najlepiej zawo³ajcie wszystkie wampiry zza kulis"...
Eeee... no dobra rozwampirzy³em siê. Ale jakby nie patrzeæ w³amaæ siê trzeba, a wiem ¿e jest to realne, bo kole¿anka siê kiedyœ na Piotrusiu Panu w³ama³a i nikt jej nie wyrzuci³ ;D
|
|
|
Post by Bazylia on Jan 10, 2006 22:23:47 GMT 1
Dobra. A teraz ma³y komentarz w naszym (mafijnym) stylu: no jak to, do w³asnego mê¿a mnie nie wpuszcz¹? [chichot] ;D
Kwizar, twój pomys³ jest niez³y. Ale obawiam siê ¿e siê na to nie nabior¹. Oni nie s¹ jak pratchettowskie wampiry - nie maj¹ genu g³upoty.
Wampiryzm jednak jest zaraŸliwy... hyhhy...
|
|
|
Post by Kaja on Jan 15, 2006 13:04:28 GMT 1
To ja jeszcze w sprawie naszego spotkania. Proponuję aby w piątek zorganizować czat o 20.00. Proszeni są o stawienie osoby bezpośrednio zainteresowane (niezainteresowane też zapraszamy dla towarzystwa). Dokonamy wtedy w wszystkich ustaleń i opracujemy system rozpoznawania się części południowej forum z częścią centralną (w końcu jak by nie było to się nie znamy). A spotkanie będzie także dotyczyło niedzielnego gliwickiego phan meeting. W razie nie zgodności godziny prosimy o ustalenie innego terminu (tylko nie za póżno bo my z Nattie musimy wstać wcześniej).
|
|